Spider-Man 2

Raporteaza film nefunctional!

Peter Parker se luptă pentru a echilibra sale de combatere a criminalităţii taxe ca Spider-Man cu cerinţele din viaţa lui normală. Parker este înstrăinat de dragoste, atât interes Mary Jane Watson si Harry Osborn cel mai bun prieten, care are încă o pică de ură împotriva Spider-Man. Harry insistă asupra faptului că Spider-Man ucis tatăl său, Norman Osborn. Ca urmare, Petru începe să se gândească la renunţarea la a fi Spider-Man.
Harry, acum seful diviziei de cercetare Oscorp lui, sponsorizează cercetarea de genial om de ştiinţă nucleară Otto Octavius. Octavius, care visează de putere de fuziune perfectionare, poarta un ham de arme puternice robotice cu inteligenţă artificială pentru un experiment în fuziune susţinut. Deşi experiment reuşeşte, la prima, aceasta devine rapid instabilă, cu câteva disaters; soţia Octavius “este ucis, cipul neuronal inhibitor care previne arme de la influenţa mintea lui este prăjit, iar braţele sunt topite pentru a coloanei vertebrale lui. Inconstient, el este dus la un spital, dar înainte de operaţiunea poate începe, tentaculele ucide cu sălbăticie intregul echipaj medical. Mintea tentaculele corupt Octavius “, şi-l duce la rezoluţie care el trebuie să completeze experimentul său, indiferent de costul moral. Pentru a finanţa lucrarea sa, Octavian – acum numit Doctor Octopus sau “Doc Ock” – jefuieste o banca, unde el ia mătuşa mai ostatic. Când Doc Ock a fost pe cale de a înjunghia Spider-Man, cu suliţa lui, mătuşa May smulge templul lui, cu umbrela ei şi care economisesc Spider-Man, dar Doc Ock ei scade de la o clădire. Spider-Man reuşeşte să salveze matusa lui, dar revine Ock in ascunzatoarea lui cu prada furat de la bancă.
În timpul o parte, Petru învaţă că Mary Jane este angajat la fiul lui Jameson, renumit astronautul John Jameson, şi ajunge într-o luptă cu Harry (care este beat), de peste lui “loialitatea” pentru Spider-Man. Ca Ock reconstruieşte reactor experimental său, puterile lui Peter dovedi nesigure. După ce un medic îi spune că problemele sale fizice sunt datorate stresului mental, el dă în cele din urmă prin a fi Spider-Man şi aruncă departe în costumul lui de gunoi. În acest timp, Petru începe să exceleze în colegiu, în timp ce în acelaşi timp, de asemenea, începe să repare relaţia lui cu Mary Jane.
Un om de gunoi aduce Spider-Man este aruncat costum de a vinde la Daily Bugle. J. Jonah Jameson ia credit pentru dispariţia lui Spider-Man, dar mai târziu, recunoaşte că el a fost într-adevăr un erou, iar singura persoană capabilă să oprească Ock. Peter, din vina, spune mătuşa mai că a fost vina lui pentru moartea unchiului lui Ben. După ce Petru spune totul de la matusa sa hoţ la moartea unchiului lui Ben, matusa retrage mai în camera ei în stare de şoc. Mai târziu, mătuşa mai iarta Petru şi-l sfătuieşte că, uneori, este necesar să se sacrifice visele cuiva pentru binele mai mare. Dându-şi seama că nevoia oraşului pentru Spider-Man este mai mare decât ambiţiile sale personale, Petru decide să devină Spider-Man din nou. Chiar şi aşa, puterile sale continuă să fie pierdut.
Ock, care au restabilit proiectul său, are nevoie de tritiu pentru reactorul său, şi se duce la Harry să-l. Harry este de acord să dea tot Octavius tritiu el are, în schimb pentru a aduce Spider-Man la el, şi îi spune că Petru, care este de presupus prieteni buni cu Spider-Man, este cheia pentru găsirea lui, cu toate acestea, el spune să nu Ock dăuna fotograf. Găseşte Ock Petru şi îi spune să găsească Spider-Man, şi răpeşte Mary Jane în proces. După aceasta, Petru constată că puterile sale au fost restaurate, iar el îmbracă costumul lui nou, după ce a furat-o înapoi de la Bugle. Suparat de către sa “furat” costum, Jameson încă o dată continua rolul său de a denunţa Spider-Man ca o ameninţare.
Spider-Man trece apoi la Ock luptă în oraş. Spider-Man încercările de a opri un tren fugar – toata lumea cu succes de economisire de la bord. Când oamenii de pe tren-l văd demascat, ei sunt şocaţi să vadă că el este doar un om tanar. Doi băieţi mâna lui Petru masca şi promisiunea de a nu dezvălui identitatea lui adevărată. Revine Ock, bate, Spider-Man out, si livreaza-l la Harry.
După ce a Ock tritiu, Harry demască Spider-Man şi este îngrozit de a vedea cel mai bun prieten. Petru îşi recapătă conştiinţa şi convinge pe Harry pentru a dezvălui locaţia Ock, astfel el poate salva Mary Jane şi oraşul. Spider-Man face drumul său de laborator Ock malul mării, cu medicul pune ultimele retuşuri la reactorul său improvizat. Deşi Spider-Man încercări de a salva Mary Jane discrectly, Ock prinde şi se lupte o dată mai mult. Spider-Man supune în cele din urmă Ock şi dezvăluie identitatea lui să-l, pledând pentru un mod de a opri reactorul. Gratuit de la AI tentaculele “, Octavius foloseşte braţele mecanice să se prăbuşească clădirii, înec cu succes reactorului de la costul de propria viaţă. Mary Jane vede Petru demascat şi înţelege că atâta timp cât el este Spider-Man, ea şi Peter nu pot fi împreună. Spider-Man se intoarce Mary Jane la Ioan şi frunze.
Harry are viziuni de tatăl său într-o oglindă agăţat şi-l sparge, dezvăluind-o camera secreta care conţine echipamentul de Green Goblin. Între timp, Mary Jane se pregateste pentru nunta ei, dar lasă şi se duce repede la apartamentul lui Petru. Ea spune Peter, care vrea să fie cu el, indiferent ce. După un sarut pasional, este un apel pentru ajutor brusc şi Mary Jane încurajează Spider-Man pentru a răspunde, în linişte în aşteptarea de pericolele care sunt pe cale să se confrunte ca un cuplu.