Scary Movie

Raporteaza film nefunctional!

O fată de 18 ani pe nume Drew Decker (Carmen Electra), primeşte un telefon în timp ce pune în pericol singur acasă într-o noapte. Într-o deschidere, care reflectă îndeaproape Scream, Drew este urmărit în afara de Ghostface, care apoi rips off pulover fusta ei şi, lăsând-o îmbrăcat în sutien alb si curea. Drew trece prin aspersoare de gradina ei, dar ea este apoi înjunghiat în piept de către Ghostface, eliminarea unul dintre implanturile mamare cu silicon ei, lovit de o maşină condusă de către tatăl său (care a fost obtinerea de sex oral de către soţia sa, astfel că nu a observat Drew) , şi apoi ucis de către Ghostface.
A doua zi, Cindy Campbell (Anna Faris), se intalneste cu prietenul ei, Bobby Prinze (Jon Abrahams) şi prietenii ei, Brenda Meeks (Regina Hall), Ray Wilkins (Shawn Wayans), Phillipe Greg (Lochlyn Munro), şi Buffy Gilmore (Shannon Elizabeth). Diferite echipe de ştiri – inclusiv reporter hack Gail Hailstorm (Cheri Oteri) – converg în şcoală, în urma moartea brutală a lui Drew. Gail cârlige cu Doofy Buffy, fratele lui cu handicap mental (Dave Sheridan), sperând să mulgă faptelor de la el. Într-o zi, în timp ce Cindy este în clasa, cineva lasa o nota misterios spune eu ştiu ce DID HALLOWEEN ULTIMUL. Cindy, apoi îşi dă seama că uciderea lui Drew a avut loc exact la un an după ce ea şi prietenii ei a ucis accidental un om în timpul o plimbare cu masina salbatica (dar omul este prezentat doar pentru a fi inconştient şi încearcă să le spună înainte de a fi scos din nou). Nu doreşte să încarcerarea fata, a doua zi o serie de evenimente ce în ce mai bizare avea loc. Diferiţi membri ai grupului de a primi note de la Ghostface care pun în pericol şi care sunt expediate rapid, dar mai rămân ferm dăm seama de numărul de organism în creştere. Ucigaş atacă apoi Cindy în casa ei. Ea încearcă să cheme poliţia, dar ucigaşul scapă. Bobby ajunge la casa ei, dar Ghostface (înainte de a părăsi) scade cuţit şi mănuşi, care duce Cindy sa gândit că Bobby este criminalul poliţia aresta (deşi el se lasa a doua zi). Greg este ucis de către Ghostface în vederea simplu. Buffy încearcă pentru a obţine ajutor, dar Buffy este la un concurs de frumusete si talentul ei a fost în calitate astfel incat sa crezut că strigătele au fost parte a actului ei. Buffy, ridicat pe succesul adus de crima, devine următoarea victimă a lui Ghostface. În timpul crima, Buffy crede ca e un joc, asa ca nu de fiecare clişeu realizat de o femeie albă într-un film de groază. Ghostface decapitates ei (chiar dacă ei îşi păstrează capul vorbi după aceea). Mai târziu, Ghostface bagă capul penisului prin intermediul lui Ray, aparent-l omoară. Ghostface, apoi încearcă să dispună de Brenda în timpul unui spectacol de Shakespeare in Love, dar cinefilii, hrănite cu Brenda de întreruperi zgomotoase constante în timpul filmului, o lovitură de cuţit în mod repetat, se pare, o ucide.
Cindy aruncă o parte casă, în speranţa de siguranţă în numere. În timpul petrecerii, Bobby şi Cindy merge în sus pe scări şi-au sex, nu mai face Cindy o fecioară. Ghostface neaşteptat apare şi înjunghie Bobby, înainte de a dispărea repede. Cindy devine o arma de la un sertar lângă intrare, Bobby urmează şi ea tinde să rănile. Shorty (Marlon Wayans), fratele lui Brenda Stoner, vine de la subsol şi îi informează că criminalul a ucis toată lumea din casă. Bobby ia arma şi Shorty impusca, dezvăluind că rana a fost o viclenie elaborat. Ray, apoi ajunge pe scenă – după care Bobby Cindy dezvăluie că el este homosexual acum, şi aşa este Ray – Ray, deşi imediat neagă, în pofida progreselor sale repetate şi tendinţe homosexuale afisate pe tot parcursul filmului. Ei anunta planul lor de a ucide tatăl ei şi încadra sora ei. Bobby spune că el a făcut-o pentru că nu Cindy a avut sex cu el si Bobby voios subliniază faptul că, chiar dacă planul lor este lipsită de sens, nu conteaza, deoarece filmele de groază nu sunt remarcat pentru logica lor, de asemenea, ei spun că sunt doar copierea şi criminal nu sunt cele reale (ucigasi “Suntem copiere a unui criminal care deja există.”). Bobby Ray şi, de asemenea, a venit cu un plan pentru a face se arate ca eroi de a da fiecare alte răni prin înjunghiere a indica faptul că ei au luptat. Dar, Bobby Ray înjunghie în mod repetat şi aproape ucide-l dezvăluie motivul Ray a fost, deoarece show-ul lui preferat Wayans Bros (Acest lucru a fost făcut pentru a fi o ironie, deoarece Shawn Wayans a jucat în acest spectacol, împreună cu Marlon Wayans, de asemenea) au fost anulate.
Cu toate acestea, Ghostface reală se transformă brusc în sus şi înjunghie Ray, care se prăbuşeşte pe partea de sus a Bobby în poziţia de stil căţeluş. Ucigaş atacă apoi Cindy, dar ea îl supune cu succes prin utilizarea de miscari copiate de la Matrix si loveste-l printr-o fereastră. Cu toate acestea, Ghostface dispare înainte de sosirea poliţiei.
La secţia de poliţie, Cindy si seriful local (Kurt Fuller) dau seama ca (printr-un montaj similară cu cea din The Usual Suspects) Doofy – singurul care stia despre accident de masina – a fost de fapt preface handicap şi este criminalul adevărat . Din păcate, Doofy a fost deja a scăpat cu Gail Hailstorm. După găsirea deghizare sa aruncat în stradă, Cindy incepe sa tipe “Noooooo” la ceruri – şi devine lovit de o maşină, probabil uciderea ei (deşi ea se întoarce în continuare în viaţă şi bine).
Ca rola creditelor, Shorty – parodiind regulile de-o trilogie în Scream 3 – explică printr-videocasete că el poate fi decedat în închisoare sau, dar prevede norme pentru a supravieţui unei astfel de situaţii … care se dovedesc a fi instrucţiuni pentru a supravieţui o smulge şi-run.