Spread

Raporteaza film nefunctional!

Gigolo Homeless Nikki (Ashton Kutcher), locuieşte în Los Angeles, deriva de la relaţie la relaţie, fără un loc de muncă şi o casă. El organisme victimă pe femeile care au bani pentru a oferi pentru el. După întâlnirea cu Samantha (Anne Heche), la un club de el se mută cu ea, folosind privirile sale şi priceperea sexuală.
În timp ce Sam se află în afara oraşului el întâlneşte o chelnerita pe nume Heather (Margarita Levieva). El a cerut prietenului său Harry (Sebastian Stan), pentru a ajuta-l sa Heather interesat, dar ea nu se încadrează pentru jocurile sale şi, deşi se duc la o dată ea lasă Nikki să meargă în altă parte. La scurt timp după Heather prezinta în mod neaşteptat în piscina lui Nikki şi ei sfârşesc prin a face sex, dar Nikki devine nebun atunci când se deplasează maşina lui Heather, în dimineaţa care este cu adevarat o “prietenul lui”, şi ea ia spus ea a fost singur. Între timp, Nikki a început inseala pe Sam, în primul rând cu prietenul lui Emily (Rachel Blanchard), apoi cu Christina (Sonia Rockwell). Sam-l prinde cu Christina şi devine furios la el, dar să şi aibă un aranjament incomod în cazul în care ea va ignora infidelitatea lui. Totuşi, acest aranjament se dovedeşte prea dificilă şi ea în curând îl aruncă afară.
Nikki caută să rămână undeva, dar el a căzut cu Harry şi nu pot ajunge în părţile el a făcut o dată. El rulează în Heather si ea recunoaste ca a fost interesat doar în el pentru casa lui, crezând ca el să fie bogat, ea este la fel ca Nikki, fraudarea oameni bogati pentru posesiunile în acelaşi fel a făcut cu femeile. Ea vă permite să-l mute cu ea şi o cameră Stoner-mate Eva (Ashley Johnson), şi ei încep intalniri Heather, deşi continuă să înşelătorie şi agitaţia cu Nikki.
Într-o zi Heather este supărat şi dezvăluie Nikki că ea tocmai sa despartit de logodnicul ei, deoarece ea este în dragoste cu el (Nikki). Ea îi spune în continuare logodnicul ei, familia deţine New York Rangers şi arată că logodnicul este cel care a fost plata facturilor sale de viaţă şi cheltuieli. Nikki este furios că el nu ştie că Heather a fost angajat şi lasă casa într-un acces de furie. Când se întoarce el găseşte doar o notă de la ei că ea a zburat la New York. La cerând Eva şi cu ajutorul financiar lui Harry pentru biletul de avion, Nikki o urmează. El o găseşte la un apartament penthouse de pluş şi vrea ca ea să vină înapoi la LA cu el. Ea spune ca nu poate, spunându-i că nu e un realist în timp ce ea se execută în jos fondurilor pe care le-ar nevoie pentru a trăi. Apoi a propune la ea, dar ea îi spune că ea este deja căsătorit, de rupere inima lui. Soţul ei (Hart Bochner) se întoarce acasă de câteva momente, după care şi ea îi spune Nikki este un băiat de bacanie. Nikki se întoarce la LA, devine un loc de muncă furnizarea de alimente şi găseşte un loc de a trăi, el nu mai conduce escrocherii. El este prezentat furnizarea de alimente la casa lui Samantha, în dealurile care acestea sunt culese de către un alt tânăr frumos om. Creditele care se încheie arată Nikki hrănire un mouse la un Bullfrog african în apartamentul lui Harry unde locuieşte.