The Avengers

Raporteaza film nefunctional!

Loki Asgardian întâlneşte de altă parte, liderul de o rasă extraterestră cunoscută sub numele de Chitauri. În schimb, pentru preluarea Tesseract, 2 o sursa de energie puternica a potenţialului necunoscut, Altele promite Loki o armată Chitauri cu care poate subjuga Pământ. Nick Fury, director al agenţiei de spionaj SHIELD, şi agentul său locotenent Maria Hill ajunge la un centru de cercetare la distanţă în timpul o evacuare, în cazul în care fizicianul Dr. Erik Selvig se conduce o echipa de cercetare experimente pe Tesseract. Agent de Phil Coulson explică faptul că obiectul a început radiază o forma neobisnuita de energie. Tesseract brusc activează şi se deschide un portal, care permite Loki pentru a ajunge la Pamant. Loki ia Tesseract si foloseste sceptrul său de a înrobi şi mai multe agenţii Selvig, inclusiv Clint Barton, să-l ajute în evadare lui.
Ca răspuns la atac, Fury reactiveaza “Iniţiativa Avengers”. Natasha Romanoff agentul este trimis la Calcuta, India, pentru a recruta Dr. Bruce Banner, Coulson vizite Tony Stark să-l revizuiască cercetare Selvig lui; Fury se apropie de Steve Rogers, cu o misiune pentru a prelua Tesseract. În timp ce Barton Iridium fură necesare pentru a stabiliza puterea lui Tesseract, Loki determină o distragere a atenţiei în Stuttgart, Germania, ceea ce duce la o confruntare cu Rogers, Stark, Romanoff şi care se termină cu predarea lui Loki. În timp ce Loki este escortat pentru a proteja, Thor, fratele său adoptiv, ajunge si elibereaza-l in speranta de a convinge-l să-şi abandoneze planul său şi a reveni la Asgard. După o confruntare cu Stark şi Rogers, Thor este de acord să ia Loki a transportatorului scutului aeronave care efectuează zboruri, Helicarrier. Nu Loki este închis în timp ce oamenii de stiinta Banner şi încercarea de a localiza Stark Tesseract.
The Avengers devin divizată, atât în modul de abordare a Loki şi revelaţia că SHIELD planurile de a valorifica Tesseract de a dezvolta arme ca un factor de descurajare faţă de ostile extra-terestre. Ca grup susţine, Barton si Loki a altor agenţi deţinute ataca Helicarrier, dezactivarea motoarele sale în zbor şi care cauzează Banner pentru a transforma în Hulk. Stark şi Rogers încerca pentru a reporni motoarele deteriorate, Thor şi încearcă să oprească Rampage Hulk lui. Lupta Romanoff Barton, şi bate-l inconştient, de rupere de control Loki mintea. Loki scapă după uciderea Coulson şi scoaterea Thor din aeronava, in timp ce Hulk cade la pământ, după ataca un scut avion de vânătoare. Fury foloseste moartea Coulson de a motiva The Avengers în stare de funcţionare ca o echipa. Stark şi Rogers seama că pur şi simplu le-a învins, nu va fi suficient pentru Loki, el trebuie să le domine în mod public pentru a se valida ca domnitor al Pământului. Loki foloseste Tesseract, împreună cu un dispozitiv de Selvig construit, pentru a deschide un portal de mai sus Tower Stark a flotei Chitauri în spaţiu, lansarea invazia lui.
Raliul Avengers în apărare din New York City, dar repede seama că vor fi copleşiţi ca val după val de Chitauri coboare pe Pământ. Rogers, Stark, Thor şi evacueze civilii, cu asistenţă de la Barton, în timp ce Banner transformă înapoi în Hulk şi merge după Loki, în cele din urmă îl bătea în supunere. Romanoff face drumul ei de a portalului, în cazul în care Selvig, eliberat de controlul lui Loki, arată că sceptrul lui Loki pot fi folosite pentru a inchide portalul. Între timp, superiorii lui Fury încearcă să se încheie cu invazia de lansarea unei rachete nucleare de la Manhattan. Interceptează dure anti-rachetă şi ia-l prin intermediul portalului spre flota Chitauri. Cele detonează rachete, nave distrug invadatorii de plumb, care dezactivează forţele lor de pe Pamant. Costum Stark a rămâne fără de putere şi el cade înapoi prin intermediul portalului, dar Hulk îl salvează de la crashing la pământ. Romanoff dezactivează portal pentru a preveni invazia în continuare. În urma, Thor întoarce Loki şi Tesseract la Asgard. Fury constată că Avengers vor reveni atunci când acestea sunt necesare.
În primul dintre cele două post-credite scene, Altele conferă cu master3 său despre atacul de pe Pamant, in al doilea, The Avengers mânca în linişte, la un restaurant shawarma.