Tangled

Raporteaza film nefunctional!

O picatura de lumina soarelui cade la pamant si creste intr-o floare magică, cu puteri de vindecare. O femeie pe nume Gothel îl foloseşte pentru a menţine tanara de cântând la aceasta. Secole mai tarziu, o regină se îmbolnăveşte în timpul sarcinii, precum şi ordinele regelui o căutare pentru floare legendara. Regina este vindecat După ce a fost hrănit de flori, şi dă naştere la o fiica, Rapunzel, a cărui păr de aur a fost absorbită de abilităţile de flori. Gothel încearcă să fure o suvita din parul lui Rapunzel, obiectiv reducerea uncie, parul devine maro şi pierde TIC de putere. Deci, ea rapeste Rapunzel trebuie să ridice propriul ei copil într-un turn înalt, spunându-i că este pentru siguranţa ei.
În fiecare an, noi ziua de nastere a lui Rapunzel, Părinţii ei şi supuşii lor elibera mii de felinare cer, în speranţa că va reveni printesa pierdut. Pentru ziua ei de naştere 18, Rapunzel Gothel solicită permisiunea de a merge în afara turnului pentru a vedea sursa de lumini anuale plutitoare, refuza scop Gothel. Între timp, Flynn Rider şi fraţii Stabbington fura tiara de printesa pierdut. În timpul care a urmat Chase, Maximus, cal de căpitan al gărzilor, este separat de plimbare cu scopul de continua istoric pe cont propriu. Flynn outwits complici istorie, consideră Tiara, şi se împiedică la turnul lui Rapunzel. El urcă în turnul sus, este bătut cu scopul inconstient o tigaie de Rapunzel Cine îl pune într-un dulap. Când se întoarce Gothel, Rapunzel încearcă să-i arate captiv Flynn Pentru a dovedi că este capabil de a manipula lumea din afara, Gothel ei obiectiv taie prin a spune că nu pleacă turn. Deci, Rapunzel LOC Gothel solicită o vopsea speciala, ingredientele necesită Care pentru trei zile de călătorie tur-retur. Frunze Gothel, Rapunzel şi Flynn spune că ea îi va da înapoi Tiara daca ET consideră ei de a vedea luminile. Flynn Chartered. În timp ce pe traseu, ET ei consideră a Inn Snuggly Ratusca, care este plin de criminali Galia, în speranţa de a speriat-o da la căutarea ei în. Cele asasini, cu toate acestea, sunt încântat de Rapunzel, care la încurajat să le urmeze visele lor.
Se intoarce mama Gothel anticipate la turnul de a găsi Rapunzel plecat, dar consideră tiara. Ea apoi echipe cu fratii, asa ca Stabbington cdn primi înapoi Rapunzel şi fraţii să se răzbune pe Canon Flynn. Între timp, gardienii invada tavernă, şi Rapunzel şi Flynn la barajul Chase are Care se prăbuşeşte. Flynn şi Rapunzel fie prins într-un subsol inundaţii. Crezând ET este pe cale de a muri, Flynn a permis pe numele adevărat istoric: Eugene Fitzherbert. Rapunzel permis straluceste pe păr atunci când ea cântă, apoi îşi dau seama că cdn hairlight o utiliza pentru a găsi o cale de ieşire. Rapunzel foloseşte părul ei mai târziu pentru a se vindeca Accidentat mâna lui Flynn. Rapunzel Flynn spune că El a fost orfan care a visat ani de a fi ca erou de poveste Asta alias istoria inspirată, Rapunzel ii spune ca ii place mai obiectiv decât Eugene Flynn. Când Flynn merge pentru a aduna lemne de foc, Gothel Flynn întâlneşte Rapunzel insistând că nu-i pasă de ei şi Rapunzel dă Tiara, sugerând că Ea test Flynn, de a io da. În dimineaţa următoare, Maximus se confruntă cu Flynn Rapunzel şi se împrieteneşte cu scopul de a convinge pe cai să-l ajute LOC le. Ajungând la regatul, consideră Flynn Rapunzel pentru a vedea felinare. Acolo, Rapunzel Flynn dă înapoi tiara. Flynn spionează istoria veche şi lasă complici Rapunzel pentru a le da Tiara, realizând că ET îi pasă mai mult pentru Rapunzel. Cu toate acestea, fraţii l leg pe o barcă şi naviga pe lac EL. Ei susţin Flynn trădat Rapunzel În ceea ce ei încearcă să o răpească pentru putere părul ei, Gothel scopul ei de salvare şi ia înapoi la turn. Mai târziu, reflectând la ceea ce a avut în timpul văzut aventura ei în regat, Rapunzel isi da seama ea este printesa a pierdut şi încearcă să fugă din turn.
Între timp, Flynn este arestat şi condamnat la moarte, este salvat de scopul Maxim ET şi huligani Galia de la han. Urcă şi curse Flynn înapoi la turn În cazul în care Gothel HIM înjunghie pe la spate şi pregătit să ia o Rapunzel Incercand sa o ascunzătoare nou. Rapunzel Gothel spune că ea va daca poate Opriţi Rezistând vindeca Flynn. Gothel Chartered, Canon are ca scop Înainte de a Rapunzel-l vindece, taie parul ei Flynn, care, ulterior, devine maro şi pierde TIC putere cauzatoare de rapid Gothel de varsta, cade din turn, şi se transformă în praf. Cu suflare istorie trecut, a declarat Flynn istorica de dragoste pentru Rapunzel Cine strigă, şi puterea de vindecare a lacrima o să-l reinvie. Revenind la regat, Rapunzel este reunit cu Regele şi Regina. Flynn închide apoi filmul, spune publicului că ET readoptate numele original istoric, şi ET şi Rapunzel sa angajat si sa casatorit cu cele din urmă.