Stitches

Raporteaza film nefunctional!

Filmul începe cu Richard clovn Grindle-cunoscut mai bine ca Cusaturi-sex într-o dubă. Femeia face sex cu un preaviz de un ou pictat-o cu roșu fața închise într-un tub de sticlă. Cusaturi a spus că “ei” a făcut-l să facă atunci când a semnat în sus. Din cauza aceasta, Cusaturi ajuns târziu la Young lui Tom (Ryan Burke) ziua de naștere.
El a făcut o încercare nereușită de a amuza copiii cu trucuri sale și, în loc, copiii râdeau de el. O glumă șiret-leagă la Young Vinny (Gerald Ahern) cauzate Cusaturi la călătoria-a lungul și de teren pe un cuțit de bucătărie care rezultă la moartea sa.
Cuplu Tom vizitează mormântul Cusaturi și găsește un grup de clovn efectuarea un fel de ritual de magie neagră într-o den subteran. Motley-care este liderul cultului-au considerat tânăr Tom și l-au amenințat.
Șase ani mai târziu, Tom (Tommy Knight) este acum un adolescent și ziua lui de naștere saptesprezecea se apropie. El merge la școală și în clasă primul său, el a hallucinates profesorul său castratoare prieten lui acum crescut-up-Vinny (Shane Murray Corcoran). Tom ezită dacă să arunce o mare petrecere sau doar o simpla petrecere cu prietenii lui. El a ajuns o petrecere mare și ignorant cu Tom, Vinny a trimis o invitație la toată lumea de pe Internet.
Tom și prietenii săi, Vinny, Richie (Eoghan McQuinn) și Bulger (Thommas Kane Byrne) pregătește casa înainte de a sosi, oaspeții (Toate acestea sunt prezente în timpul petrecere de ziua lui Tom șase ani în urmă). Ore mai târziu, oaspeții au venit și au început partidului, între timp, Cusaturi este în creștere de la mormântul său. Tom a fost striviți asteptam sa din copilarie, Kate (Gemma Lea Devereux).
Un oaspete a venit îmbrăcat ca un Tom înspăimântător clovn, făcându-l să cadă pe podea și rănind capul lui, oaspetele este dovedit a fi Paul-o școală bătăuș și prietena lui Sarah (amândoi erau prezenți în timpul petrecere de ziua lui Tom șase de ani în urmă). Kate și Bulger a venit pentru a ajuta la Tom, Bulger a plecat pentru a obține trusa de prim ajutor în cămară. Tom a fugit pentru a merge la casa lui copac și Kate urmează.
În casa din copac, Tom mărturisește cu Kate despre ceea ce a văzut în den subteran. Între timp, Paul-imposibilitatea de a urina, din cauza lui costum-a făcut pipi în costumul lui, să-l ignorant, el este, de fapt fiind urmat de copci. Cusaturi găsit Paul pe balcon, el a plecat urechea cu mâinile sale și ia tăiat brațul lui, el a luat de asemenea un iepuras de la gât și în cele din urmă l-decapitare cu o lovitură.
Cusaturi găsit Bulger în bunuri de consum cămară conserve, el a blocat un deschizator de poate pe capul lui Bulger imita un CAN-deschidere. El a deschis capul Bulger si scobit creierul său în afara. Între timp, Sarah a fost în căutarea pentru Pavel; ea a găsit-Bulger la “Cusaturi marionete în cămară-dar ignorat-l. Încă în căutarea pentru Pavel, Sarah a mers la pod, dar a constatat în schimb Cusaturi, el a încercat să atace Sarah, cu o umbrelă, dar Sarah a lovit Cusaturi cu călcâiul ei ascuțită pe gâtul lui, Sarah a încercat să scape, dar Cusaturi aruncat o umbrela prin fata ei, lipirea ei ochii out pe vârful umbrela.
Tom vede Cusaturi pe casa lui din telescopul său și se grăbește să-i avertizeze Vinny care era la etaj cu Maria (Lorna Dempsey). Tom avertizează, de asemenea, Kate să plece, dar el a fost oprit de prietenul lui Kate, Dan (Tommy Cullen).
Richie a ieșit din casă, dar a fost la fumul de găsit de copci. Înainte de a putea scăpa chiar Richie, Cusaturi redus stomacul său deschis și a scos intestinele lui afară; el tăiat și modelat o figură de un câine. După truc său, Cusaturi pompat capul lui Richie până când a fost plin de aer și a explodat.
Când a aflat că Vinny Tom spunea adevărul, el a îmbrăcat repede până să plece, dar Cusaturi era deja în cameră și l-ai lovit cu brațul primavara lui. Tom înjunghiat Cusaturi în spate și acoperite Vinny Cusaturi cu o pătură și amândoi ajuta sa bat Cusaturi jos.
Între timp, Jenny (Jemma Curran), a ieșit din casă și a găsit corpul lui Richie a explodat, Cusaturi a aparut si a speriat de oaspeți. Tom și Vinny a mers pentru a obține Kate și în timp ce pe cale de ieșire, Cusaturi bătut Kate inconștient cu brațul primavara lui. Aproape out, Tom a încercat să se trezească Kate, dar ea nu a făcut-o și Vinny le-a lăsat în urmă. Cusături încearcă să se înece în Tom chiuveta, dar a fost distras atunci când Tom stropit detergent lichid pe gura Cusaturi “in timp ce Kate a aruncat un cuțit în același loc chipul lui a căzut pe cuțit de bucătărie. Tom se uită la un ou pe podea și a dat seama că singurul mod de a ucide Cusaturi este de a sparge oul său de la tubul de sticlă încastrate.
Tom și Kate biked la cimitir și Cusaturi urmat de echitatie bicicleta unui copil. Tom a intrat și a început să den In cautare de ou Cusaturi “dintr-o grămadă de ouă altele, dar l-au găsit Cusaturi și sa oprit el. Cusături decide cine să-l omoare în primul rând, dacă este Tom sa moara primul sau Kate, dar Tom a sugerat că banul, Cusaturi sunt de acord. Neștiutori să Cusaturi, Vinny, încă o dată, și-a legat șireturile lui si el cade la pământ cu ou lui, dar nu au rupt ca Cusaturi a reușit să oprească strivire-l până când Tom a sărit peste el că a spart oul și el a explodat la biți.
Șase luni mai târziu, Tom se muta într-o casă nouă în jos bloc, el și Kate sunt în casa din copac. Kate-a dat un dar Tom, care este un telescop cu un obiectiv puternic. Telescop vechi al lui Tom este îndreptat la den și zoom-uri in vedere pentru a descoperi Motley încearcă să bucată înapoi ou cusătură “rupt. Ou este obtinerea înapoi împreună din forma sa originală și negrii vizualizare cu glas zicând: “Cusaturi,” Toată lumea fericită? “