The 40 Year Old Virgin

Raporteaza film nefunctional!

Virgin 40-Year-Old este un american de film 2005 de prieteni comedie despre călătoria unui om de vârstă mijlocie de a avea în sfârşit sex. Filmul a fost scris si regizat de Judd Apatow şi co-scris de steaua ei de plumb, Steve Carell, deşi filmul în sine are o mare de dialog improvizat. Filmul a primit de general de nord-american de teatru de presă pe 19 august 2005 şi a fost lansat pe Regiunea 1 DVD pe 13 decembrie, 2005.
Andy Stitzer (Steve Carell) este omonim de 40 de ani-Old Virgin. El trăieşte singur, colectează cifrele de acţiune, joacă jocuri video, şi viaţa lui socială pare a consta din vizionarea Survivor cu vecinii săi în vârstă. El lucrează în interior de la un magazin de electronice numit SmartTech. Atunci când un prieten picaturi dintr-un joc de poker, Andy a co-lucrătorilor David (Paul Rudd), Cal (Seth Rogen), si Jay (rromani Malco) invita Andy greu să li se alăture. La joc, atunci când conversaţia se întoarce la exploituri sexuale din trecut, Andy face cu disperare o poveste, dar recunoaste ca virginitatea sa, când el compară atmosfera de san o femeie de la un “sac de nisip”. Senzaţie de rău pentru el (dar, de asemenea, în general, îl bate joc), grupul rezolvă pentru a ajuta Andy si pierde virginitatea.

De-a lungul următoarele câteva zile, eforturile de bande de succes se dovedesc a fi, în parte pentru că toate cele trei bărbaţii să dea sfaturi Andy diferite şi uneori contradictorii. Mai târziu, sfatuieste Cal Andy de a pune întrebări pur şi simplu, atunci când vorbesc la femei, ceea ce face Andy par misterios. Sfatul său se dovedeşte a fi cel mai util, atunci când Beth (Elizabeth Banks), un functionar librărie, are o simpatie pentru Andy. Andy începe să se deschidă, şi începe să se formeze prietenii adevărate cu colegii săi de muncă. David continuă să obsedeze pe ex-prietena lui, Amy (Mindy Kaling). După întâlnirea cu ei în mod neaşteptat în timpul unui eveniment de viteză-datarea participat de grup, el are o defalcare emoţional în timp ce face o vânzare şi este ulterior trimisă acasă de către managerul Paula magazin (Jane Lynch), care promovează Andy să completeze pentru el. Jay, văzând reticenţa lui Andy continuă să se apropie clienţii de sex feminin, încearcă să forţeze problema prin angajarea Andy o prostituată. Cand Andy descopera ca Jay a angajat un travestit din greşeală, el este determinat să se confrunte cu prietenii săi, şi le spune că el este de a lua problema in propriile maini. Andy terenuri o data cu Trish Piemont (Catherine Keener), o femeie a cunoscut pe podea de vânzări, care detine un magazin de pe strada. După ce prima dată Andy şi Trish, în care acestea sunt întrerupte de Marla Trish, fiica lui adolescentă (Kat Dennings), astfel cum acestea sunt pe cale de a avea sex, Andy se hotărăşte să spună Trish este un virgin. Înainte de a putea spune ei, Trish sugerează că amânarea sex, la care Andy entuziasm este de acord, ei decid ca nu vor avea de sex până la data de XX. Între timp, Paula este impresionat de negustorie lui Andy şi-l promovează la manager de podea.

Ca Andy atrage mai aproape de data sa douăzecea cu Trish, prietenii săi încep să se ocupe cu consecinţele de stilul lor de viata. David, încă în spirală, în obsesia lui cu Amy, a devenit deziluzionat cu sex si a luat un jurământ de celibat, determinându-Cal să-l atragă de angajarea de o femeie atractiva tânăr pe nume Bernadette (Marika Dominczyk), pentru a lucra în interior. După ce exagerezi în timpul unui argument cu un client nesuferit (Kevin Hart), Jay relevă faptul că prietena lui Jill sa despartit de el dupa ce a aflat că a fost inseala pe ea. Andy mângâie Jay, care spune că sexul poate ruina o relaţie. Cu toate acestea, mai târziu Jill decide să ia Jay înapoi după ce a aflat ca este insarcinata. Relaţia Andy şi Trish lui creşte, şi Trish sugerează că Andy vinde cifrele sale de colectie de acţiune, în scopul de a ridica banii suficient pentru a deschide propriul magazin. Când ajung în cele din urmă la data XX-lea, Andy este încă reticent şi rezistă Trish, supărător ei. Un argument rezultă, în care acuză Andy Trish de a impinge-l in a schimba viaţa lui împotriva voinţei sale, şi Andy lasă pentru club de noapte în cazul în care se sărbătoreşte Jay sarcinii prietena lui. El se îmbată repede, şi după rularea în Beth, pentru a lasa apartamentul cu ea. Între timp, David renunţă în cele din urmă sa celibat şi cârlige cu Bernadette, si Trish, fiica lui Marla convinge ei de a merge şi de a face cu Andy.

Prin acest timp, Andy a dezmeticit şi, după ce martorii metodele lui Beth de preludiu, el începe să aibă gânduri doua. Ca Andy este plecarea ei baie, el gaseste prietenii lui asteapta afara, au urmat să-l avertizeze cu privire la Beth şi-l încuraja să se întoarcă la Trish. Ei lasă împreună, şi Andy se întoarce la apartamentul său, unde el găseşte Trish de aşteptare pentru el. El încearcă să-mi cer scuze, dar Trish, după ce a constatat nenumarate lucrurile suspecte în apartamentul său, acum crede ca Andy poate fi un fel de deviant sexual. Andy încearcă să o convingă altfel şi declară dragostea lui pentru ea, dar ea lasă în alarmă şi de dezgust. Andy urmăriri după ea pe motocicleta sa, dar în cele din urmă execută cu capul în partea laterală a unui camion. Trish se grabeste la partea lui din interes, şi el în cele din urmă să-i mărturiseşte că este un virgin. Ea este surprins să afle că acesta este motivul din spatele comportamentul său ciudat, ca ea nu considera ca este important, şi se sărută. Mai tarziu, Andy si Trish sunt căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase, cu toată lumea, în prezenţă, cu o menţiune deoparte de figurine de acţiune a lui Andy care au vandut pentru aproximativ o jumătate de milion de dolari. Ulterior, au desăvârşit lor de căsătorie. Filmul se încheie cu o scenă over-the-top muzical, în care actorii din filmul cante si sa danseze la “Aquarius / Să Sunshine In”.