Sherlock Holmes: A Game of Shadows

Raporteaza film nefunctional!

În 1891, Irene Adler (Rachel McAdams), oferă un pachet de dr. Hoffmanstahl de plată pentru o scrisoare a fost de a livra. Hoffmanstahl deschide pachetul, declanşând o bombă ascunsă, care este împiedicat de la detonarea prin intervenţia lui Sherlock Holmes (Robert Downey, Jr.). Holmes ia scrisoarea şi dispune de bombe in timp ce Adler şi Hoffmanstahl scape. Holmes constată ulterior Hoffmanstahl asasinat. Adler se întâlneşte cu profesorul Moriarty (Jared Harris) pentru a explica evenimentele, dar otrăveşte Moriarty ei considerând-o poziţie de compromis dragostea ei pentru Holmes.
Unele timp mai târziu, Dr. Watson (Jude Law), ajunge la 221B Baker Street, în cazul în care Holmes dezvăluie că el se investigheaza o serie de crime aparent fără legătură, atacuri teroriste si achizitii de afaceri pe care el sa conectat la Moriarty. Holmes se întâlneşte cu ţigani ghicitoare Simza (Noomi Rapace), destinatarul din scrisoarea pe care el a luat de la Adler, trimis de fratele ei Rene. Holmes a învinge un asasin trimis sa-l omoare Simza, dar ea fuge înainte de a Holmes, o poate interoga. După nunta de Watson şi Morstan Mary (Kelly Reilly), îndeplineşte Holmes Moriarty, pentru prima dată. Informează Moriarty Holmes, care a ucis Adler şi va ucide, Watson şi Holmes, Maria, dacă interferenţă “, continuă.
Oamenii Moriarty a ataca Watson şi Maria pe un tren de luna de miere lor. Holmes, care au urmat pereche de protecţie, aruncă Maria din tren într-un râu de mai jos unde este preluat de fratele aşteptare Holmes “, Mycroft (Stephen Fry). După înfrângerea oamenii lui Moriarty, Holmes şi Watson de călătorie la Paris pentru a localiza Simza. Atunci când ea este găsit, spune Holmes Simza care ea a fost vizat, deoarece Rene este de lucru pentru Moriarty, şi poate fi spus despre planurile sale. Simza ia pereche la sediul central al unui grup anarhist la care ea si Rene-au aparţinut. Ei învaţă că anarhiştii au fost obligaţi să planteze bombe pentru Moriarty.
Trio-ul urmeaza deducere Holmes “, că bomba este în Opera din Paris. Cu toate acestea, Holmes îşi dă seama prea târziu că a fost înşelat şi că bomba este într-un hotel din apropiere; bombă ucide un număr de oameni de afaceri asamblate. Holmes descoperă că bomba a fost o acoperire pentru asasinarea a Meinhard-unul dintre participanţi de de consilier a lui Moriarty, Sebastian Moran (Paul Anderson). Moartea lui Meinhard acordă dreptul de proprietate Moriarty a fabricii Meinhard de arme din Germania. Holmes, Watson şi Simza călători acolo, ca urmare a indicii în scrisorile lui Rene.
La fabrica, capturi Moriarty, interoghează şi torturează Holmes, în timp ce Watson se află sub focul lunetist din Moran. Holmes spune clar complotul oribil lui Moriarty, dezvăluind faptul că profesorul secret dobândit şi deţine acţiuni în companii de război mai multe specula furnizoare de morfină, arme, şi bandaje, şi intenţionează să iniţieze un război mondial pentru a se face o avere. Între timp, Watson utilizează tun el a fost ascuns în spatele pentru a distruge farul în care Moran este ascuns. Structura se prăbuşeşte în depozitul în care se deţine Moriarty Holmes captiv. Watson, Simza, şi un rănit Holmes se reuni şi de a scăpa la bordul unui tren în mişcare. Holmes deduce că ţinta finală Moriarty va fi un summit de pace în Elveţia, creând un incident internaţional.
La summit-ul, Holmes arată că Rene este asasin şi că el este deghizat ca unul dintre ambasadorii chirurgie-a fost dat radical reconstructiva Hoffmanstahl de a modifica aspectul lui. Holmes şi Moriarty, care este, de asemenea, în prezenţa, se retraga in afara de a discuta despre planurile lor concurente. Watson şi Simza găsi Rene şi opri tentativa de asasinat, dar Rene este el însuşi redus la tacere de Moran. Afară, Holmes arată că el a înlocuit anterior jurnal personal lui Moriarty, care conţinea toate planurile sale de finanţare şi cu un duplicat. Original a fost trimis la Mary din Londra, care a decriptat de cod, folosind o carte pe care Holmes a observat în biroul lui Moriarty în prima lor intalnire. Maria trece informaţiile de inspectorul Lestrade (Eddie Marsan), care prinde cea mai mare parte a activelor lui Moriarty, crippling financiar-l. Holmes şi Moriarty anticipa o confruntare fizică iminentă, şi atât seama Moriarty va câştiga din cauza rănit la umăr Holmes “. Holmes se luptă în loc Moriarty şi le obligă, atât pe balcon şi în cascada Reichenbach de mai jos.
Corpurile lor nu sunt găsite. După înmormântare Holmes “, Watson şi Maria pregătească pentru a avea luna de miere cu întârziere atunci când Watson primeste un pachet care conţine un dispozitiv de respiraţie a lui Mycroft Holmes, care a observat înainte de summit. Contemplând că Holmes ar putea fi încă în viaţă, Watson lasă biroul său pentru a găsi om de livrare. Holmes, care sa ascuns în biroul lui Watson, spune Watson memoriile pe maşina de scris şi adaugă un semn de întrebare, după cuvintele “Sfarsit”.