Stuart Little

Raporteaza film nefunctional!

Eleanor şi Frederick Little şi fiul lor, George se intenţionează o adoptie. În timp ce George este la şcoală, părinţii lui merg la orfelinat în cazul în care acestea se încadrează în dragoste cu un grijuliu, atent “mouse” (care este tratată de către toate celelalte personaje ca un băieţel normal) pe nume Stuart, care stie aproape totul despre copii , după ce a fost acolo pentru o lungă perioadă de timp. În ciuda avertismentelor de la doamna Keeper (femeie din taxa), care spune că oamenii nu ar trebui să fie adoptarea “soareci”, ei decid să-l adopte ca fiul lor a doua.
Imediat după ce acasă, Stuart întâlneşte Snowbell (voce de Nathan Lane), pisica familiei, care imediat încearcă să-l mănânce. George este surprins atunci când părinţii săi să introducă Stuart ca fratele său nou. El crede că este o glumă la început, dar este şocat atunci când vede că sunt grave. În acea noapte, vizitează Snowbell Stuart şi solicită ca el păstrează un profil scăzut, astfel încât să se evite obtinerea văzut de alte pisici şi deteriorarea reputaţiei lui Snowbell.
George este la prima ursuz şi oarecum dezamăgit şi Stuart tratează cu dispreţ. El fixează în cele din urmă, la o reuniune de familie atunci când au incurajeaza-l sa joace “prinde” cu el. El câştigă, de asemenea, mânia Snowbell, atunci când prietenul său, Monty gura vizitează pentru alimente. În ceea ce Snowbell încearcă să-l ţină de la a vedea Stuart, el face o scena încercarea de a obţine o cutie de cereale de la un dulap. Când îl vede şi descoperă că este un membru al familiei, Monty nu se poate să conţină. Înfuriat, Snowbell-l urmăriri, care scapă de restrictiv de fugind în subsol. Aici, el află că George păstrează un loc de joacă şi de cele două interacţionează şi în cele din urmă, George vine să-l accepte ca pe fratele său. El, de asemenea, constată că George pastreaza o maşină de jucărie doar marimea lui. Ei decid să lucreze împreună pentru a termina barca lui George model de casa, Wasp, pentru barca Central Park Race săptămâna următoare, dar Snowbell nu este terminat.
El şi cap Monty la o alee în noaptea aceea de a vizita Smokey (voce de Chazz Palminteri), un mafiot Don-cum ar fi albastru rus, care este lider de pisici alee. Deoarece Snowbell nu vrea Stuart ucis, el face un plan cu alee de pisici pentru a-l elimina din casa Little-sii “. În ziua de 92 anual Cursa cu barca Central Park, Wasp este terminat, şi se ajunge la Central Park. George descoperă rivalul sau, Anton, este acolo. În acelaşi timp, Stuart distruge accidental de control de la distanţă a lui George, făcându barca lui inoperabil. Pentru a face pentru acest lucru, el preia controlul de el însuşi. Anton, cu toate acestea, încearcă să trişeze de ingrasare sau cu barca cu mult mai mare în celelalte şi le scufundă. Când el încearcă să facă acelaşi lucru la Wasp, Stuart reuşeşte să muşte în linia de vela lui, făcând barca lui Anton inoperabil. El câştigă ulterior cursa.
În acea noapte, la Little sunt vizitate de către Reginald Stout şi Camille, un cuplu mouse-ul pretinde a fi părinţii lui Stuart. După discuţie, el lasă fără tragere de inimă, cu părinţii săi, luând în maşină de jucărie, cu el, ca un cadou de la revedere de la George şi se duc la casa lor, un mic castel jucărie pe un teren de golf. Trei zile mai târziu, în Little sunt vizitate de către doamna Keeper, care au cerut pentru a face unele de cercetare de fond pe Stuart. Ea le spune că, în conformitate cu înregistrările, parintii sai au murit mai mulţi ani în urmă, după o grămadă de conserve a căzut pe ele. Cele Little dat seama că a fost răpit şi chema poliţia.
Un Snowbell îngrozit se grabeste sa alee şi Smokey avertizează şi pe ceilalţi despre descoperirea de Little-sii “. Apoi, decide că singura modalitate de a rectifica lucrurile este să-l omoare. Ei o numesc o întâlnire cu Reginald cererii şi că el şi Camille mâna pe Stuart. Dar Stouts, care au crescut pentru a avea grijă de el, dezvăluie adevărul şi ordinele Reginald-l să scape înainte de pisici-l găsească. El face acest lucru după ce a spus la revedere de la părinţii săi “false”. Între timp, Little decide să plaseze “lipsă”, afişe în jurul oraşului pentru a obţine ajutor în găsirea de el. În Parcul Central, el este într-o ambuscadă de către Smokey şi câteva pisici şi câteva reuşeşte să le sustragă de conducere în maşina lui de canalizare, dar el pierde atât maşina şi bagajele sale de a scăpa de scurgere în timp ce furtuna. În cele din urmă, el găseşte drumul spre casă la fel ca Little lasă să stea de postere. Doar o casă este Snowbell, care îi spune o minciună despre modul în care acestea se bucură de viaţa fără el, şi arată-i imagine de familie, cu faţa lui taie (de fapt, au scos-o pentru a oferi unul pentru afişele lipsă). El lasă din nou. Dar, Snowbell vede durerea absenţa acestuia a cauzat şi îşi dă seama egoismul său.
Descoperirea locaţie Stuart de la Monty şi alte pisici, care intenţionează să-l mănânce, Snowbell indreapta spre Central Park şi îl găseşte stând singur într-un cuib de pasăre. Snowbell se pe alte pisici şi fuge cu el, recunoscând minciuna lui la el şi că de fapt, Little iubesc, el este de fapt singurul care-l uraste. Pisicile prinde cu ei şi încercări de a convinge Snowbell Smokey pentru a apela de pe hit pe Stuart, dar este refuzat. În schimb, el a ordinelor de pisici pentru a ucide pe amândoi. Stuart răspunde de luarea de pe guler Snowbell şi folosind-o pentru a le atrage.
Pisicile dau Chase, şi în cele din urmă colţ Stuart atârna de o creangă. Ei au de grup împreună pe una mai mică să-l prindă, dar Snowbell se rupe la ultimul minut şi trimite-le în apă de mai jos. Smokey se furişează în spatele Snowbell şi este pe cale să-l omoare atunci când Stuart elibereaza o ramură subţire, care îl loveşte în faţă şi bate-l în apă. Înfuriat şi umilit, el merge off, doar pentru a fi alungat de câini pe un colţ de cotitură. Monty şi alte pisici urca, de asemenea, din apă, scâncet şi jenat. Snowbell şi Stuart merg acasă şi el împărtăşeşte o reuniune caldă, cu familia lui, spunându-le că Snowbell l-au ajutat ajunge acolo. Cele Little-sii a le aduce în interiorul şi închideţi ferestrele, gata de culcare.