Step Up

Raporteaza film nefunctional!

După o petrecere, Mac (Damaine Radcliff) şi Skinny Carter (De’Shawn Washington), şi prietenul lor Tyler Gage (Channing Tatum), sparge în Maryland Scoala de Arte şi coşul de gunoi de teatru a şcolii, deteriorarea multe din recuzită. Atunci când un agent de securitate apare, Tyler ajută evadare doi, acceptând pe deplin vina pentru acte de vandalism, el însuşi. El este condamnat la 200 de ore în folosul comunităţii, care este de a fi servit la şcoală. În timp ce lucrează, el uita cu atentie pe o clasa de dans şi îndeplineşte Nora Clark (Jenna Dewan), un student pregătirea pentru ea “vitrina senior”, un spectacol de auditie, care ar putea determina dacă este sau nu ea este oferit un loc de muncă în oricare dintre dans profesional companiilor de a participa la performanţă. Când Mac şi slab de salarizare Tyler o vizită pe mult şcolii, Nora curios ceasuri de la o fereastră ca dansuri Tyler cu prietenii săi, care încorporează în batjocură un mashup de break-dance şi se mută de balet el observate recent. Când partenerul lui Nora dans, Andrew (Tim Lacatena), entorse glezna, Nora se găseşte în mod neaşteptat, fără un partener de rutina. Vizionari unii studenţi anul II să-l înlocuiască, ea decide că nu îndeplinesc aşteptările ei. Tyler se oferă să ajute, dar Nora, iniţial, refuză. Dar, după ce demonstrează că el poate gestiona cererea (impresionant dovedeşte capabil de a captura fără efort şi ridicaţi-o într-un salt susţinut), Nora reexaminează şi convinge directorul Gordon (Rachel Griffiths), pentru a permite Tyler să repete cu ea. În timpul sesiunii lor practică iniţială, Tyler este antagonistă faţă de Nora, precum si iubitul ei, Brett (Josh Henderson), ambele de care răspunde, cu atitudini orgolioase. În ceea ce ei continuă să repete, şi Nora Tyler cresc mai aproape, fiecare predare de altă parte cu privire la stilurile lor de dans. Tyler, de asemenea, se împrieteneşte cu un muzician de la scoala pe nume Miles (Mario), care are o pasiune pe prietenul Nora lui, Lucy (Drew Sidora).
Ca Nora legătură cu Tyler creste intr-o zi, ea îl duce la un loc special pe malul mării, lângă o companie pentru care tatăl ei târziu folosit pentru a lucra, dezvăluind că acest lucru este în cazul în care ea a prevăzut primul rutina. Ea mărturiseşte că ea ar Tyler întotdeauna imaginat ca un ansamblu de dans, mai degrabă decât un duet. Tyler devine inspirat pentru a ajuta la visul şi începe recrutarea de tineri dansatori de la scoala pentru a efectua în numărul ei de telefon. Brett semnează un contract cu o companie, dar, în acest sens, trădează prietenul său, Miles, pentru a obţine oportunitate. Dezgustat de tradarea lui, Nora rupe cu Brett. Între timp, Tyler continua să încerce un echilibru între obiectivele sale de noi, prietenii lui de noi, şi formarea unei relaţii cu probleme pe cele vechi.
Tyler întreabă directorul Gordon, dacă ea va lăsa să merg la şcoală, şi ea recomandă că el trebuie să dovedească faptul că ei merită o şansă. Auzind acest lucru de la Tyler, Nora sugerează că ar putea fi vitrina, de asemenea, folosite ca proba intrarea lui. După dans impreuna la un club unde Lucy şi Miles efectua, Nora şi Tyler a muta în cele din urmă înainte cu o relatie romantica. Repetitiile continua în mod normal, până la Andrew, partenerul de dans fostul Nora lui, aparent întoarce vindecat de prejudiciu lui. Tyler simte că nu mai este necesar în rutină, şi acuză furios Nora lui de a trata în acelaşi mod fostul ei iubit tratate Miles. El lasă de grup şi, astfel, se întoarce la locul de muncă Janitorial, serviciul comunităţii iniţială de la şcoală. Cu toate acestea, în cursul de formare, Nora a fost încorporează multe din sugestiile lui Tyler de rutină, şi constată că coregrafia nou este acum mult prea dificil pentru partener original pentru a efectua. Andrew se resemnează de rutină, şi Nora este, din nou, a lăsat fără un partener. Zdrobit, ea pune sub semnul întrebării eforturile sale şi consideră că abandonarea carierei sale de dans, dar primeşte o mărturisire emoţional puternic şi încurajare de la mama ei, care a opus o dată pe viitorul ei în dans. Nora transformă coregrafie într-o piesă solo.
Mai târziu, prietenul lui Tyler, Slabe, este împuşcat mortal după ce a furat o masina, ceea ce face Mac si Tyler seama că au nevoie pentru a face alegeri mai bune în viaţa lor. Tyler surprize Nora, arătând în sus, în ultimul moment, la seara de vitrina. El încearcă să convingă Nora pentru lasă-l să efectueze cu ea, şi să-l ierte pentru exagerezi. Ea a început refuză, dar se schimbă brusc mintea ei ca Tyler doreşte norocul bun şi pleacă. Când cortina se deschide, Tyler, Nora, şi ansamblul de studenţi efectua coregrafia lor iniţial împotriva Miles “, mai târziu scorul muzical. După spectacol, directorul Gordon este iluminarea, iar mulţimea este spulberat.
Backstage, atunci când un mândru director Gordon spune un director coleg de la o companie de dans profesional în speranţa de a semna Nora că Tyler este un “student de transfer,” Nora este copleşit şi îmbrăţişează Tyler. Ea repetă sfatul dat de el la prima repetitie impreuna, iar cota de doi un sarut.