Snow White and the Seven Dwarfs

Raporteaza film nefunctional!

Printr-un prolog textuală a declarat printr-o carte de poveşti, publicul se spune ca Alba ca Zapada este o prinţesă de zi cu mama vitrega ei, o regina zadar şi răi, care se presupune că au luat peste regatul după moartea tatălui Alba ca Zapada a lui. Temându-se de frumusetea Alba ca Zapada a lui depasind propriul ei, regina a forţat-o să lucreze ca o servitoare spălător şi a întrebat-o oglindă magică de zi cu zi “, care este cea mai frumoasă dintre toate”. Timp de mulţi ani oglinda întotdeauna a răspuns că regina a fost, plăcut ei.
La deschiderea filmului, Magic Mirror informează că Regina Alba ca Zapada este acum cea mai frumoasă în ţară. Ordinele de gelozie Regina o reticente vânător de a lua Albă ca Zăpada în pădure şi ucis-o. Ea cere de asemenea, că revenirea Huntsman cu inima Albă ca Zăpada într-o caseta de bijuterii, ca dovadă a faptei. Huntsman întâlniri Alba ca Zapada, dar decide să nu o face rău. El imploră cu lacrimi în ochi pentru iertarea ei, dezvăluind Regina vrea ei mort, şi îndeamnă ei să fugă în pădure şi nu vin înapoi, aducând înapoi inima de porc în loc.
Pierdut şi speriat, printesa se imprieteneste cu creaturi împădurite care o duce la o cabana adânc în pădure. Găsirea şapte scaune mici, în sala de mese cabana lui, Alba ca Zapada presupune cabana este casa neîngrijită a şapte copii orfani. Curând devine evident că cabana aparţine, în loc la şapte pitici adulţi, Doc, morocanosi, fericit, somnoros, Sneezy Bashful, şi adormit, care lucrează într-o mină din apropiere. Întorcându-se acasă, acestea sunt alarmaţi de a găsi cabana lor de curăţat şi presupun că un intrus a invadat casa lor. Piticii afla la etaj Albă ca Zăpada, adormită în trei din paturile lor. Albă ca Zăpada trezeşte să găsiţi cele mai pitici de la patul ei şi se introduce, şi toate pitici bun venit în cele din urmă ei în casa lor după ce au învăţat Ea poate să gătească şi curăţa frumos. Albă ca Zăpada începe o viaţă nouă de gătit, curăţenie, şi păstrarea casa pentru pitici în timp ce a mea pentru bijuterii şi pe timp de noapte canta, reda muzică şi dans.
Între timp, descopera ca Regina Alba ca Zapada este încă în viaţă atunci când oglinda din nou răspunde că Alba ca Zapada este cea mai frumoasă în ţară. Utilizarea magie pentru a se ascunde ca un HAG vechi, Regina creează un măr otrăvit, care va pune oricine se mănâncă în “Moartea Adormita”. Regina Evil explică faptul că Albă ca Zăpada se va prăbuşi într-un somn magic, dacă ea ar lua chiar şi o singură muşcătură de mere. Somnului poate fi vindecat doar prin puterea de “primul sarut iubirii”. Motivele Regina că acest lucru este nici un pericol pentru planurile sale, ca piticii nu ar putea să se trezească Alba ca Zapada, şi cred că ar fi ea era moartă, astfel rezultând în Albă ca Zăpada a fi “ingropat de viu”. Regina merge la cabana in timp ce piticii sunt departe şi trucuri Albă ca Zăpada în muşcă în măr otrăvit. Ca Albă ca Zăpada adoarme Regina exclamă: “Acum, eu voi fi cel mai corect în pământ!” Piticii de razbunare, alertate de animale împădurite care o recunosc, Chase Regina o stâncă şi capcana ei. Ea încearcă să se rostogolească un bolovan peste ele, dar fulger loveste stanca ea este în picioare pe, determinând-o să se prăbuşească. Regina se încadrează la moartea ei, iar trupul ei este strivit de Boulder.
Piticii reveni la cabana lor şi de a găsi Zapada aparent mort Alba, fiind păstrate într-un somn de moarte ca de potiune. Nedorind să o îngroape la vedere în pământ, ei pun în locul ei într-un sicriu de sticlă împodobite cu aur, într-un luminiş în pădure. Împreună cu creaturile pădurii, ei veghea asupra ei într-o “veghe veşnică”. După ceva timp, un prinţ, care a întâlnit anterior şi a căzut în dragoste cu Albă ca Zăpada, învaţă de somn etern şi vizitează sicriul ei. Întristat de moartea ei apparanent, el o sărută, care rupe vraja ei şi se trezeşte. Piticii şi animale se bucure toate ca Printul are Alba ca Zapada la castelul său, care straluceste în prezenţa de Alba ca Zapada.