Taken 2

Raporteaza film nefunctional!

După evenimentele din Paris, în Acceptat, rude ale oamenilor pe care Bryan Mills (Neeson), uciși în timp ce caută pentru fiica sa, Kim (Grace), întoarce în orașul natal, Tropojë, Albania, pentru înmormântare a morților. În timpul ceremoniei, Murad (Serbedzija), angajatorul a bărbaților și tatăl lui Marko, o victimă care Bryan ucis de electrocutare, afirmă că ei vor găsi Bryan pentru a razbuna moartea celor dragi.
Când ajunge acasă a lui Kim să o ia pe o lectie de conducere, Bryan invata de la mama ei Lenore (Janssen), care are în prezent probleme în relațiile cu soțul ei, care Kim nu este acolo și că ea are un nou iubit. După ce soțul lui Lenore anulează vacanta lor in China, Bryan sugerează că Kim și Lenore i se alăture în Istanbul, după ce a terminat o misiune de lucru acolo. După ce a fost condus să creadă că ei nu l-au luat pe oferta, Bryan este surprins să constate că Kim și Lenore au zburat într-adevăr, să i se alăture.
Mai târziu, după prânzul în piață, Kim stă în spatele la hotel, într-o încercare de a ajuta părinții ei reaprinde relația lor. În timp ce Bryan și Lenore sunt, ei sunt urmărite de către oamenii lui Murad, și, în ciuda eforturilor lui Bryan, Lenore este capturat, forțând Bryan să se predea. Înainte de a face acest lucru, el numește Kim a explica situația și îi spune să se ascundă. Cu sfaturi de la Bryan, ea este în măsură să se sustragă răpitorii.
Bryan se trezeste cu mâinile lui legat de un stâlp într-o cameră întunecată. Folosind un dispozitiv de comunicații pe care le-a ascuns în ciorap său, Bryan solicită Kim, instruindu-i să meargă la Ambasada SUA și să le spui ce sa întâmplat, dar ea îl imploră pentru o șansă să-l ajute și Lenore, pe care el decide să-i dea. Sub îndrumarea lui Bryan, ea deschide valiza lui armament și aruncă o grenadă în direct din fereastra. Bryan folosește timpul necesar pentru sunetul exploziei a ajunge la el, în scopul de a deduce locația lui. El apoi are so ia un pistol și două grenade mai multe și mai de călătorie spre locația lui prin acoperișurile, în timp ce el se eliberează de restricțiile sale. Bryan apoi trimite abur un coș de fum pentru a indica locația lui, și Kim scade arma jos pe horn, permițând Bryan să-l folosească pentru a ucide gardienii și să scape clădirii, lăsând în urmă Lenore în timp ce el salvează Kim, care este în curs de urmarit.
Bryan mai târziu se întoarce, care intenționează să salveze Lenore, dar el este incapabil să facă în așa fel încât ea a fost deja luat. Aceasta obligă Bryan și Kim de a conduce prin oraș într-un taxi furat în timp ce fiind urmarit de oamenii lui Murad și poliție, care au fost convocați de către șofer de taxi. Chase se încheie cu Bryan și a lui Kim crashing printr-un punct de control militar care conduce în Ambasada SUA. Bryan solicită, Sam (Orser), un prieten și fost coleg CIA, și a-l sun pe gardienii ambasadei. După memorat traseul răpitorii utilizat atunci când au luat prima Bryan și Lenore la casa lui Murad în condiții de siguranță, el se întoarce la construcție și ucide oamenii guardind Lenore înainte de confruntarea cu Murad. După confirmarea cu Murad că cei doi fii ai rămase vor vrea răzbunare ar trebui să-l omoare Bryan, Bryan se oferă să-l lăsa să plece dacă Murad părăsește Bryan și a familiei sale în monoterapie. Murad aparent este de acord, și Bryan scade arma, dar când spatele lui este pornit, Murad apucă pistolul și încercările de a trage Bryan, doar pentru a descoperi că Bryan a golit revista. Murad încearcă să atace Bryan, dar Bryan îl împinge împotriva unui perete, tragerea in teapa-l pe un cârlig prosop și ucigându-l instantaneu. Bryan apoi se reuneste cu Lenore.
Trei săptămâni mai târziu, familia Mills mănâncă la o cafenea pentru a sărbători trecerea lui Kim testul ei de conducere. Ele sunt unite, spre surprinderea lui Bryan, prin prietenul lui Kim Jamie, si Kim solicită glumă tatăl ei protectoare, nu să-l împuște.