Sin City

Raporteaza film nefunctional!

Partea I

Partea II

Clientul are intotdeauna dreptate (partea 1)
Comis-voiajor (Josh Hartnett), merge pe un balcon, penthouse în cazul în care Clientul (Marley Shelton), arată în bazinul asupra orasului. El oferă ei o ţigară şi spune că ea arată ca cineva care este obosit de mers şi pe care el o va salva. Cota doi un sarut si el o impusca, ea moare în braţele lui. El spune că niciodată nu va şti ceea ce ea a fost cuprinsă între dar că el va incasa de check-o în dimineaţa.
[Edit] Asta Bastard galben (partea 1)
Pe docurile de Sin City, de imbatranire ofiţerul de poliţie John Hartigan (Bruce Willis) încearcă să oprească serie copilului-criminal Roark Junior (Nick Stahl), de la violând şi ucigând unsprezece ani, Nancy Callahan (Makenzie Vega). Junior este fiul senatorului Roark (Powers Boothe), care a fost mituit de poliţie pentru a acoperi crimele fiului său. Partenerul lui Hartigan, Bob (Michael Madsen), încearcă să convingă Hartigan să meargă departe. Hartigan bate-l afară.
Hartigan conduce în depozitul în care se deţine Junior Nancy, lupta cu durerea cauzată de inima rea, precum şi acoliţii mai multe. Junior lăstari Hartigan în umăr şi încearcă să scape. Hartigan prinde şi trage de pe urechea lui Junior, o parte, şi organele genitale. Bob, acum recuperate, lăstari Hartigan în spate, el a fost plătit de Roark Sr. În abordarea sirene, Bob frunze şi Nancy se află în poala lui Hartigan. Hartigan trece afară, raţionamentul moartea lui este un comerţ echitabil pentru viaţa fetei.
[Edit] Hard Goodbye
Dupa o aventura de o noapte, Marv (Mickey Rourke), se trezeste pentru a găsi Goldie (Jaime King), a fost ucis în timp ce el dormea. El fuge-cadru până ca poliţia ajunge, promiţând pentru a razbuna moartea ei. Ofiţerul de eliberare condiţionată, Lucille (Carla Gugino), îl avertizează să renunţe la această misiune. Marv interoghează informatori mai multe, de lucru de până la un preot corupt (Frank Miller), care relevă faptul că familia a fost în spatele Roark crimă. Marv ucide preotul, după ce a insultelor Goldie, dar este atacat de o femeie care arata ca Goldie, pe care el respinge ca o halucinaţie.
Marv merge la ferma familiei Roark şi este supus de către stalker tăcută care a ucis Goldie. El se trezeşte în subsol pentru a găsi Lucille a fost capturat după ce se uită în povestea lui. Ea spune că Marv criminal este un canibal şi că Goldie era o prostituată. El află că numele criminalului este Kevin (Elijah Wood) şi scapă. Lucille este împuşcat mortal de către liderul de o echipa de politisti care sosesc, care, după ce echipa este ucis, este interogat de Marv. Marv constată că Patrick Henry Cardinalul Roark (Rutger Hauer), amenajat pentru asasinarea lui Goldie.
Marv se duce la Old Town, Sin City prostituată-rula roşu-Light District, pentru a afla mai multe despre Goldie si este capturat de către sora ei geamănă, Wendy, care a fost el urmărire şi a fost Marv atacatorul a respins anterior ca o halucinaţie. In cele din urma o convinge că nu este criminal. Ea şi Marv a reveni la ferma la care ucide Marv Kevin. El se confruntă cu Cardinalul Roark, care mărturiseşte rolul său în crimele. Kevin Ward a fost cardinal de, cei doi bărbaţi au mancat prostituate pentru a “consuma sufletele lor”. Marv ucide cardinal, dar este apoi împuşcat şi capturat de către gărzile sale.
Marv este dus la un spital, unde poliţişti ameninţă să omoare pe mama lui să-l să mărturisească uciderea Roark, Kevin, si victimele lor. El este condamnat la moarte pe scaunul electric. Wendy îl vizitează pe rând moartea şi mulţumeşte-l răzbune pentru sora ei. Marv este executat în ziua următoare.
[Edit] Big Fat Kill
Shellie (Brittany Murphy) este hartuit de ei abuziv fostul iubit Jackie Boy (Benicio del Toro). Iubitul ei actual, Dwight (Clive Owen), violent avertizează să părăsească Shellie singur. Jackie Boy fuge de Old Town. Dwight urmează şi le vede hărţui Becky (Alexis Bledel), o prostituată tânără. Gail (Rosario Dawson), liderul prostituate “şi Dwight pe-şi-iubitul, martori, de asemenea, scena. Când Jackie Boy Becky ameninţă cu un pistol, Miho (Devon Aoki), un expert în arte marţiale, Jackie Boy ucide şi prietenii lui. Ei îşi dau seama Jackie Boy este, de fapt Detectivul locotenent Jonathan “Iron Jack”, Rafferty a oraşului Bazinul de poliţie, considerat un “poliţist erou” de catre presa. În cazul în care poliţiştii afla cum a murit, armistiţiu lor cu prostituate ar termina şi mulţimea ar fi liber de a purta război pe Old Town.
Dwight ia organismelor de la o groapă de gudron, în cazul în care acesta este atacat de un mercenar ex-IRA, angajat de către şeful Wallenquist mob. El aproape îneacă în gudron, înainte Miho îl salvează. Mercenar fuge în canalizare, cu capul retezat Jackie Boy, dar Dwight şi Miho sunt capabili pentru a prelua şi de a reveni la Old Town. Între timp, şeful mercenar, Manute (Michael Clarke Duncan), o răpeşte pe Gail. Becky a fost ameninţat cu moartea mamei ei de către mulţimea şi-a trădat de prostituate. Mob se misca pentru a invada cu Manute conduce. Dwight comercializeaza capul lui Jackie Boy în schimbul de Gail, dar activeaza un exploziv, el a plasat în interiorul capului, distruge-l înainte de a putea fi luate la poliţie pentru probe. Alte arma prostituate de stabilire a mercenarilor în timp ce un rănit Becky scapă.
[Edit] Asta Bastard galben (partea 2)
Hartigan se reface într-un spital, atunci când senatorul Roark îl informează că Junior este în comă şi moştenirea Roark este în pericol serios. Hartigan va fi încadrată pentru crime de juniori a lui, dacă el spune cineva adevarul, ei vor muri. Un recunoscător Nancy promite să scrie scrisori în fiecare săptămână în timp ce el este în închisoare. Hartigan merge la închisoare, deşi el refuză să mărturisească. El primeşte o scrisoare de săptămână de la Nancy, după cum a promis. După opt ani, scrisorile nu mai primeşte şi el un deget retezat loc. Hartigan mărturiseşte cu toate taxele care duc la eliberarea condiţionată său şi căutări pentru un adult Nancy (Jessica Alba), nu ştie el este urmat de o deformat, om galben. El în cele din urmă o găseşte la Bar Kadie lui, în cazul în care ea a devenit o dansatoare erotica.
El îşi dă seama că a fost înfiinţat pentru a conduce omul galben pentru Nancy şi de evacuare două în maşina lui Nancy. Ascunderea la un hotel, revine deformate om, dezvăluind-se ca Junior Roark, desfigurat de ani de interventii chirurgicale pentru a regenera parti ale corpului lui. Junior ataca Hartigan şi ia Nancy la ferma Roark a termina ceea ce a început înainte de opt ani. Hartigan urmează şi falsuri, un atac de cord, oferindu-i o sansa de a ucide Junior. Ştiind că senatorul Roark nu se va opri de vânătoare le, Hartigan se sinucide pentru a asigura siguranţa lui Nancy. Din nou, el justifică viaţa lui pentru a lui Nancy ca un comerţ echitabil.
[Edit] Clientul are intotdeauna dreptate (partea 2)
Un vătămate Becky pleacă dintr-un spital, vorbind la un telefon mobil cu mama ei. În lift ea întâlneşte comis-voiajor, îmbrăcat ca un doctor. El oferă ei o ţigară, de asteptare dupa numele ei, ca ea se termină brusc apel cu mama ei. Soarta ei nu este niciodata dezvaluit.