Serendipity

Raporteaza film nefunctional!

În timpul sezonului de cumparaturi de Craciun in New York, Jonathan Trager (John Cusack) îndeplineşte Sara Thomas (Kate Beckinsale), deoarece ambele încearcă să cumpere aceeaşi pereche de mănuşi negre de la caşmir lui Bloomingdale. Ei simt o atracţie reciprocă, şi în ciuda faptului că fiecare este implicat în alte relaţii, ei sfârşesc prin a manca inghetata de la Serendipity 3 împreună, şi în curând la revedere de schimb. Cu toate acestea, atât dau seama că au lăsat ceva la bar inghetata, şi să se întoarcă numai pentru a găsi reciproc din nou.
Având în vedere acest lucru să fie un accident vascular cerebral de soarta, Jonathan şi Sara decide să iasă în oraş împreună, şi patina de gheata pe patinoarul Wollman la Central Park. Jonathan învaţă despre Sara Cassiopeia, spunând că pistruii de pe braţul lui Sara se potrivesc modelului de constelaţia Cassiopeia. La sfârşitul nopţii, Jonathan lovită sugerează un schimb de numere de telefon. Sara ei scrie în jos, dar zboară departe, cu vânt. Dorind soarta de a lucra lucruri, solicită Sara Jonathan să scrie numele şi numărul de telefon pe un proiect de lege de 5 $, în timp ce ea scrie numele şi numărul de pe coperta interioara de o copie de dragoste în vremea holerei. Dacă acestea sunt menite să fie împreună, el va găsi cartea şi va găsi factura 5 $, iar ei vor găsi drumul înapoi la celălalt. Jonathan nu este mulţumit cu acest lucru se duc într-un hotel cu 28 etaje şi intră în lifturi diferite pentru a vedea dacă ambele au ales acelaşi etaj. Ei au fiecare ia o mănuşă singur din pereche au achiziţionat. Ei, atât de presa podea 23, dar un copil devine pe lift cu Jonathan şi prese toate butoanele, aşa că este prea târziu de timp el a ajunge la etajul 23. Cei doi cred că am pierdut reciproc pentru totdeauna.
Câţiva ani mai târziu, Jonathan este la o petrecere de logodna cu logodnicul lui Halley Buchanan (Bridget Moynahan). În aceeaşi zi, Sara vine acasa, la casa ei pentru a găsi Lars Hammond (John Corbett), un muzician faimos, propune ei. Ca nunta lor dateaza de abordare, fiecare se afla cu un caz de picioare reci, şi decide să se întoarcă la New York, în încercarea de a găsi reciproc din nou.
Ionatan şi cel mai bun prieten Dean Kansky (Jeremy Piven), revenirea a lui Bloomingdale într-o încercare de a găsi Sara. Ei se întâlnesc acelaşi vânzător (Eugene Levy), şi în cele din urmă se încheie cu doar o adresă. Ei se întâlnesc un pictor, care reaminteşte că ea a locuit acolo pentru o perioadă scurtă de timp după ce a fost menţionată de către o companie de plasare, care se identifică ca fiind situat într-un magazin de lângă Serendipity 3. Jonathan şi Dean urmeze exemplul pentru a găsi că agenţia a mutat şi locaţia fostul său este acum un magazin pentru mirese. Jonathan ia acest lucru ca pe un semn că el ar trebui să se oprească în căutarea pentru Sara, şi se căsătoresc la Halley.
Sara ia-o pe Eva cel mai bun prieten (Molly Shannon), cu ea la New York, unde a vizitează locaţiile de la data ei, sperând că soarta va aduce înapoi Jonathan. La Waldorf Astoria, umflaturi Eva într-un vechi prieten – Halley – care este acolo să se căsătorească a doua zi. Halley invită Eva si Sara la nuntă fără ca cineva să dea seama mirele este Jonathan. În caz contrar, în căutarea lor, Sara şi Eva se consoleze cu o cafea de la Serendipity. Eva este înmânat bancnota de 5 în schimbare.
Zile înainte de marele eveniment, Halley mâinile Jonathan o copie a Iubirii în vremea holerei ca un cadou, care a observat-l iau cartea de fiecare dată când acestea sunt într-o librărie. Este copia că Sara a scris în, şi el imediat porneşte să o găsească. El vede oameni în casa ei intime, atunci când este de fapt sora lui Sara şi prietenul ei. Jonathan, apoi se intoarce acasa pentru nunta.
Sara decide să nu participe la nuntă, şi începe să se întoarcă acasă. Ea merge la Waldorf pentru a prelua bunurile sale, în cazul în care ea constată Lars, care a urmat-o la New York. În timp ce cu Lars, ea vede Cassiopeia în cer, şi rupe logodna cu el. Pe plan doua zi, Sara constată că portofelul s-au schimbat cu cel al lui Eva. Ea îşi dă seama că are aceeaşi lege 5 dolari, care a scris Ionatan pe mai mulţi ani mai devreme, şi devine pe avion pentru a căuta pentru el. Vecinii săi i-a spus că se căsătoresc în aceeaşi zi. Ea se grabeste la hotel, doar pentru a vedea un om, aparent de curăţare până la sfârşitul ceremoniei. Ea este în lacrimi, până când omul spune ca nunta a fost numit off. Sara îşi aminteşte mai târziu sacou ea a plecat în parc.
Jonathan este rătăcire în jurul valorii de Central Park. El consideră că jacheta lui Sara si foloseste-l ca o perna să se întindă. Ca primul fulg de zăpadă scade, el vede Sara. Ei se introduce reciproc în mod oficial pentru prima dată. Filmul se încheie cu Sara si Jonathan la Bloomingdale lui, se bucură de sampanie la aniversarea lor la acelaşi loc unde au întâlnit prima dată.