Spider-Man 3

Raporteaza film nefunctional!

Peter Parker intenţionează să propună Mary Jane Watson, care a făcut doar debutul ei muzical pe Broadway. Între timp, un accidente de mici meteoriti lângă două în Central Park, şi un simbiot extraterestru se ataşează la motoreta lui Petru. În altă parte, poliţia a urmări scăpat prizonier Flint Marko. El urcă un gard de securitate şi se încadrează într-un accelerator de particule experimental, care îmbină trupul cu nisip din jur şi îi permite să va schimba forma de la ca Sandman. Cel mai bun prieten a lui Petru, Harry Osborn, care stie Peter este Spider-Man şi consideră că Petru este responsabil pentru moartea tatălui său Norman Osborn lui, Petru a ataca folosind arme noi, bazate pe tatălui său, tehnologia Green Goblin. Harry răneşte capul pe o ţeavă şi suferă de amnezie parţială, făcându-l să uite răzbune şi că Peter este Spider-Man.
În timpul unui festival de onorarea Spider-Man, Marko jefuieste o maşină blindată. NYPD Căpitanul George Stacy, tatal lui Gwen, spune Petru şi mătuşa May că Marko a fost criminal Ben Parker, şi a decedat Dennis Carradine doar un complice. În timp ce o răzbunare-Peter obsedat doarme, obligaţiuni simbiot cu el. Petru trezeste agăţat de un zgârie-nori şi descoperă costumul lui sa schimbat şi puterile sale au fost îmbunătăţite. Dar simbiot scoate partea întunecată a lui Petru. Purtarea costum nou negru, Spider-Man localizează Marko şi-l luptă într-un tunel de metrou. El descoperă apa este slăbiciunea lui Marko si foloseste o conducta de apa pentru a reduce Sandman la noroi.
A schimbat personalitatea lui Petru înstrăinează Mary Jane, a cărui carieră este floundering, şi ea gaseste consolare cu Harry. Harry recuperează de amnezie său şi, îndemnat de către o halucinaţie a tatălui său mort, obligă Mary Jane să te desparţi cu Peter. După ce Mary Jane spune Peter iubeşte pe altcineva, Harry se întâlneşte cu Petru şi pretinde a fi “celalalt”. Mai târziu, Petru, poartă costum negru, se confruntă şi asupresc Harry îi spune tatăl său nu l-au iubit. Harry aruncă o bombă de dovleac de la Petru, care se sustrage înapoi, deformeaza faţa lui Harry.
Sub influenţa simbiot, Peter expune Eddie Brock, un fotograf rival de la Daily Bugle, prin prezentarea fotografii falsificat prezintă Spider-Man ca un criminal. Furios la care au pentru a imprima o dezminţire, J. Jonah Jameson trage Eddie. Între timp, recuperează Sandman din cauza rănilor sale.
Pentru a face Mary Jane gelos, aduce Petru Gwen la clubul de noapte în cazul în care Mary Jane funcţionează. Gwen prinde pe afară şi de furtuni. Peter devine într-o luptă cu bouncers şi după ce a lovit accidental Mary Jane îşi dă seama simbiot îl schimbă. Retrag la o biserică clopotniţă, el descopera ca nu se poate elimina costum. Dar străinul slăbeşte ca inelul clopotele bisericii. Peter lacrimi simbiot off şi se cade să mai turn, aterizare pe Brock, care se roagă pentru moartea lui Petru. Simbiot ataşează de el şi Brock, transformat în Venom, găseşte Sandman şi se oferă să-şi unească forţele.
Cabină Brock deturneaza Mary Jane taxi şi-l atârnă de la câteva sute de metri de web de mai sus un şantier de construcţii-umplută cu nisip. Peter cere ajutorul lui Harry, la nici un rezultat. Harry învaţă mai târziu adevărul despre moartea tatălui său şi decide să ajute Petru. Harry supune temporar o încarnare gigantic de Sandman Brock în timp ce încearcă să sulita Petru cu parapanta lui Harry. Harry sare în modul şi este înjunghiat în schimb. Combaterea simbiot, Petru aminteşte cum clopotele bisericii este slăbit. El apucă ţevi şi creează un inel în jurul simbiot, creând un zid de vibratii sonice. Străin de presă Brock, şi Petru foloseşte chingi sa de a trage Brock, de la creatură. Cu toate acestea, simbiot a câştigat mai mult decât suficientă putere de la Petru şi Brock, permiţându-i să trăiască pe cont propriu, fără o gazdă. Peter aruncă o bombă de dovleac de la simbiot, dar Brock sare pentru a rebond cu ea, şi ambele sunt distruse de explozie.
Marko spune că Petru nu a intenţionat niciodată să omoare pe Ben, dar a vrut doar maşina lui şi l-au împuşcat de accident atunci când Dennis apucat de braţ. El pretinde moartea lui Ben l-au bântuit din. Peter iartă Marko, care risipeşte şi pluteşte departe. Petru şi Harry ierte reciproc, şi Harry moare cu Mary Jane si Peter de la partea lui. Câteva zile mai târziu, Petru vizitează bar de jazz în care Mary Jane este cântă, şi dansează.