That’s My Boy

Raporteaza film nefunctional!

Part I

Part II

În 1984, 14 de ani, Donny Berger are o aventura cu filmul de 22 de ani, profesor, Mary McGarricle. Ei sunt prinși sex, iar Maria este arestat. Ea este însărcinată, și Donny denumește copilul Han Solo Berger; Donny devine o celebritate din cauza a ceea ce sa întâmplat, dar este uitat ca el crește și pierde contactul cu fiul său.
2012, Donny este un pierde-vară 42 de ani, care și-a risipit toți banii lui. El bea bere în mod constant, și își petrece timpul la un club de striptease local cu prietenii săi, Brie barman și Champale stripteuză. Fiul lui Donny nu mai vorbește sau asociați cu el. Supărat despre incompetența lui Donny ca un tată, el spune că părinții săi cunoscuți au murit într-o explozie, când a fost de nouă ani, a plecat pe pentru a deveni un om de afaceri de succes, și este pe cale să se căsătorească cu o femeie bogată tânără pe nume Jamie. Han a ajuns la casa Cape Cod șefului său, Steve Spirou, site-ul de nunta, în timp ce el nu se inteleg bine cu fratele lui Jamie Chad, un marin el tocmai a întâlnit pentru prima dată, el este bine plăcut de ceilalți invitați.
Donny învață că datorează 43.000 dolari la IRS, în spate-taxe și va fi închis timp de trei ani, dacă acesta nu restituie banii până la sfârșitul week-end. El pune un pariu pe cote pe Tuke atlet Tubby obezitate morbidă de a câștiga un maraton viitoare, dar își dă seama că are nevoie de un alt plan. El vizitează TV producator Randall Morgan, care a produs emisiuni pentru Donny în timpul perioadei sale de celebritate scurta, si Morgan îi oferă 50.000 dolari dacă el poate organiza o reuniune cu Han și McGarricle doamna la închisoare pentru femei.
Donny ajunge la Cape Cod pentru a încerca să-i convingă Han să participe. Pentru că el a spus anterior oamenilor că părinții lui au murit, introduce Han Donny ca un prieten vechi; Donny elaborează cu un backstory eroică și, în ciuda comportamentului său extrem de crud, devine repede bine-a plăcut de către alți oaspeți, în detrimentul popularitatea lui Han – până la punctul în care cel mai bun om Han, co-lucrător Phil, trece rolul de cel mai bun om pe Donny. Donny încearcă să convingă Han să vină la închisoare pentru femei pentru a vedea doamna McGarricle (nu dezvălui că este pentru show de televiziune Morgan), dar lupte Han constant cu Donny despre imaturitate tatălui său, atât în prezent cât și în timpul copilăriei sale. Când mai târziu, Donny aude Jamie țipa la Han, el încearcă să fie parinteasca, incurajandu-l sa se ridice pentru sine, el urmează acest sfat doua zi, la repetiția de nuntă, obținerea într-un fistfight cu Tatăl McNally.
Donny se alătură Han și prietenii săi de la alte petrecerea burlacilor, care este un relaxant, fără alcool vizită la un centru spa organizat de Phil. Donny purcede de a ofensa toată lumea de la centrul spa (deși se presupune că are în cele din urmă sex cu titularul crispat, Dna Ravensdale), înainte de ai convinge pe ceilalți să meargă la clubul de striptease cu el, în cazul în care obligațiunile Han cu Brie, și toată lumea devine beat, mare și răgușit. Donny trimite alta casa oaspeților, dar Phil stă și primește o muie de la un stripper cu handicap, cu un gât bretele, apoi el și Han întâlni cu Vanilla Ice, un fost prieten al lui Donny din zilele lui celebritate B-clasa. Odata Donny cere scuze pentru Ice pentru a dormi cu mama sa (cauza unei fisuri de lungă durată între perechea), cei trei face ravagii prin noapte înainte de a reveni la casa lui Steve, în cazul în care atât Donny și gheață au sex cu mama lui Steve si un betiv Han are sex cu, apoi vomită pe, manechin purtand rochia de mireasa a lui Jamie. De-a lungul nopții, Donny și Han obligațiuni. Han spune Donny că a dat un cadou pentru a fi cel mai bun om și Han este de acord pentru a vizita doamnei McGarricle în închisoare, Donny, știind că întâlnirea este o televiziune set-up, spune-i să nu se ducă.
În ziua următoare, Jamie forțele Han să ia rochia pentru curățare uscată și Han decide să viziteze mama lui, oricum. Donny se grăbește la închisoare pentru a opri întâlnire, dar ajunge prea târziu; Randall ambuscade Han, Donny, și doamna McGarricle cu o echipă de filmare și un înfuriat frunze Han. El refuză să semneze un formular de eliberare pentru apariția televiziunii, lăsând Donny cu nici un ban de la cascadorie.
Donny se întoarce la casa lui Steve pentru a prelua bunurile sale și aude Jamie pe un telefon, indicând faptul că ea este inseala pe Han cu Steve. El încearcă să-i spuneți Han, la cina de repetiție în acea noapte, dar Jamie vine cu o poveste pentru a acoperi urmele ei. Învins, frunze Donny și revine la club de striptease, în cazul în care prietenul lui Kenny îl convinge să se întoarcă și să câștige iertarea lui Jamie. Donny se îndreaptă spre hotelul unde sunteti cazat Jamie este, doar pentru a găsi ei de a face sex cu Chad, fratele ei, care este de fapt Donny învață un dansator de jazz pretinde a fi un marin. Jamie dă Donny bani are nevoie în schimbul tăcerii sale.
Donny deschide Han Solo este prezent pentru a găsi o mănușă de bucătărie, care a folosit ca Donny o sockpuppet să-l mângâie Han în timpul copilăriei sale. Touched prin recunoașterea Han lor relație tată-fiu, Donny își dă seama că el trebuie să se oprească nunta, în ciuda nevoii lui de bani hush lui Jamie. El și Vanilla Ice întrerupe ceremonia de nuntă și Donny arată că el este tatăl Han. Donny lacrimi până cec lui Jamie și îndeamnă-i să-i șoptească adevărul Han – care Han nou sigur pe sine pentru a expune întreaga mulțime. În lupta care a urmat, Jamie și Ciad sunt atât bătut inconștient, în timp ce acceptă Han Donny.
Ziua următoare, la clubul de striptease, Han arată că el se intalneste Brie. Donny se pregătește să meargă la închisoare, care intenționează să reaprinde relația sa cu doamna McGarricle atunci când ambele sunt eliberate în 2015 – când dintr-o dată la televizor, ei văd Tuke Tubby completeze un improbabil vin-din-spatele victoriei în maratonul său, câștigând 160.000 dolari de la Donny sa parieze mai devreme, suficient pentru a-l țină departe de închisoare.