Stuart Little 2

Raporteaza film nefunctional!

Doi ani de la primul film, întrebări lui Stuart Little, capacitatea de după un meci de fotbal istovitor alături de George, care l-au lovit cu o minge de fotbal. El devine chiar mai descurajat după ce avionul lui George jucărie devine rupt într-un accident din cauza lui. Cu toate acestea, tatăl lui Stuart, Frederick Little, îi spune că pentru fiecare Mica, există o “garnitură de argint”, un lucru bun care vine dintr-o situaţie aparent rău.
Pe drum spre casa lui de la scoala, Stuart salveaza un canar femeie pe nume Margalo, care este urmărit de un soim pelerin, şi devin prieteni. Dar ea este secret de lucru cu Falcon la caz şi să fure de la gospodării. Când el prese ei pentru a găsi şi de a lua un obiect de valoare, sau pierde sanctuarul pe care el ia promis, ea nu poate par să se concentreze pe atribuirea ei, ca ea începe să scadă în dragoste cu Stuart. Falcon pierde în cele din urmă răbdarea şi ameninţă să-l omoare, dacă ea nu se dă. Îngrijorat pentru siguranţa lui, ea ia inelul Eleanor lui Little diamant.
Când Little vedea că inelul lipseşte, ei cred că a căzut jos chiuveta. Stuart se oferă să fie coborâte în jos de scurgere pe un şir să-l, şi aproape reuşeşte. Atunci când se sparge Margalo îl salvează, şi datorită lui să o face doar sa se simta chiar mai vinovat, aşa că decide să plece. Când el nu o poate găsi, el îşi asumă ea a fost rapita – şi că Falcon este implicat intr-un fel. El lasă pe o căutare pentru ao salva cu Snowbell gospodăriei pisica reticenţi, dar nu înainte de a stabili un plan cu George.
Stuart si Snowbell înrola ajutorul lui Monty, care le spune că vizuina Falcon este la puntea de observaţie scoasă din clădire din apropiere Pishkin. Ei folosesc baloane pentru a obţine Stuart la partea de sus, unde afla ca Margalo este sclavul lui Falcon, şi a fost nevoit să ia inelul. El încearcă să o salveze, dar Falcon-l surprinde, şi scade-l într-un camion de gunoi. Constienti de acest lucru, spune Margalo Snowbell că Falcon ucis Stuart.
Pe un scow de gunoi unde a ajuns, Stuart se învinovăţeşte pentru tot, şi-a pierdut aproape orice speranţă. Dintr-o data, el găseşte avionul rupt lui George, acesta fixează în sus, şi zboară pentru a salva Margalo, care, după ce a fost eliberat de către Snowbell, doar a fugit de la Falcon. Cele Little-sii, care au descoperit lipsa lui şi-l urmeze locul de taxi, ca el incepe o aventura aeriană prin parc, cu Margalo la partea lui. Ei pierd Falcon, dar el prinde şi face o încercare de a ucide Stuart, atunci când el se desprinde aripa avionului sus, deteriorarea un principal şi determinând-o să introduceţi o scufundare nas abrupt, care nu reuşeşte atunci când Stuart recuperează de la scufundare, lipsesc aproape Little-sii. Imposibil să curgă de la Falcon, el lasa Margalo off. El se întoarce şi zboară avionul avariat într-un termen kamikaze în timp ce Falcon se arunca cu capul într-un atac. El foloseşte inelul lui Little a doamnei temporar orb el, şi sare folosind o bandană ca o paraşută. Lucrările de atac kamikaze şi Falcon este lovit pe cap şi a învins. Deşi el supravietuieste atacului, el cade din cer şi terenuri într-un coş de gunoi, care este de baleiaj în Monty, şi este probabil mâncat de el, dar nu înainte de Stuart scade atunci când paraşuta este feliat în afară de elicea de avion distrusă, şi apoi este salvat de Margalo.
Stuart este felicitat de către familia sa, şi Margalo, care dă doamna Micul inel pe spate, si Snowbell reuneste cu ei. Asta seara, Margalo lasă cu alte păsări de a migra spre sud, dar nu înainte de a spune la revedere de la prietenii ei. Stuart spune ca “linia de argint” este că ea va fi din nou în primăvară, şi sora lui copil, Martha, spune că primele ei cuvinte: “Bye Bye, pasarico”., În calitate de şef de familie în interiorul la confortul lor de origine.