Terminator 4 Salvation

Raporteaza film nefunctional!

În 2003, Doctor Serena Kogan (Helena Bonham Carter) de Cyberdyne Sisteme de moarte deţinut convinge rândul lui Marcus Wright (Sam Worthington), să semneze peste trupul său pentru activităţi de cercetare medicală în urma executării lui prin injecţie letală. Un an mai târziu, sistemul de Skynet este activat, om percepe ca o ameninţare la existenţa sa proprie, şi eradicates mai mult a umanităţii, în cazul cunoscut sub numele de “Ziua Judecăţii” (după cum este descris în Terminator 3: Rise of the Machines).
În 2018, John Connor (Christian Bale) conduce un atac de rezistenţă pe o bază Skynet. John descoperă prizonieri umane şi schemele pentru un nou tip de tesut viu Terminator încorporează, dar el este singurul supravietuitor aparent de atac după ce de bază este distrusă într-o explozie nucleară. Cu toate acestea, mai târziu Marcus iese din ruine de bază şi încasările pe jos la Los Angeles.
John se întoarce la sediul rezistenţă situat la bordul unui submarin nuclear şi spune generale Ashdown (Michael Ironside), liderul actual, de descoperirea sa. Între timp, Rezistenţa a descoperit o frecvenţă radio considerat a fi capabil de a trimite un ordin să se închidă maşini de Skynet. Ei au de gând să lanseze o ofensivă împotriva Skynet de bază în San Francisco în patru zile, ca răspuns la o interceptat “lista ucide” care indică faptul că Skynet planuri sa-l omoare personal al Rezistentei de comandă în timp de o săptămână. Ioan află că numele său este al doilea pe listă, în urma unei numit civil Kyle Reese. Liderii de rezistenţă nu sunt conştiente de importanţa lui Kyle, dar John ştie că este Kyle, deoarece va deveni mai târziu tatăl său (după cum este descris în Terminator). John se intalneste cu sotia sa Kate (Bryce Dallas Howard) şi Barnes sa subordonat (comună), şi transmite o emisiune de radio a membrilor de rezistenţă şi civili care au supravieţuit din întreaga lume.
Sosind în ruinele din Los Angeles, Marcus este salvat de la un Terminator T-600 de Kyle Reese (Anton Yelchin), şi sa mut copilul de stele de companie (Jadagrace Berry). Kyle Marcus informează despre războiul dintre oameni şi Skynet. Audierea lui Ioan emisiune de radio, concediul de trei Los Angeles, în căutare de rezistenţă. Ei supravieţui unui atac, dar Kyle, Star, şi oameni de mai multe alte luat prizonier.
Două-o rezistenta de 10 avioane sunt împuşcaţi atunci când încearcă să intercepteze transportul maşină şi escortă sale. Localizează Marcus doborât pilot Blair Williams (Moon Bloodgood), si fac drumul lor spre baza lui Ioan, dar Marcus este rănit de o mină de teren magnetic. Încercarea de a salva viaţa lui, la luptătorii din rezistenţă descoperi că el este un cyborg, cu o endoskeleton mecanic, circuitele, şi o cortexul cerebral parţial artificial. Marcus se crede a fi om, dar crede că Ioan Marcus a fost trimis să-l omoare, şi ordinele de distrugerea lui. Cu toate acestea, Blair ajuta Marcus scape de bază. În timpul urmăririi, Marcus salveaza viata lui John de la hydrobots Skynet, şi cu doi fac o afacere: Marcus va intra în sediul central Skynet şi încercarea de a ajuta Ioan salvare Kyle şi de alţi deţinuţi.
John pledează cu Ashdown, pentru a întârzia atacul, dar Ashdown respinge şi ameliorează Ioan de comanda sa. Cu toate acestea, forţele de rezistenţă nu asculte de ordinele lui Ashdown şi aşteaptă semnalul lui Ioan. Marcus intra de bază, interfeţele cu computerul, şi dezactivează perimetrul de apărare, astfel că Ioan se poate infiltra în blocul de celule şi să elibereze prizonierii umane. Marcus descoperă că el a fost creat de Skynet, în scopul de a atrage Ioan la baza, atunci când rezistenţa lansează atacul său, John va fi ucis, pentru realizarea obiectivului pe care Skynet nu a reuşit să realizeze atât de multe ori. Semnalul de radio că planul de rezistenţă depinde este un şiretlic, şi Skynet foloseşte semnalul de a urmări în jos şi de a distruge submarinul comanda cu liderii de rezistenţă la bord.
Lacrimi Marcus faptul hardware-ul care leagă-l la Skynet si John asistă la lupta cu un nou model de T-800 Terminator 101. Ioan este rănit mortal în cursul luptei, dar reuşeşte în distrugerea de bază Skynet de trucare a mai multe celule de combustibil Terminator a exploda, detonante-le ca el, Marcus, Kyle, şi Steaua sunt în airlifted. Kate încearcă să salveze viaţa lui John, dar inima lui este prea deteriorat. Marcus oferă inima lui pentru transplant, se sacrifica pentru a salva Ioan. Recuperarea, aparate de radio John la luptătorii din rezistenţă alte că, deşi această bătălie a fost câştigat, războiul este departe de peste.