Taare Zameen Par

Raporteaza film nefunctional!

Ishaan Awasthi Nandkishore (Darsheel Safari) este un băiat de opt ani care nu ii place scoala si nu fiecare test sau examen. El consideră că toate subiecte dificile, şi chiar depreciat de profesori şi de colegi ai sai. Dar lumea internă a Ishaan este bogat cu minunile pe care el este incapabil de a transmite altora, terenuri magice pline de culoare şi animale animate. El este un artist cu talent cui nerecunoscut.
Tatăl lui Ishaan, Nandkishore Awasthi (Vipin Sharma), este un executiv de succes, care se aşteaptă ca copiii Săi să exceleze. Mama lui, Maya Awasthi casnică (printuri Chopra), frustrat cu jocurile care educă inabilità fiul jocuri. Fratele lui mai mare Ishaan, Yohaan (plic Inginer) este un savant exemplar şi atlet, Ishaan Care este frecvent amintit.
După primirea unui raport deosebit de slab academic, părinţii lui Ishaan-l trimită la o şcoală internat. Acolo a scufundă într-o stare de teamă şi de depresie, in ciuda faptului ca se imprieteneste cu Rajan (Tana Chheda), cu handicap fizic şi unul dintre elevii de top din clasa lui. Ishaan situaţia lui se schimbă când un profesor de artă nouă, Ram Shankar Nikumbh (Aamir Khan), se alătură facultăţii şcolii. Un instructor de la Scoala pentru lalele copii mici cu dizabilităţi de dezvoltare, stilul de predare Nikumbh este semnificativ diferită de cea din predecesor strictă lui, şi el observă repede că Ishaan este nefericit şi contribuie Activităţi mici de clasa. El trece în revistă activitatea Ishaan şi concluzionează că deficienţele SA academice sunt orientative de dislexie. El ziua lui liberă, Nikumbh vizitează părinţii Ishaan şi întreabă dacă el poate vedea mai mult din munca fiului lor. El este uimit de sofisticare de una dintre picturile Ishaan lui, şi spune părinţilor că Ishaan este un copil istet care procesează informaţiile în mod diferit de ceilalţi copii din clasa lui, dar tatal Ishaan este suspect că explicaţia este doar o scuză pentru performanta Fiul lui săraci . Că Nikumbh cere el a citit un text japonez pe o casetă şi berates el, când el nu poate, oferindu-i o privire în Ishaan experienţa lui de şcoală. Descrie Tema Nikumbh dislexie şi explică faptul că acesta nu este un semn de inteligenţă scăzut. El le spune el poate oferi îndrumare suplimentare care vor Ajutor Ishaan, subliniind capacitatea băiatului artistic evident în multe picturi sale şi alte lucrări creative.
Nikumbh ulterior Conduce la subiectul de dislexie în clasă, şi oferă o listă de oameni celebri, care sunt considerate dislexici. Deoarece elevii sunt părăsesc sala de clasă, cere Nikumbh Ishaan să rămână în spatele lui şi arată că el care a cunoscut aceleaşi dificultăţi cu dislexie. Nikumbh vizitează apoi principal al şcolii şi obţine permisiunea de a deveni tutorele Ishaan lui. El încearcă să Îmbunătăţirea Ishaan lectură şi scris, prin utilizarea unor tehnici dezvoltate de către specialiştii de remediere dislexie; Ishaan dezvolta în curând un interes într-un limbaj şi matematică, şi a lui Îmbunătăţirea grade.
Spre sfârşitul anului şcolar Nikumbh organizează un târg de artă pentru personalul şi studenţii. Concurenţă cu primul de a judeca artist Lalita Lajmi,, care sa descrie în film. Ishaan, cu stilul său uimitor de creativ, cu câştigătorul şi a declarat Nikumbh, care picteaza portretul lui Ishaan, runner-up. Principalul ANUNŢĂ Nikumbh Asta a fost angajat ca profesor de şcoală de artă permanentă. Când părinţii lui Ishaan întâlni profesorii săi în ultima zi de şcoală Acestea sunt lăsate Speechless prin transformarea Ei văd în el. Depăşi cu emoţie, tatăl lui Ishaan mulţumeşte Nikumbh. Ca Ishaan este obtinerea in masina pentru a pleca cu părinţii săi, el se întoarce şi merge spre Nikumbh dumneavoastră. Filmul se încheie cu un cadru îngheţarea împuşcat de Ishaan Nikumbh aruncarea în aer.

One Response to “Taare Zameen Par”

  1. sorin
    20 februarie 2013 at 2:19 #

    doamne ce me-a mai placut filmul asta…