Sherlock Holmes

Raporteaza film nefunctional!

În 1891, Londra detectiv Sherlock Holmes (Robert Downey, Jr.), şi partenerul său şi suportaţi chiriaşul nedorit Dr. John Watson (Jude Law), cursa pentru a preveni omor ritual de o femeie de Lord Blackwood (Mark Strong), care a ucis cinci tineri alte femeile la fel. Ele se opresc înainte de uciderea Inspectorul Lestrade (Eddie Marsan) şi poliţia ajunge pentru a aresta Blackwood.
Trei luni mai târziu, comportamentul excentric Holmes “enerveaza din nou Watson. În timp ce el se bucură de aventurile lor, împreună, Watson aşteaptă cu nerăbdare să se căsătorească Mary Morstan (Kelly Reilly), şi lăsând 221B Baker Street. Între timp, Blackwood a fost condamnat la moarte şi cererile pentru a vedea Holmes, în închisoare, unde a avertizează de trei decese mai mult de neoprit, care va provoca mari schimbări în lume. Blackwood este ulterior spânzurat şi a pronunţat mort de Watson. Trei zile mai tarziu, Holmes este vizitat de Irene Adler (Rachel McAdams), un profesionist hoţ şi fostul său adversar, care-l cere să găsească un bărbat pe nume Luca Reordan lipsă. După plecarea ei, Holmes ei urmează ca ea se intalneste cu angajatorul său secret, ascuns în umbra unui transport. Statele ascunse omul care Reordan este cheia pentru a planurilor lui Blackwood. Holmes doar învaţă că omul este un profesor şi că intimidează Adler.
Mormântul lui Blackwood este distrus de la interior spre exterior, Reordan este găsit mort în interiorul sicriului, şi observarea de Blackwood viu, care a lăsat un gropar în stare de şoc, produce panică publică. După o serie de indicii din organism, Holmes şi Watson găsim casa lui şi de a descoperi Reordan experimente care încearcă să fuzioneze ştiinţa cu magia. După ce au supravieţui o lupta cu oamenii lui Blackwood, Holmes se ia la Templul de patru ordine, o organizatie secreta magic. Liderii – Lord Chief Justice Sir Thomas Rotheram (James Fox), ambasadorul SUA Standish (William Hope), şi de Home Secretary Domnul Coward (Hans Matheson) – cere Holmes, pentru a opri Blackwood, un fost membru al societăţii şi, ca Holmes deduce din asemănări fizice, fiul lui Sir Thomas. Sir Thomas şi Standish sunt ulterior ucisi prin mijloace aparent supranaturale de Blackwood, permiţându-i să controleze comenzii. El intenţionează să răstoarne guvernul britanic, apoi cuceri Statele Unite şi în lume. El atrage Holmes într-un depozit în cazul în care el găseşte Adler, legat de un cârlig, gagged, şi îndreptându-se spre un ferăstrău-bandă, deşi el o salvează în timp. Cu toate acestea Watson este rănit într-o serie de explozii stabilite de Blackwood. Coward Doamne, secret de lucru cu Blackwood, emite un mandat de arestare pentru Holmes.
Finalul este pe Tower Bridge neterminat.
Holmes a merge în ascuns şi ritualurile de studii a lui Blackwood, concluzionând că următoarea ţintă este Parlamentul. Holmes trucuri Coward să dezvăluie faptul că planul este de a ucide membrii săi. El, Adler şi Watson a descoperi o maşină de mai jos de Palatul Westminster, bazate pe experimentele Reordan lui, conceput pentru a elibera de gaze cianură în camerele Parlamentului, omorând toată lumea, dar Blackwood şi susţinătorii săi, la care Blackwood alunecat antidot. Blackwood merge în Parlament şi anunţă că în curând toate, dar sustinatorii lui vor muri. Ca oameni Holmes şi Watson lupta lui Blackwood, Adler elimină containere cianuri de la masina si fuge, urmărite de Holmes. Blackwood Coward şi realiza planul lor a dat greş; Coward este capturat, dar scapă Blackwood. Holmes se confruntă cu Adler pe partea de sus a Tower Bridge incomplet, dar este întreruptă de Blackwood. Holmes îl trucuri în a deveni încurcate în cabluri şi lanţuri suspendate peste Tamisa, în timp ce Holmes explică inselatorie tehnic din spatele magiei presupune lui Blackwood. După cum se lupta, Blackwood, cu un laţ în jurul gâtului de lanţuri lui, cade de la pod şi este spânzurat.
Adler explică faptul că angajatorul său este profesorul Moriarty, avertizând că Moriarty este la fel de inteligent ca Holmes, dar mult mai necinstit. În ceea ce Watson se mută din 221B, raportul de poliţie să-l şi Holmes, care un ofiţer a fost găsit mort în apropierea dispozitivului lui Blackwood. Moriarty folosit confruntările cu Adler şi Blackwood ca o diversiune în timp ce a luat o componentă cheie, bazat pe noua ştiinţă de radio, din maşină. Holmes aşteaptă cu nerăbdare noul caz şi adversar nou.