Sundays at Tiffany’s

Raporteaza film nefunctional!

Filmul se deschide cu Jane Margaux şi prietenul ei imaginar, Michael, petrecut într-o duminică de la St Regis Plaza din New York, mâncând îngheţată împreună, pe care le fac în fiecare duminică. Michael este un prieten imaginar care este repartizati aleatoriu la copiii care au nevoie de sprijin suplimentar şi îndrumare. Cu toate acestea, el este numit departe de copii atunci când sunt zece, la care ele se vor uita despre existenţa lor “prieten”. Jane are nevoie de multă atenţie, deoarece mama ei, Vivienne Margaux, un producător de pe Broadway, petrece prea mult timp cu munca şi de cumpărături pentru soti noi. Vivienne petrece duminica de la Tiffany, cu fiica ei în fiecare săptămână, deşi. Nimeni nu pasa de ei, nu chiar Michael.
A doua zi este ziua de nastere a lui Jane parte nouă, care coincide cu noaptea de deschidere de producţie mamei lui. Distributie si echipa cânta “Happy Birthday” pentru ei, dar mama ei uita despre ea şi tatăl ei lasă repede cu prietena lui. Jane este mângâiat de Michael, care îi spune că trebuie să plece acum, că ea este nouă. El îi promite că ea va uita de el.
Douăzeci de ani mai târziu, Jane trăieşte în New York şi lucrează în strânsă colaborare cu mama ei, care acum este controlul. Jane a produs un mic, cu buget redus, piesa numita “Heaven Multumesc”, bazat pe copilaria ei cu Michael. Jocul a fost un hit peste noapte, iar acum Jane este în lucrările de a face un film bazat pe el. Prietenul ei, Hugh McGrath (care a jucat Michael pe Broadway), vrea rolul de lider în film. Ea nu a uitat despre Michael.
Jane nu este fericit în viaţă, deşi. Ea stie ca este prea dependent de mama ei, şi ea nu este dispus să facă faţă faptului că Hugh este o smucitură egomaniacal. Intr-o noapte, el o ridică pentru o dată cină, şi ea se întoarce acasă şi a respins rănit. Michael, acum în pauză de la a fi un prieten imaginar, capturile vederea ei de mers pe jos în ei de hotel şi recunoaşte instantaneu ei. Este prima dată când a văzut vreodată unul dintre “copiii săi”, ca un adult. El începe în urma ei de a lucra şi de acasă, dar ea nu prinde vedere de el.
Michael se trăieşte într-un complex de apartamente de pe Owen, un om egocentric, care foloseşte numai femeile ca obiecte. Prin convorbirile sale cu Owen, aflăm că Michael este grija faţă de toată lumea. El îşi petrece noaptea cu o femeie pe nume Claire, dar ei vorbesc doar, şi el învaţă despre ea şi linişteşte-o.
O zi mai târziu la locul de muncă, Hugh McGrath vine şi cere scuze pentru Jane pentru lipsă cină. Ne dăm seama că este doar o utilizează pentru a obţine rolul de film. Vivienne consideră că rolul ar fi bine pentru el, şi ea împinge Jane să accepte scuzele lui. Mai târziu, infiltrate Vivienne un “mulţumesc cerului”, de întâlnire şi controlează toate aspectele legate de producţie, în ciuda faptului că este un proiect al lui Jane. Jane merge la cina cu Hugh, care flirteaza cu o altă femeie în timp ce Michael ceasuri, nevăzut.
Câteva zile mai târziu, Hugh şi Jane se duce la o expozitie muzeu împreună, şi ea învaţă că el a înfiinţat data de întreg ca o modalitate de a con-o oferindu-i în parte. Atunci când ea refuză, el explodează de la ei şi frunze. Ea se retrage la un bar unde se crede că ea a capturilor vedere al lui Michael. Mai târziu, Hugh cere scuze şi pentru a propune ei din Brooklyn, a face un ultimatum: un inel pentru un rol. Ea în cele din urmă îşi dă seama că el e gunoi şi a cere să ia acasă, moment în care el lasă corzi ei în Brooklyn. Ea cârligele drumul înapoi la New York şi de magazine de la Tiffany înainte de a merge la St Regis Plaza pentru inghetata.
Michael este la St Regis, cu Claire când vede Jane, şi ea-l vede. După ce recunosc reciproc şi re-introduce reciproc, Claire frunze şi Jane şi Michael ia o plimbare. Ei îşi dau seama cât de mult le-am pierdut reciproc şi au nevoie de unele de altele. Ei petrec restul zilei împreună.
A doua zi, Vivienne controale la locul de muncă şi Jane Jane suflă în sus la ea, în cele din urmă în picioare pentru ea. Ea furtuni şi faptul intalneste cu Michael. Ei merg cu rolele şi să devină mai aproape şi mai aproape. Ei se întâlnesc în curând în fiecare zi şi du-te în fiecare noapte, în timp ce viaţa profesională a lui Jane devine mai agitat si mai mult. Vivienne dezvăluie Jane că bunica ei a murit de insuficienta cardiaca, la 34 de ani.
Hugh face o ultimă încercare de a câştiga Jane înapoi, dar după ce explodează şi insulte, ea-l loveste in fata de Vivienne. Vivienne ia partea lui şi furtuni Jane afară, promiţând niciodată să se întoarcă. Michael se simte un impuls de a merge şi pentru a îndeplini Jane, dar pe drum, el se opreşte la o catedrala unde el devine mesajul lui: Jane este de gând să moară şi este misiunea sa de a ajuta-o de la viaţă.
Michael se intalneste cu Jane şi au fugit să-şi petreacă o săptămână în Nantucket, în cazul în care acestea sunt fericiţi şi fără griji cea mai mare parte. Cu toate acestea, Michael devine tot mai îngrijorat despre Jane şi sănătatea ei. După ce a pierde mai mult de apetitul ei, el decide că este lucrul care este păstrarea ei de viaţă din viaţa ei. El lasă fără preaviz într-un efort de ao salva.
Jane îl găseşte trecut şi este devastată acum că el a lăsat-o de două ori. Ea merge acasa, la New York, unde ea se prăbuşeşte de la dureri de stomac. Sună telefonul, şi ea poate ajunge abia pana la aceasta răspunde.
Michael este în New York, atunci când el primeşte un impuls de moment pentru a merge la New York Hospital. El îşi dă seama că Jane trebuie să fie acolo. El sprinteaza de acolo, dar atunci când el ajunge, el gaseste Vivienne în pat de spital, nu Jane. El îşi dă seama că a fost Vivienne pe care el a fost trimis pentru a proteja, nu, Jane. Jane ajunge în curând şi de dragoste, se reconecteaza cu mama ei înainte de Vivienne moare paşnic.
După înmormântarea lui Vivienne, Michael se prăbuşeşte şi este dus la spital. Din moment ce nu se imbolnavesc prietenii imaginari, el şi Jane seama că el trebuie să fie om acum. El face în curând o recuperare completă şi promite să-şi petreacă restul vieţii cu Jane. Într-un epilog, Michael si Jane s-au căsătorit şi avea doi copii.