Stake Land

Raporteaza film nefunctional!

Statele Unite ale Americii este o națiune pierdută. Atunci când o pandemie de greve vampirism, oamenii se găsesc pe termen de fiare sălbatice, vicioase. Orasele mari sunt lăsate ca morminte și de urmaș se agață împreună în buzunare rurale, temându-se de căderea nopții. Atunci când familia sa este sacrificat, tânărul Martin este luat sub aripa unui vanator feroce, aflata in deriva a cărui nouă pradă sunt strigoi.
Pur și simplu cunoscut sub numele de mister, vanator de vampiri ia Martin la o călătorie prin orașele încuiat-se de inima Americii, în căutarea unui loc mai bun în faimosul “New Eden”, în nord, în timp ce luați în jos toate lipitori care traversează calea lor. De-a lungul fel, ei sunt unite prin tovarăși de drum, cum ar fi o călugăriță, cunoscut doar ca sora, care a avut de suferit vampiri și oameni deopotrivă. Această unitate de familie drojdia societății se mută cu prudență la nord, evitând artere majore care au fost confiscate de către Frăția, o miliție fundamentalist condus de Jebedia Loven, care interpretează ciuma ca lucrarea Domnului [1].
Datorită Mister au ucis pe fiul lui Jebedia, care încerca să violeze călugăriță, grupul este capturat de către Frăția și, ca pedeapsă, Domnul este lăsat la mila unui grup de vampiri. Martin scapă prompt tabara Frăția și descoperă că Mister a supraviețuit atacului vampir. Ei conduc off împreună, făcând o oprire la o Roadhouse supraviețuitori în cazul în care acestea ridica un alt călător, însărcinată Belle, care speră să-l facă la New Eden pentru a avea un copil. Mai târziu, ei de asemenea, ridica Willie, un marin, care se găsește ascunde în WC-un muncitorilor lui după ce sa run-in, cu Frăția. Cei patru decid să meargă după Jebedia, pe care le ambuscadă cu succes, apoi lega de un copac și se lasă pentru vampiri. Grupul este în curând reunit cu maica într-o așezare, dar supraviețuitori, în aceeași noapte, festivitățile sunt întrerupte atunci când Frăția, folosind elicoptere, scade vampiri în oraș.
În ziua următoare, grupul decide să se deplaseze pe direcția nord din nou. Midway, mașina lor se strică și trebuie să-și continue călătoria pe jos. Ei au reușit să evite zonele periculoase pentru ceva timp, dar, în timp ce doarme la site-ul abandonat de un blocaj auto, acestea sunt atacati de vampiri mai puternice cunoscute sub denumirea de “berserkers”. Ei rula în domeniile, și călugăriță deviază alunga de la restul, apoi se împușcă în cap atunci când depășire.
După câteva zile de mers pe jos prin pustie, care le iau adăpost într-un autobuz rupt în jos și aviz în dimineața că Willie lipsește. Caută trei pentru el, găsirea primul său pătură, apoi găsirea Willie uciși și înșirate într-un copac de către Jebedia, care a devenit acum un vampir simțitoare. Jebedia răpește mai târziu, Belle din zona de camping lor, muscand-o si sangerare ei la moarte într-o fermă abandonată. Curând găsit de ceilalți, o luptă unilateral rezultă, în care Jebedia deține mâna de sus din cauza lui de putere fizică crescută, cu toate acestea, Martin reuseste sa traga in teapa Jebedia, și un mister rănit este de succes în finisare-l. Martin mila ucide Belle moarte, salvat-o de la a deveni un vampir.
Apoi, cei doi se îndreaptă din nou spre nord, achiziționarea o camioneta, și care îndeplinesc Peggy, care locuiește singură în ceea ce a fost cândva un restaurant marginea drumului și se apropie de alegeri în afara vampiri folosind o arbaletă. Martin și Peggy obține instantaneu de-a lungul și atunci când își dă seama Mister acest lucru și că poate acum descurca Martin eficient un vampir pe cont propriu, el decide să-i lase să-și continue călătoria pe cont propriu. Martin găsește Pandantiv lui Mister craniu agățat de oglindă camion ca un suvenir. De conducere mai la nord, Martin și Peggy sunt pe cale de a intra in Canada, care este Eden New supraviețuitorilor au fost la poziția de.