The Adventures of Tintin

Raporteaza film nefunctional!

Aventurile lui Tintin (cunoscut sub numele de The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn afara Americii de Nord) este un 2011 de captare de film american de performanţă 3D bazat pe The Adventures of Tintin, o serie de cărţi de benzi desenate create de artistul belgian Hergé (Georges Remi) . Regizat de Steven Spielberg, produs de Peter Jackson, şi scris de Steven Moffat, Edgar Wright si Joe Cornish, filmul se bazează pe trei dintre cărţile de benzi desenate originale: Crab cu gheare de aur (1941), Secretul lui Unicorn ( 1943), şi Treasure Red Rackham lui (1944). Acesta este primul film animat-vreodată atât pentru Spielberg şi colaboratorul său de mult timp, compozitorul John Williams.

Spielberg achiziţionat drepturile de a produce un film bazat pe aventurile lui Tintin serie de după moartea lui Hergé în 1983, şi să le re-optat în anul 2002. Filmarile au fost trebuia să înceapă în octombrie 2008 pentru o versiune 2010, dar de presă a fost amânată pentru 2011, după Universală a optat din producerea filmului cu Paramount, care a oferit 30 milioane dolari de pre-producţie. Sony a ales sa co-produce filme. Întârziere a dus la Thomas Sangster, care a fost aruncat ca Tintin, care pleacă de la proiect. Producator de Peter Jackson, a carui companie Weta Digital condiţia animatie pe computer, intenţionează să regizeze un sequel. Spielberg si Jackson, de asemenea, speranta de a co-direct pe care un al treilea film.

Screening-ul de presă a avut loc pe 10 octombrie, 2011 şi premiera mondială a avut loc pe 22 octombrie 2011, la Bruxelles. Filmul a fost lansat în cinematografele nord-americane pe 21 decembrie 2011, la Digital 3D şi IMAX. Acesta a fost lansat în Australia şi Noua Zeelandă la 26 decembrie 2011.

Aventurile lui Tintin a fost lansat la clienţi, în general, pozitive, şi a câştigat cel mai bun film de animaţie la Premiile Globul de Aur în acel an. Williams a fost nominalizat pentru Premiul Academiei pentru cel mai bun scor original. În prezent, este nominalizat la cinci premii pentru Saturn, inclusiv Cel mai bun film animat (mai vechi de atribuire pentru filme de animaţie), Cel mai bun director de Spielberg si Best Music pentru Williams.

Tintin, un tânăr jurnalist, şi câinele lui Snowy sunt navigarea într-o piaţă în aer liber într-un oraş european (scena incepe cu un medalion de Hergé face portretul lui Tintin). Tintin cumpara un model de o corabie cu trei braţ, Unicorn, pe ieftin, dar este apoi imediat acostat de sinistru Ivan Ivanovitch Sakharine, şi figura misterioasa a Barnaby, care încearcă să cumpere atât modelul de la Tintin, fără succes . Tintin ia acasă nava, dar este rupt în timpul unei lupte între zăpadă şi pisica vecinului. După cum se rupe, un sul de pergament aluneca de catarg al navei. Pete Snowy ea, dar nu este în măsură să alerteze Tintin. Între timp, incompetent detectivii Thomson şi Thompson sunt pe urmele unui hot de buzunare, de mătase Aristides. Vizitează Tintin Sakharine în Marlinspike Hall, în cazul în care el învaţă că există cel puţin două nave de model.

Mai târziu, Tintin este împuşcat, la, apoi răpit de complici de Sakharine, şi închis la Karaboudjan SS. La bord, Tintin scapă şi îndeplineşte căpitanul navei nominală, Eglefin. Eglefin au fost furnizate cu whisky de prima pereche Allan, care este de lucru pentru Sakharine, iar căpitanul este permanent beat, si nu stie ce se intampla la bordul navei sale. Tintin şi eglefin (şi zăpadă), scape in cele din urma Karaboudjan într-o barcă de salvare. Sakharine trimite un hidroavion pentru a le găsi, dar Tintin este capabil de a capta planul, şi să zboare spre (fictiv) marocană portul de Bagghar, dar se lovesc în deşert.

Deshidratat în căldură, şi suferă de o lipsă bruscă de alcool, Eglefin hallucinates, şi începe să-şi amintească poveşti despre strămoşul său, Sir Francis Eglefin, care a fost căpitan de Unicorn în timpul secolului al 17-lea. Sir Francis “comoara-Laden nava a fost atacata de o nava pirat, condus de către Red Rackham mascat, şi, după o luptă aprigă şi eventuala predare, Sir Francis a ales să se scufunde Unicorn, şi de cele mai multe comori, mai degrabă decât să îi permită să cădea în mâinile lui Rackham. Se constată că au existat trei modele de Unicorn, fiecare conţinând un sul. Împreună, sulurile va dezvălui locaţia de Unicorn scufundat, şi comoara ei.

În Bagghar, Tintin si capitanul afla că nava este al treilea model în posesia a bogati Omar Ben Salaad, dar este învelită într-un caz bullet-dovada ecran de sticlă. Planul de Sakharine este de a organiza un concert care implică celebru Diva Bianca Castafiore, “privighetoarea milanez”, a cărui voce pătrunzătoare cantand va fi capabil să distrugă caz ​​de sticlă, permiţând Hawk instruit Sakharine de a acoperi în jos şi să fure de parcurgere a treia. După o urmărire până la port, urmărit de Tintin şi eglefin, Sakharine în cele din urmă scapă cu toate trei suluri. Tintin urmăriri-l înapoi în Europa şi organizează o recepţie de poliţie pentru el pe cheu. Eglefin şi Sakharine, care este dovedit a fi descendent de Red Rackham, reluarea luptei strămoşilor lor sabie swashbuckling, folosind macarale portuară, săbii, şi chiar sticle de whisky. Eglefin este în cele din urmă victorios şi Sakharine este prompt arestat de către Thomson şi Thompson.