Scary Movie 2

Raporteaza film nefunctional!

Filmul se deschide cu o parodie de Exorcistul, în care adolescentul Megan Voorhees (Natasha Lyonne) devine posedat de spiritul de Hugh Kane, proprietarul anterior al Casei. Doi preoţi, părintele McFeely (James Woods), şi Tatăl Harris (Andy Richter), încercarea de a conduce vehicule fantoma lui Hugh afară, dar de exorcizare nu merge cum a fost planificat, rezultând într-un lanţ de vărsături şi cazuri diferite de aproape-pedofilie. În cele din urmă, McFeely răspunde la o insultă faţă de mama lui Megan de tragere.
Un an mai târziu, Cindy Campbell (Anna Faris), Brenda Meeks (Regina Hall), Ray Wilkins (Shawn Wayans), şi Meeks Shorty (Marlon Wayans) sunt la facultate, încercând să ducă o viaţă nouă ca urmare a evenimentelor din filmul precedent (deşi cele mai multe dintre ele de fapt, a murit în Scary Movie, Brenda susţine într-o scenă elimină că moartea ei a fost o experienţă aproape de moarte). Cindy şi Brenda se etichetat de către o fată social neadecvat, Alex (Tori Spelling). Ray, inca confuz despre sexualitatea lui, are doi noi prieteni de sex masculin, Tommy (James DeBello) şi prieteni (Christopher Masterson). Shorty este în continuare acelaşi Stoner a fost înainte.
Un profesor libidinos, Profesorul Oldman (Tim Curry) şi asistentul său paraplegic, Dwight Hartman (David Cross), planul de a studia activitatea paranormale de la o casă bântuită local numit Casa Iadului folosind adolescenti Clueless. Între timp, avansurile lui Buddy sunt dispreţuit de Cindy, care este recuperarea de la relatia ei anterior. Care să conducă la o scenă în care dă de prieteni Cindy un wedgie.
Atunci când Cindy este primul care ajunge la Casa Iadului, ea intalneste un papagal vulgar (vocea lui Matt Friedman), şi Hanson îngrijitor, (Chris Elliott), care are o mână malformat. Înainte de a veni la Casa de Iad, ea a fost în maşina ei asculta de absolvire vitamina C (de Prieteni pentru totdeauna), şi ea cântă de-a lungul. Enervat teribil de canto a lui Cindy, blesteme Vitamina C de voce de la ei şi îi spune să o lase să cânte. Cindy se opreşte şi vitamina C countinues cântând. Mai târziu în acea seară, de grup, inclusiv nou-venit Theo sexy (Kathleen Robertson), stai jos pentru cină. Din păcate, toată lumea pierde apetitul lor, din cauza antichităţi respingătoare Hanson.
În noapte, Cindy aude voci direcţionează ei într-o cameră secretă, în cazul în care ea şi de prieteni a descoperi o comoară care conţine jurnalul de soţia proprietarului casei morţi, Hugh Kane. Ei au găsit, de asemenea, un portret vechi de soţie şi nota asemanarea lui Cindy pentru a-ei de prieteni, de asemenea, arată mai multe erori în aspectul lui Cindy. Între timp, multe dintre adolescenti cad victime unor atacuri violente. Cindy se implică într-o luptă pumn cu casa de pisica, Kittles dl. Un clovn jucărie încearcă să omoare Ray -, dar datorită unor gândire rapidă, Ray se întoarce pervers tabele şi se termină la violarea clovn. O buruiană-monstru Shorty transformă într-o comună şi încearcă să-l fuma – din fericire, planta devine distras de Munchies şi vă permite să-l scape. Fantoma de Hugh Kane (Richard Moll), are sex cu Alex în camera ei – încă se îndepărtează, în dimineaţa când Alex îşi exprimă interesul pentru a deveni noua doamna Kane.
Oldman este sedus şi ucis de o fantoma femeie desfigurat. Shorty întâlneşte mai târziu fantoma acelaşi, dar el o seduce pe loc. După ce Dwight echipează adolescenti cu arme, care pot rani inamicul lor spectrale, acestea sunt urmărite în întreaga casa. Prieteni si Cindy se blocat în frigider. Gândindu-mă că este pe moarte de prieteni la o întâlnire cu fantoma, Cindy îi dă o “masturbare”. Cuplu scăpa apoi camera în urma unei complicate Deus Ex Machina, în care Cindy foloseşte o colecţie de obiecte aleatorii în cameră pentru a produce cumva un tractor Caterpillar, pe care ea conduce prin perete.
Hanson însuşi devine posedat de Kane. Cindy, Brenda, şi echipa de Theo până la lupta cu el, într-o parodie de Îngerii lui Charlie, dar lichidarea învins. În cele din urmă, Dwight si adolescenti regrupa, şi sunt de acord să folosească Cindy ca momeala pentru a ademeni Kane într-un dispozitiv care îl va distruge. Planul reuşeşte, eliberarea grupului de blestemul casei.
Două luni mai târziu, Cindy si de prieteni sunt într-o relaţie şi du-te la o plimbare. Cu toate acestea, prieteni dispare fără notificare atunci când descoperă Cindy Hanson de la stand de hot dog. Ca Cindy sprijină departe in frica, Hanson ei urmăreşte – şi devine lovit de o maşină condusă de Shorty, distras de o muie de la fantoma feminin.