She’s the Man

Raporteaza film nefunctional!

Viola Hastings (Amanda Bynes) este un mare jucător de fotbal de la şcoală Cornwall, care a tăiat doar echipa de fete ale sale de fotbal. După ce cererea ei să se alăture echipei de băieţi este refuzat de antrenor misogin, ea găseşte o modalitate de a juca pentru rivala lui Cornwall, Illyria. Fratele geamăn viola lui, Sebastian (James Kirk), ar trebui să intre Illyria ca un elev nou, şi din moment ce el este loc de a merge la un concurs de la Londra, cu trupa sa tinerei, cere Sebastian Viola pentru a acoperi pentru el, spunându-şcoală că el este bolnav şi fiecare dintre părinţii lor (care sunt divorţaţi), crede că el locuieşte cu celălalt.
Viola în schimb decide să se trece off ca Sebastian şi să se alăture echipei de baieti de fotbal de la Iliria. Ea speră să bată echipa de Cornwall şi umili ei obraznic şi sexiste portarul ex-iubit, Justin (Robert Hoffman), care joacă pentru echipa rivala. Cu ajutorul ei prieten, Paul stilist şi prietenele ei, Viola devine quirky “Sebastian”.
La Illyria, Viola este coleg de cameră Duke Orsino (Channing Tatum), un atacant bun, aspect la echipa de fotbal. Castingul vedea Viola alocat pentru şir al doilea rând, spre uimirea ei. Între timp, “Sebastian” partener de laborator, Olivia (Laura Ramsey), dezvoltă o pasiune pentru el, care frustrează Duke, care îi place Olivia. În schimbul “a lui Sebastian”, de ajutor în obţinerea atenţia Oliviei, Duke este de acord să pună în practică, timp suplimentar de fotbal cu el. Coach Dinklage se mută în cele din urmă “Sebastian”, până la primul text, şi el este încântat.
“Sebastian” este amintit, printr-un mesaj de la mama sa, despre Junior Liga carnaval că fraţii promis să participe. Datorită faptului că mama Duke este, de asemenea, o parte a Ligii Junior, el trebuie să meargă, de asemenea. “Sebastian” este forţat pentru a comuta între ea (violă) şi Sebastian tot timpul, în timp ce încerca să evite pe mama ei şi Monique, astfel că ea nu este descoperit ca pretinde fratele ei. Viola este încercarea de a rula în jurul şi de a face cât ea şi fratele ei de locuri de muncă, la carnaval. Duke ratează şansa lui cu Olivia atunci când schimbarea ei este de până la standul saruta. El nu este dezamăgit de înlocuirea ei, care se dovedeşte a fi “Sebastian”, sora, Viola. Duke şi Viola întâlni pentru prima dată şi schimb de sărut lor la standul saruta, doar pentru a fi întreruptă de a viola fostul iubit, Justin. Duke si Justin intra într-o luptă şi să decidă ei vor termina lupta pe terenul de fotbal. Duke îşi dă seama că ar putea fi de strivire nu numai pe Olivia, dar pe Viola, de asemenea.
Olivia merge la o dată cu Duke pentru a face “Sebastian”, gelos, rămânând mult mai interesat de el decât în Duke. Încurajată de Viola, ea decide să meargă direct la Sebastian si spune-i cum se simte.
Terenul devine complicat atunci când se întoarce reale Sebastian de la Londra o zi mai devreme. Când el ajunge la Illyria, Olivia se execută în sus şi-l sărută. Duke, văzând aceasta, crede colegul sau de camera a trădat şi, după cearta cu “Sebastian”, el lovituri. Viola stă în camera lui şi Eunice oversleeps, cauzand reală Sebastian să lichideze pe terenul de joc în ceea ce ar trebui să fie la faţa locului sora lui, în a doua zi mult-anticipata joc împotriva Cornwall. Principal de Aur (David Cross), care a fost spus de Sebastian pretinde Viola de către doi studenţi, Monique şi Malcolm, halte de joc şi informează publicul că Sebastian este o fată. Sebastian reală a fi prezent în schimb, el se dovedeşte a fi bărbat trăgând în jos pantaloni scurţi sale şi expune organele genitale în afara ecranului. La jumătate de normă, Viola explică situaţia de a Sebastian si schimba locurile din nou.
Mai târziu în joc Viola explică faptul că ea a fost pretinde fratele ei, convinge în cele din urmă Duke şi oricine altcineva de a le arăta sânii ei (din nou, de pe ecran). Antrenorul este de acord să lase Viola păstra joc, oricum, informarea sever antrenor Cornwall, care Illyria nu face discriminări în funcţie de sex şi el numeşte în autocar pentru căile sale sexiste. Illyria câştigă jocul pe o lovitură de pedeapsă atunci când Viola marcheaza un gol (după o salvare şi apoi trece de la Duke) trecut fostul ei iubit, Justin.
Toată lumea de la Illyria sărbătoreşte victoria lor asupra Cornwall, cu excepţia de Duke, care este rănit la înşelăciune Viola lui. Ea invită la Duke mingea debutantă ei. Ei se întâlnesc într-o grădină şi cap de la mingea debutantă, în cazul în care acestea sunt introduse, veni pe scenă, şi sărut. La sfârşitul filmului, violă şi Duke sunt afişate joaca pe echipa de fotbal din Iliria un an mai târziu, atât pe primul text. Ele sunt atât râs în practică şi că este atunci când filmul se termină.