Tarzan

Raporteaza film nefunctional!

În secolul al 19-lea, un cuplu de limba engleză şi fiul lor copil scape de o navă de ardere, care se încheie pe teren în apropierea pădurilor neexplorate largul coastei Africii. Cuplu ambarcaţiuni un copac de la epavei navei lor, dar sunt ulterior ucisi de Sabor, un leopard femelă Rogue. Kala, o gorilă de sex feminin care a pierdut recent propriul ei copil la Sabor, aude strigătele de sugari umane orfani şi găseşte-l în copac distrus. Deşi ea este atacat de Sabor, Kala şi copilul reuşesc să scape. Kala ia copilul înapoi la trupe gorila de a ridica în propriul ei, în ciuda dezaprobării Kerchak ei colega lui. Kala ridică copil uman, numindu-l Tarzan. Deşi el se împrieteneşte cu gorilele alte trupe şi alte animale, inclusiv tanara gorila Terk si Tantor paranoic elefant de sex masculin, Tarzan se găseşte în imposibilitatea de a ţine pasul cu ei, aşa că ia eforturi mari pentru a se îmbunătăţi. Ca un tânăr, Tarzan este capabil de a ucide Sabor cu suliţa lui brut şi de a proteja trupe, castigand ceea ce priveşte reticent Kerchak lui.
Viaţa trupe gorila paşnică este întreruptă de sosirea unei echipe de exploratori din Anglia uman, format din profesorul Porter, fiica lui, Jane, şi lor de vanator-ghid Clayton. Jane este separat accidental de grup şi urmărit de un pachet de babuini. Tarzan o salvează de la babuini. El recunoaşte că ea este la fel ca el este, un om. Jane Tarzan duce înapoi la tabără exploratori “, în cazul în care atât Porter şi Clayton se un mare interes în el – fostul din punct de vedere progresul ştiinţific în timp ce acesta din urmă în speranţa de a avea Tarzan-l duce la gorilele, astfel încât le poate capta şi de a reveni cu ele în Anglia. În ciuda avertismentelor Kerchak de a fi îngrijoraţi de oameni, Tarzan continuă să se întoarcă la tabără şi să fie predate de către Porter, Clayton, Jane şi să vorbească limba engleză şi să înveţe din lumea umană, şi el şi Jane încep să scadă în dragoste. Cu toate acestea, ele sunt cu un timp de greu Tarzan convinge să-l ducă la gorile, din cauza fricii lui Tarzan pentru siguranţa lor, de la ameninţarea de Kerchak.
Atunci când barca de exploratori “, revine pentru a le prelua, Clayton face Tarzan cred că, dacă el arată grupul de gorile, atunci Jane va sta cu el pentru totdeauna. Tarzan este de acord şi conduce partidul la domiciliu Pack gorila, în timp ce Terk si Tantor nada Kerchak deplasare pentru a evita-l atace oamenii. Jane Porter si sunt incantati sa se amestece cu gorilele, dar Kerchak întoarce şi ameninţă să-i omoare. Tarzan este obligat să deţină Kerchak la golf, în timp ce oamenii scape, şi lasă apoi trupa sa, acum înstrăinat prin acţiunile sale. Ia Kala Tarzan la copac ea l-au găsit în, şi arată-i trecutul său adevărat, încurajându-l să plece cu Jane şi ceilalţi. Cand Tarzan se întoarce la navă cu Jane Porter şi, ele sunt într-o ambuscadă de către Clayton şi trupa lui de pirati pasager clandestin şi blocat în celulă. Tarzan reuşeşte să scape cu ajutorul prietenilor săi, şi el curse înapoi la domiciliu gorila. Kerchak şi Tarzan luptă împreună Clayton; Kerchak este mortal împuşcat în timp ce lui Tarzan, este urmarit de Clayton în viţă de vie-acoperite de copaci. După o luptă aprigă cu Tarzan, Clayton este în cele din urmă ucis atunci când el cade din copac, cu o viţă de vie în jurul gâtului său şi este spânzurat. Kerchak, în respiraţia lui moarte, acceptă ca fiind a lui Tarzan şi-l numeşte lider al ambalajului gorila. Restul de gorile sunt eliberaţi după alungarea departe de restul oamenilor lui Clayton.
A doua zi, ca Porter şi Jane se pregătesc să plece de pe navă, Tarzan arată că acum el intentioneaza sa ramana cu trupe gorila. Ca nava să părăsească malul, Porter încurajează fiica lui să stea cu bărbatul iubit, şi Jane sare peste bord să se întoarcă la mal; Porter scurt timp ei urmează. Portari reuni cu Tarzan si familia sa şi să se pregătească pentru o viaţă nouă împreună.