The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

Raporteaza film nefunctional!

Robert Ford caută Jesse James când James Gang este de planificare un jaf de tren în Cut albastru, Missouri, făcând încercări nereușite mărunte, să se alăture gasca cu ajutorul fratelui său lui Charley, un membru existent al bandei lui James. Trenul se dovedește a fi care transportă numai o fracțiune din banii crezut inițial, și Frank James informează Charley Ford, care jaful ar fi ultima fratii James ar comite, și că gașca “a renunțat la nightridin lor” pentru totdeauna “. Jesse se întoarce acasă la Kansas City, aducând Ford, Dick Liddil și vărul său, lemn Hite. Jesse trimite Charley, lemn și Dick la distanță, dar insistă asupra faptului că șederea Bob, Bob conduce să creadă Jesse a luat o stralucire pentru el. Se constată că Jesse necesare doar Bob să stați pentru a ajuta-l sa mutarea mobilei într-o nouă casă. Jesse apoi îi permite să stea cu familia lui James pentru câteva zile suplimentare. Bob petrece în aceste zile obsedat de Jesse, înainte de a fi trimis departe de a reveni la ferma surorii lui și va reintra lemn, Dick și Charley.
Dick Liddil dezvăluie Bob că el este în cârdășie cu un alt membru al bandei lui James, Jim Cummins, pentru a capta Jesse pentru o recompensă substanțială. Între timp, Jesse vizitează un alt membru al bandei, Ed Miller, care fără să vrea oferă informații cu privire la parcelă la distanță Cummins “. Jesse ucide Miller, apoi se îndepărtează cu Dick Liddil pentru a vâna Jim Cummins. Imposibil de localizat Jim, Jesse bate vicios Albert Ford, un văr de tineri Bob și Charley. Dick se întoarce la fermă Bolton, și este implicat într-o dispută cu lemn Hite, care se încheie în moartea lui Wood în mâinile lui Robert Ford. Organismul Hite este aruncat în pădure, într-un efort de a ascunde acest lucru de la Jesse.
Jesse și Charley Ford de călătorie la Sf. Iosif, Missouri, si Jesse cunoștință de dispariția lui Wood, care neagă Charley știe nimic despre. Între timp, Bob se apropie de Kansas City comisar de poliție, Henry Craig, dezvăluind că are informații cu privire la locul unde Jesse James. Pentru a dovedi loialitatea lui cu James Gang, îndeamnă Bob Craig să-i aresteze Dick Liddil. În urma arestării lui Dick, și mărturisirea după implicarea sa în numeroase jafuri James Gang, brokerii Bob un acord cu guvernatorul din Missouri, Thomas T. Crittenden, în care el este dat de 10 zile pentru a captura sau ucide Jesse James.
After fost convins de către Charley, Jesse este de acord să ia în Bob gasca, precum și de călătorie Ford frații lui Jesse la casa în Sf. Iosif, să stai cu el, soția lui Zee, și cei doi copii. Jesse planuri de jafuri numeroase cu Ford, începând cu orașul Platte banca. În dimineața zilei de 3 aprilie 1882, Jesse și frații Ford pregătesc să plece pentru jaf Platte City. Dupa ce a citit ziarul de dimineață, Jesse cunoștință de arestare și mărturii de Dick Liddil. Ford se scuză în camera de zi, și a pus pe tocuri arma lor. Jesse scoate centura lui arma proprie, ca nu cumva să uite suspicios la vecini, și urcă pe un scaun pentru a curăța o imagine cu mult praf. Robert Ford muguri de Jesse James, în partea din spate a capului, și frații Ford fugi de uz casnic James, trimițând o telegramă a guvernatorului să anunțe uciderea lui Jesse.
După asasinarea, Ford devine vedetele cu un spectacol de teatru din Manhattan, re-adoptarea asasinat el însuși cu Bob joc, și Charley ca Jesse James. Vina-afectate, Charley pixuri numeroase scrisori la Zee James cer iertare pentru ei, nici unul de care el mailuri. Copleșit de disperare și de bolnavii de tuberculoză, Charles Ford se sinucide mai 1884. Pe 8 iunie 1892, Bob este căutat și ucis de către un om pe nume Edward O’Kelley, în timp ce lucra ca saloonkeeper în Creede, Colorado. O’Kelley este ulterior grațiat pentru uciderea.