The Art of Getting By

Raporteaza film nefunctional!

George (Freddie Highmore) este o fatalistă superior de liceu, care este un artist talentat. George este adesea bântuit de realizarea că va muri într-o zi. El încetează de a finaliza temele lui, ca el simte că totul pare lipsit de sens. Ca urmare, el este pus pe probaţiune academice. A doua zi, George merge până la acoperiş şcoală şi vede Sally (Emma Roberts) de fumat. Când un profesor vine, George repede scoate o ţigară şi ia vina. Sally se întâlneşte cu George să-i mulţumesc, şi, deşi George este la început ezită să vorbească cu ea, el mai repede se încălzeşte până la ei.
La Career Day, George întâlneşte un tânăr artist, Dustin şi este inspirat de gândurile lui despre viata. El aduce cu el Sally pentru a vizita Dustin şi devine evident că îi place Dustin Sally. Invită Sally George la petrecerea de Anul Nou. La petrecere, ea dansează cu fostul ei, în timp ce George se îmbată, vomita afara înainte de a adormi, în alee. Sally îl găseşte acolo şi îşi cere scuze. Ea apoi îl duce înapoi la locul ei si inveleste-l intr-un pat sub pat. Pentru Ziua Îndrăgostiţilor, cei doi ies la cină şi Sally-l cere să facă sex cu ea, după ce întreabă că el nu a facut-o. George, în mod clar socat, nu răspunde. După pauză sa, Sally spune că nu ar trebui ca el este singurul ei prieten adevărat. El este liniştit pentru restul de timp, sunt împreună şi se duce acasă mai devreme. El nu răspunde la apelurile lui Sally sau vorbi cu ei la toate. Sally invită în schimb Dustin afară şi flirteaza cu el. Doi dintre ei începe să mergi pe datele de la sărutări Dustin ei.
George nu face lui hârtie engleză termen lung şi este adus la biroul directorilor. Principalul oferă două opţiuni: George de expulzare sau de a face fiecare bucată de temele ireversibila, cu privire la o valoare de ani. La domiciliu, George se confruntă cu tatăl său vitreg despre minciuna cu privire la locul de muncă, şi ajung într-o luptă fizică. George ia oprit pentru locul lui Sally. Ea îl aduce în hol, unde ei sărută. Sally îl sărută înapoi, dar incalca-l, Dustin dezvăluie în apartamentul ei. George frunze, dar Dustin prinde cu el şi îl acuză pe George de a nu acţionează suficient de repede. Furios şi rănit, George frunze. În dimineaţa următoare, George găseşte mama lui de la parc. Ea explică faptul că tatăl său vitreg minţit cu ea despre locul de muncă şi că acestea sunt divorţează. George o consolează şi începe să-şi reconsidere situaţia sa cu Sally. La şcoală, el devine fiecare dintre sarcinile sale lipsesc pentru a finaliza. Sa un proiect de artă este de a face o pictură, care este onest şi real. George completează misiuni şi ia examenele finale, în timp ce Sally continua sa fie cu Dustin.
Sally trimite un text de George spunând că trebuie să-l vadă. Sally şi George întâlni într-un bar, unde Sally dezvăluie ea va rucsac cu Dustin prin Europa, şi este sărind peste mare ceremonie de absolvire şcoală. Ea spune că încă mai trebuie să fie prieteni cu el. George îi spune el o iubeşte şi că a fost nedrept să nu-l spun înainte. Ea ia mâna. Ei merg înapoi la apartament şi sărut. Ea spune că este încă în desfăşurare pe excursie, dar promite că vor fi împreună de o zi. Iar ea recunoaste ca il iubeste prea. George triumfător se transformă în toate misiunile sale şi profesorul lui de artă îl salută pe proiectul arta sa. La ceremonie, numele lui George este numit şi mama lui este dovedit a fi mândru de el. George merge înapoi la sala de clasă de artă şi se uită la proiectul de arta sa: fata zambitoare a lui Sally. Sally, care au ales să nu meargă în Europa cu Dustin, intră în cameră şi stă alături de George, tinutul de mana. El o întreabă ce ea de gând să facă acum şi ea strange mana si spune ca nu stie, iar apoi ambele uita unul la altul şi zâmbind, împreună, ceea ce înseamnă, că Sally se întâmplă să rămână cu el. Filmul se închide.