Scary Movie 4

Raporteaza film nefunctional!

Filmul se deschide cu Shaquille O’Neal şi Dr. Phil trezirea pentru a găsi glezne lor legat de conducte într-o parodie de film văzut prima dată. Ei au doar două minute pentru a evada ca gazda lor, Billy de Papusi, relevă faptul că camera se umple cu gaz nervoase. Phil îşi dau seama că trebuie să reducă, prin glezne lor proprii, dar în mod accidental ferestrău largul picior greşit, din neatenţie lăsând ambele oameni să moară, pentru oasele lor sunt văzute mai târziu în film.
În New York, Cindy Campbell (Anna Faris) viziteaza fostul ei frate-in-law Tom Logan (Charlie Sheen). De la filmul precedent, soţul ei, George a murit şi nepotul ei Cody a fost trimis la scoala militara, lăsând-o femeie şi a rupt singur. Tom, la fel de deprimat în ciuda faptului că într-o relaţie cu trei fete, încearcă să se sinucidă la sfârşitul atât mizeria lui şi se încheie cu iritarea lui Cindy de prezenţa lui, prin supradoza de pastile de dormit. Cu toate acestea, el a greşit ingerează Viagra, rezultând într-o moarte dureroasă atunci când se prăbuşeşte peste balustradă şi a terenurilor pe penis in erectie sa absurd.
Înnebunită de durere, Cindy acceptă locuri de muncă de îngrijire pentru o doamnă în vârstă incapacitate, doamna Norris (Cloris Leachman), care locuieste intr-o casa bantuita înfricoşător şi, evident, Tom, care anterior sa recomandat pentru. Între timp, noul vecin Cindy lui, Tom Ryan (Craig Bierko), se execută în prieteni vechi lui George, Mahalik (Anthony Anderson) şi CJ (Kevin Hart), care relevă în mod neintenţionat au avut un homosexual, o aventura de o noapte, deoarece a lua o excursie la munte, mai mult a lui Tom dezgust si jena CJ. Tom se întoarce acasă, în cazul în care fosta sa soţie, Marilyn (Molly Shannon) tocmai a ajuns cu copiii săi, Robbie (Beau Mirchoff) şi Rachel (Conchita Campbell), ambele din care resping tatăl lor.
În dimineaţa următoare, Cindy mărturiseşte cu Tom, care să conducă la o conversaţie despre relaţiile lor din trecut. Cindy îşi aminteşte cu tristeţe de moartea tragică a soţului ei George Logan (Simon Rex), în ultimul meci al carierei sale de box împotriva dimwitted Tiffany Stone. Atunci când sa transformat în jurul valorii de Piatra pentru a ridica o nichel, Cindy încearcă să se balanseze de la ei, dar ratează şi îşi pierde echilibrul ei. George observă că ea este pe cale să aterizeze pe un scaun, si el va sări în cale de ao salva, dar el ucide accidental însuşi, care duce la o reacţie în lanţ de mai multe persoane de rupere gât lor şi moarte. Ca doi realiza dragostea lor unul pentru celalalt si saruta, cerul trăieşte brusc o furtuna ciudat. Un obiect gigantic numit trepied iese de la sol pentru a juca “Karma Chameleon” – înainte de a trece la “distruge omenirea”, transformarea într-o armă mobil care vaporizeaza oameni în praf şi cenuşă. Cindy conduce înapoi acasă şi se confruntă cu fantoma casei rezident, Toshio. Băiatul japonez arată că răspunsul la invazia constă în identitatea tatălui său. Tom de a alege moduri de parte cu Cindy si fuge cu copiii săi într-o locaţie care nu trebuie divulgate.
În timp ce vizita Edna R. Penhall Elementary School, preşedintele Baxter Harris (Leslie Nielsen), primeşte ştiri de atac extraterestru. Din pacate, Harris este mai mult interesat de lectura “Duck Pet meu”, şi nu reuşeşte să răspundă în mod corespunzător. Situaţia doar se agravează atunci când consilierul său explică faptul că rata moare, şi aide explică faptul că străinii sunt vaporizare de oameni, ceea ce duce la preşedinte să exclame că toate pe părinţii acestor copii ar putea fi mort, care culminează într-o revoltă violentă de către copii . Pe drumul său în afara Preşedintele cere ajutorul lui să-l amintesc să semneze proiectul de lege avort. Mai târziu, la o sesiune de urgenţă a Organizaţiei Naţiunilor Unite, Harris urmează o rundă de glume ofensive cu dezvelirea de o armă menită să combată străinilor. Oamenii de stiinta au modificat în raze de căldură având un efect opus de a distruge hainele. ONU devine o demonstraţie de neaşteptată şi destul de neplăcut atunci când Harris involuntar face ray pentru a face toată lumea Stark gol, începând cu sine însuşi.
Cindy reuneste cu vechiul ei prieten Brenda Meeks (Regina Hall), acum un reporter local, în ciuda faptului că a murit în filmul anterior. Perechea a gestiona pentru a găsi ultima masina de lucru şi urmaţi instrucţiunile lăsate de Toshio. Curand, ei descoperă un sat misterios, care seamănă cu o comunitate pseudo-Amish. Din păcate, acestea sunt capturate şi duse într-o instanţă de a avea soarta lor a decis prin satul lider Henry Hale (Bill Pullman). În timpul procesului, fiica lui Hale orb, Holly (Carmen Electra), se împiedică în sala de judecată de gândire e singura ea benzi şi are un scaun mare, în faţa tuturor. Pentru a consternarea sala de judecată aglomerat, Hale reguli care Cindy şi Brenda pot rămâne în sat, dar niciodată nu pleacă.
Într-un câmp din apropiere presărată cu buruieni roşu, Tom şi copiii săi alerga într-o bătălie între armata americană şi trepiede. Robbie decide să se alăture luptei, incantati de violenţă grafică. În timp ce Tom încearcă să-l descurajeze, Michael Jackson incearca sa convinga Rachel să vină de-a lungul – Tom, dar reuşeşte să o oprească la timp, lăsând cantareata a fi dezintegrat în mod repetat până când rămâne doar sa nas. Tom si Rachel fugi intr-o casa pazita de Oliver nebun (Michael Madsen), dar răgazul lor este de scurtă durată, atunci când tatăl şi fiica sunt capturati de un trepied. Înapoi în sat, Henry devine înjunghiat de către Ezechiel mental contestat (Chris Elliott). Un Henry moarte explică la Cindy şi Brenda că el este tatăl Toshio, care a fost ucis in timpul accidentului de la masa meci de box a lui Cindy. Cu toate acestea, diverse evenimente conspira împotriva lui Henry dezvăluie povestea completă, în cele din urmă a culminat în Cindy şi Brenda a fi prins de către Comandamentul trepied.
Personajele principale trezesc în aceeaşi baie de la deschidere. Cindy şi Brenda se afla poarta “Venus Capcane Fly” Tom şi purtând un dispozitiv de absurd conceput pentru a trage un pol în spatele lui. Apoi, Billy apare pe TV şi le spune Cindy are 60 de secunde pentru a prelua cheia. După multe determinat, Cindy îşi dă seama că are de a prelua cheia din spatele ochilor ei – pe care ea nu fără probleme, din moment cheie a fost în spatele unui ochi de sticlă, ea a fost în urma unei “lupta bar rău în ’96″. Apoi, atât Rachel si Robbie coboară din tavan, care urmează să fie tăiate în bucăţi cu excepţia cazului în Tom deţine pe coarda lor, lăsându-l deschis la un alt dispozitiv de tortură în cele din urmă letal în cazul în care copiii săi ar fi salvat, dar el va suferi o moarte groaznică. Momente înainte de moartea sa iminentă, Cindy constată toaletă care are o inima desenata pe ea (WC acelaşi Adam găsit ferestrău mic de mînă), şi descoperă poze ale lui Billy cu soţia lui Henry şi Toshio. Realizând că Billy a fost tatăl băiatului biologice şi invazia intreaga este o răzbunare pentru moartea fiului său, Cindy roaga-l sa opreasca invazia. După ce a văzut cât de departe ar merge Tom pentru a salva vieţile copiilor săi, la costul propriu, Billy piese de schimb viaţa lor şi cu părere de rău îşi cere scuze pentru uciderea a milioane de oameni şi le permite să se îndepărteze de la baie.
Într-un epilog stabilit de nouă luni mai târziu, Brenda dă naştere la copil de Zoltar fratelui lui Billy, CJ şi Mahalik relua relaţia lor, şi preşedintele Harris este văzut de dormit cu o raţă. James Earl Jones povesteşte victoria omenirii, prin iubire – înainte de a fi lovit de un autobuz care trece. Între timp, Tom apare pe Oprah, nebun pentru atenţie. În cele din urmă, după ce în ce mai distructive diverse antichităţi, Tom aruncă manically Cindy de pe scena si se grabeste spre camera ca ecranul devine negru.