Stalker

Raporteaza film nefunctional!

Partea I

Partea II

Partea III

Stalker (Alexander Kaidanovsky), funcţionează ca un ghid care îi conduce pe oameni prin intermediul “Zone”, o zonă în cazul în care legile normale ale fizicii nu se mai aplică – pentru a întâlni “Camera”, a declarat de a acorda dorintele oricine paşii de interior. În casa sa cu soţia şi fiica, soţia lui Stalker (Alisa Freindlich) îl îndeamnă să nu meargă în zona, dar el ignoră motivele ei.
Stalker întâlneşte “Writer” (Anatoli Solonitsyn) şi “profesorul” (Nikolai Grinko), clientilor sai urmatoarele pentru o excursie in zona. Trei dintre ei evita o blocadă militară care păzeşte zona, atragerea de focuri de armă de poliţiştii de cum le merge, iar apoi merge în inima zonei de lucru pe o masina de cale ferată.
Stalker spune clienţilor săi că trebuie să facă exact aşa cum spune el pentru a supravieţui de pericolele care stau în faţa noastră, care sunt invizibile. Testele Stalker de pericol prin aruncarea de fructe cu coajă de metal legate cu fâşii de pânză înainte de el. Writer este sceptic că nu există nici un pericol real, în timp ce profesorul urmează, în general, sfatul lui Stalker.
Cei trei barbati discuta despre motivele pentru care doresc să viziteze camera. Scriitorul îşi exprimă îngrijorarea că el se pierde inspiraţia lui, în timp ce profesorul speră să câştige un premiu Nobel. Stalker de la ori se referă la un Stalker anterior, numit “Porcupine”, care a condus pe fratele său la moartea sa, în zona, a vizitat în cameră şi a câştigat o mulţime de bani, şi apoi sa spânzurat. Se pare că în cameră îndeplineşte toate dorinţele vizitatorilor, problema fiind că acestea nu ar putea fi constient dorinţele exprimate, dar cele adevărate inconştiente. Atunci când se confruntă cu Writer Stalker cu privire la cunoştinţele sale de zonă şi în cameră, el spune că totul vine de la Porcupine.
În timp ce într-o clădire degradat, un telefon începe să sune. Scriitorul răspunde şi spune în telefon că “acest lucru nu este clinica”, şi se blochează în sus. Profesorul foloseşte apoi telefonul pentru a apela un coleg. În conversaţie rezultat, el dezvaluie motivul adevărat pentru care sa ajuns la cameră. El a adus o bombă cu el şi intenţionează să distrugă Sala de teamă că ar putea fi folosite pentru câştig personal de către oamenii răi. Cei trei bărbaţi lupta verbal şi fizic, profesorul susţine în jos de la planul său de a distruge cameră. Călătoria lor se termină atunci când acestea ajung în cele din urmă, la intrarea în cameră. Bărbaţii stau în afara Cameră şi nu-l introduceţi. [3] O furtună începe să cadă de la un cer întunecat în cazul în care un plafon a fost odată, în clădire ruinată, şi apoi, treptat dispare.
Stalker, scriitor si profesor sunt dovedit a fi din nou în bar şi a se întâlni cu soţia şi fiica lui Stalker. Un caine negru, misterios, care a urmat trei bărbaţi prin Zona este acum în bara cu ei. Când soţia lui îl întreabă de unde a luat-o, Stalker spune ca s-au ataşat de el şi nu-l putea lăsa în zonă. Ca Stalker lasă bar cu familia sa şi de câine, vom vedea că copilul său, poreclit “Monkey”, este infirm, şi nu poate merge fara ajutor.
Mai târziu, când soţia lui Stalker spune că ar dori să viziteze cameră, el pare să aibă îndoieli cu privire la Zona, el îi spune că se teme că visele ei nu vor fi îndeplinite. Soţia lui Stalker are în vedere, atunci relatia ei cu Stalker, doar pentru a concluziona că ea este mai bine cu el. Maimuţă stă singur în bucătărie. Ea recită o poezie de Fiodor Tyutchev şi stabileşte apoi capul pe masă şi pare să împingă psychokinetically trei pahare de băut, pe masă, una după alta, cu o ultima care se încadrează la podea. După sticlă treilea cade la podea, un tren trece de, provocând apartament întreg să tremure.