Stick It

Raporteaza film nefunctional!

Haley Graham (Missy Peregrym) este un rebel de 17 ani, care are un run-in cu legea şi este forţat de către un judecător pentru a reveni la lumea rigidă de gimnastica competitive. Haley a fost odată considerat unul dintre cei mai talentaţi gimnaste din SUA. Ea a ajuns la Campionatul Mondial, dar ea a ieşit din competiţie în mijlocul de finala, costa echipa americana medalie de aur şi lăsând mulţi oameni rănit şi zdrobit, făcând-o una dintre cele mai urau din gimnastica.
Haley merge la Academia de elita Vickerman Gimnastica (VGA), coşmar ei final, condusa de legendarul antrenor Burt Vickerman (Jeff Bridges). Haley are o discutie cu antrenorul Vickerman, care o convinge să aibă acces la sport din nou – cel puţin până când ea poate introduce o competitie viitoare Invitational. Vickerman o convinge că ea poate folosi premiul în bani de la concurs pentru a rambursa datoriile unor daune de proprietate ea încă mai datorează şi se lasă gimnastică o dată şi pentru totdeauna. Neplăcerea normele rigide de sport şi program de antrenament intens, Haley este reticent să iasă de pensionare. Atitudine faţă de gimnaste colegii ei -, precum şi trecutul ei – cauzele conflictelor. După ce umăr rece prima zi de la sala de sport, Haley seama ceea ce ea este împotriva.
La Invitational, talentul lui Haley străluceşte şi de întoarcerea ei de la pensionare pare gimnastica pentru mai bine. Dar nu totul este ceea ce pare a fi în sistemul de punctaj. Ea începe să-şi amintească unul din mai multe motive sa retras – defectele în judecarea. Panourile nu se uita la dificultatea de mişcare şi nici nu se uita la tehnica, ei iau doar deduceri pentru erori minore neimportante. Ca Haley Graham spune, “Nu contează cât de bine faci. Este cat de bine te urmeze regulile lor.”
În plus, Haley este grav afectaţi de mama ei dominant, care a ajuns sa ma uit întâlni. Comportamentul ei la Campionatul Mondial (“lumi”), nu a fost uitat de alţi sportivi, şi i-au tratat cu ostilitate deschisă. Haley în cele din urmă se descompune în mijlocul de rutina fascicul de echilibru şi, într-o repetare a Campionatelor Mondiale, părăseşte arena înainte de finalizarea concursului. Înainte de a lasă, ea dezvăluie Vickerman motivul pentru care ea a ieşit din lumi: ea tocmai a descoperit că mama ei a fost o aventură cu ea, apoi antrenor, şi părinţii ei au divorţat ca un rezultat.
Desi ea nu a finaliza Invitational, Haley continuă să antreneze şi, cu trei colegii ei de Mina (Maddy Curley), Wei Wei (Nikki SooHoo) şi Joanne (Vanessa Lengies), se califică pentru Campionatele Nationale. Părtinitoare judeca ei lasă mult înapoi în clasamentul all-around, dar acest lucru nu o ţine din finala eveniment. În cazul în care prima finala, seif, Mina execută o manevră extrem de dificilă perfect, dar primeşte un scor mic (9.500 din 10). Atunci când pune în discuţie Vickerman judecătorilor, el află că Mina a fost dedusă pe tehnicitate de a arăta o curea sutien. Haley este următoarea sus, cu toate acestea, în loc de sărituri, ea prezinta o curea sutien pentru a judecătorilor şi pierde rândul ei în dezgust (altfel cunoscut ca un “zero”). Gimnaste alte urmeze exemplul, câştigând un şir de zerouri şi forţând judecătorilor la Mina de atribuire medalia de aur bolta oricum.
De acţiune îndrăzneţ Haley scântei o mişcare. Gimnaste vorbesc între ele şi dau seama că, dacă ei ar putea alege câştigătorul, judecând ar fi corect. Ei convinge toate celelalte în concurs să facă acelaşi lucru, alege o persoana de la fiecare eveniment, care le consideră cele mai bune pentru a fi “castigator”. Câştigătorul completează rutina; ceilalţi sari de pe şi de pe aparat şi de zero, în timp ce sutienul nu este continuu afară. Se pare ca miscarea va fi distrus, atunci când Trisha Skilken, un favorit judecătorii de mult timp “, soseşte şi ameninţă alegerea câştigătorilor de către ea însăşi concurente. Trisha în cele din urmă vine la simţurile sale, deşi, şi îşi dă seama că zgârierea este pentru binele a concurenţei pentru a face un punct.
Ceea ce a inceput ca un concurs de gimnastica se transformă într-o mică revoluţie pentru reguli şi Haley. Talentele sale sunt recunoscute o dată mai mult şi viitorul ei pare a fi stabilite cu numeroase colegii care oferă burse de studiu ei atletice pentru a concura în gimnastica NCAA.