Shutter

Raporteaza film nefunctional!

După ce a celebrat, la o petrecere de băut cu prietenii săi apropiaţi, Tun (Ananda Everingham), un fotograf, si Jane (Natthaweeranuch Thongmee), ajunge într-un accident de maşină. Jane loveşte o femeie tânără. Cu multa frica si uimire, Tun-o interzice de la iesirea din masina: se conduce departe, lăsând biata fată situată în drum.
TUN începe să descopere umbre misterioase albe şi ceea ce par a fi feţele în fotografiile sale. Un suspect Jane crede că aceste imagini ar putea fi fantoma de fata au lovit pe drum. Tun, care a fost confruntă cu dureri severe de gat de la accident, vizitează un specialist. În timp ce o asistentă medicală încearcă să măsoare greutatea lui, spre uimirea lui, el cântăreşte aproximativ 120 de kilograme. În timp ce colectarea de medicamente prin intermediul lui contra, el aude o voce de femeie care-l acuză de a fi un mincinos şi el fuge, traumatizat. Convinse de existenţa supranatural, Tun respinge ideea de a fi bântuit, deşi prietenii săi sunt, de asemenea, fiind deranjat de această fată misterioasă.
Jane începe să investigheze în laboratorul şcolii şi descoperă că fata a fost Natre (Achita Sikamana), o femeie timida tanara care a participat la acelaşi colegiu ca Tun. După confruntarea Tun, Tun recunoaste ca el si Natre au fost într-o relaţie, care Tun a păstrat secret de la prietenii lui. Tun Natre iubit foarte mult şi a ameninţat să se sinucidă atunci când Tun brusc rupt relaţia. Tun martori prietenul său, t, sa sinucis sărind de la balconul apartamentului său. TUN descoperă că cei doi prieteni de alte apropiate de colegiu s-au angajat, de asemenea, de sinucidere. Crezând că au fost forţate în acest sens de către fantoma lui Natre, Tun devine convins că el va fi următorul.
Tun de a suferi de escaladează Natre fantoma lui, asa ca el si Jane vizita pe mama lui Natre. La casa ei, ei descoperă corpul de descompunere a Natre în dormitorul ei. Ei învaţă că Natre sa sinucis sărind de pe acoperişul unui spital, dar mama ei nu a putut suporta să aibă ei incinerat. TUN Jane şi petrece noaptea într-un hotel, în cazul în care Tun se trezeşte şi se confruntă cu fantoma lui Natre. TUN încearcă să scape, dar este urmărit, în cele din urmă, în timp ce încerca să scape, el cade de pe o scara de incendiu şi este rănit. Natre înmormântare este loc a doua zi, după care Jane speră că totul va reveni la normal.
Cu toate acestea, la întoarcerea la Bangkok, Jane colectează câteva fotografii. Unul dintre filmele prezinta o serie de imagini umbră de Natre în apartamentul lui Tun. Investigarea în continuare, Jane găseşte un set de negative ascunse în spatele bibliotecii. Ea dezvoltă negative pentru a găsi fotografii în care Tun de prieteni de cei care au comis suicid sunt Natre agresiune sexuală. Extrem de dezgustat de rezultatele ei, plini de lacrimi Jane întrebări Tun. TUN recunoaşte că el a fost martor la viol, dar nu a făcut nimic pentru a opri prietenii săi, şi că el a fost cel care a luat aceste fotografii. El spune că el a făcut din presiunii de grup şi de a nu se iertat, dar Jane îl părăseşte.
Ştiind că el este încă bântuit de Natre, Tun ia o serie de fotografii Polaroid în apartamentul său, în încercarea de a găsi ei. Având în nici un succes, el aruncă în camera de cameră într-o furie, numai pentru ca să plece, de a lua o fotografie de Tun. Acordarea Tun un şoc nepoliticos, Polaroid dezvoltă, arătând şedinţa Natre pe umerii lui Tun, adevărul din spatele dureri de gat sau în curs de desfăşurare. În confruntarea care a urmat, o. Disbelieving sare Tun de la fereastră, încercând să scape de Natre
Scena finală arată o Tun prost bandajat in scadere de peste un pat de spital în timp ce Jane îl vizitează. Ca leagăne uşa închisă în spatele Jane, reflecţie de sticlă de caracteristici Tun Natre încă stă pe umerii săi.