Ted

Raporteaza film nefunctional!

În 1985, în apropiere de oraşul Boston, Massachusetts, John Bennett a fost un copil singuratic care scump dorit pentru noul său cadou de Crăciun, o mare ursuleţ de pluş pe nume Ted, să vină la viaţă pentru a fi prietenul lui. Această dorinţă a coincis cu o stea care se încadrează şi Ted a devenit o fiinţă complet mobil conştiinţă. Părinţii lui Ioan (Alex Borstein şi Ralph intens de autorităţile germane) a primit peste şocul, cuvântul de răspândire miracol, şi Ted a fost pentru scurt timp o celebritate.
În 2012, John (acum jucat de Mark Wahlberg) şi Ted (în prezent şi-a exprimat şi mişcare capturat de Seth MacFarlane), care acum locuieşte în cartierul South End din Boston, sunt în continuare ferm, dacă este imatur, tovarăşi se bucură de o viaţă hedonist, chiar în timp ce John este urmăreşte o relaţie de 4 ani, pe termen lung cu un lucrător de birou nivel-cap, Lori Collins (Mila Kunis). Ca a patra aniversare a abordărilor relaţia lor, Lori speră să se căsătorească cu John, dar ea simte că nu poate muta mai departe cu viaţa lui cu Ted în jurul valorii, care a devenit un wastrel vulgar, respingător. Ioan este de rezistent pentru a face concediul său de companie pe tot parcursul vieţii, dar el este convins că în cele din urmă noapte a acţiona atunci când cuplul descoperi Ted acasă cu patru prostituate, dintre care unul a defecat pe podea în timpul unui joc de Adevăr sau Provocare.
Ioan Ted găseşte apartamentul său propriu şi un loc de muncă de la un magazin alimentar, în cazul în care comportamentul său extrem de iresponsabil la locul de muncă, atât reuşeşte să-l promovat şi familiarizat cu superficial de co-lucrător Tami-Lynn (Jessica Barth), care devine uşor iritat de Lori care este şocat de furia ei. Indiferent, Ted şi Ioan petrec în continuare cea mai mare parte a timpului impreuna, care frustrează Lori, atunci când ea descoperă John a fost sărind peste locul de muncă pentru a face acest lucru în timp ce ei, folosind pentru scuze lui. Între timp, un STALKER obsedat nume Donny (Giovanni Ribisi), care a idolatrizat Ted ca un copil, prezinta interes în a avea el pentru fiul său brutishly distructiv, Robert (Aedin Mincks). Lucrurile încep să vină la un cap atunci când Lori şi Ioan sunt invitaţi la o petrecere pus pe libidinos de către managerul lui Lori, Rex (Joel McHale), Ted şi atrage Ioan deplasare la o petrecere sălbatică la apartamentul lui cu oferta de a satisface Sam J. Jones (joacă el însuşi), starul din filmul lor preferat, Flash Gordon. Desi Ioan soseste cu intenţia de a petrece câteva minute, el este prins in prilej cu care devine complet de sub control, cu Sam J. Jones convinge Ioan şi Ted a sforăi cocaină şi cântând karaoke Ted şi, eventual, obtinerea bătut-up de o raţă. În cele din urmă, descoperă Lori Ioan acolo si se rupe cu el într-un acces de furie. La care, acuză Ioan Ted pentru distrugerea vieţii lui şi îi spune să stea departe.
În cele din urmă, Ted şi Ioan confrunta reciproc cu privire la prietenia lor, distrus în camera de hotel a lui Ioan şi au o încăierare distructiv, dar în curând reuşesc să împace. Pentru a repara relatia lui Ioan cu Lori, Ted aranjează cu un iubitor de vechi, cantareata Norah Jones (se joaca), pentru a ajuta prin a avea Ioan expres dragostea sa pentru Lori, cu un cântec, în timpul concertului ei, fiind a avut loc la Shell Hatch. Deşi performanţele lui Ioan dovedeşte o jena, Lori este atins de încercare în timp ce respins de sarcastic lui Rex. Mai târziu, întâlneşte Ted Lori la apartamentul ei şi explică faptul că el a fost responsabil de expirarea lui Ioan, el se oferă să-i lase singuri pentru totdeauna, dacă ea se duce la cel puţin vorbesc cu el. Lori este convins, dar momente după ce pleacă, Ted este răpit de Donny şi dus la casa lui de a funcţiona în calitate de victimă a lui Robert.
Ted reuşeşte să distragă atenţia lui Robert şi să ajungă la un telefon pentru a contacta Ioan, dar este în curând recucerit. Dându-şi seama că Ted este în pericol, Ioan şi Lori a gestiona pentru a găsi reşedinţa Donny şi urmari el şi Robert, de a salva Ted. Chase duce la Fenway Park, în cazul în care Ioan reuşeşte să elimini Robert, dar în timpul Ted Chase este deteriorat şi cade pe teren, rupt complet în jumătate. O maşină de poliţie soseşte, forţând Donny să fugă. Ca şi Ioan Lori aduna sa umplutura, relee Ted dorinţa sa ca Ioan să fie fericit cu Lori, ca magia care ia dat viaţă dispare departe.
Imposibil să accepte moartea prietenului său cel mai bun, Lori şi Ioan a reveni la apartamentul ei de a încerca să-l repare, dar se dovedeşte a fi inutil. În acea noapte, Lori se trezeşte şi face în linişte o dorinţă pe o stea căzătoare. În dimineaţa următoare, Ted este magic restaurate şi trio-ul reconcilia pe deplin cu Ted, care încurajează Ioan şi Lori pentru a relua relatia lor.
Cu această rezoluţie, Ioan şi Lori sunt căsătoriţi şi Ted confortabil acceptă cu o viata proprie, cu abateri sa obtinerea-l cumva promovat manager de magazin alimentar. John si Lori sunt căsătorit într-o ceremonie prezidata de Sam Jones. Rex renunţă la relaţia sa cu Lori după ea se căsătoreşte, aşa că trece printr-o depresie profundă, şi moare de boala lui Lou Gehrig (Ioan, care a dorit el ar muri de la mai devreme în film). Sam Jones încearcă să reporni cariera prin mutarea într-un apartament studio cu Superman Returns stele Brandon Routh. Donny este arestat pentru răpirea lui Ted, dar taxele sunt scazut, deoarece suna prea prost. Robert angajeaza un antrenor personal pentru a pierde o cantitate mare de greutate şi în cele din urmă devine Taylor Lautner.