Saw

Raporteaza film nefunctional!

Adam (Leigh Whannell), un fotograf, se trezeşte într-o cadă de baie complet într-o baie dezafectate împreună cu Dr. Lawrence Gordon (Cary Elwes), un medic oncolog. Atât bărbaţii, sunt legati la glezna la conductele de la capetele opuse ale camerei. Situată între ele este un cadavru într-o piscină mică de sânge care deţine un revolver şi un înregistrator de Microcasetă. Adam şi Lawrence să înveţe de la casete, în buzunarele lor ca Adam trebuie să scape de baie, în timp ce Lawrence trebuie să omori pe Adam înainte de ora şase, sau soţia şi fiica sa va fi ucis şi el va fi lăsat să moară. Ei invata, de asemenea, că un alt cadavru a fost victimă, care sa împuşcat înainte de a putea ceda la o otravă. Ei au găsit o pungă care conţine două ferestrău mic de mînă, deşi nu este în măsură să taie prin lanţuri. Lawrence îşi dă seama că ferastraie sunt destinate pentru picioarele lor, Adam şi spune că acestea au fost capturaţi de către Jigsaw Killer.
În loc de a folosi un manechin, Tobin Bell defalcat pe podea pentru toată perioada de filmare şi a primit doar până în timp ce filma Wan şi Whannell Elwes în cameră. [5]
Flashback-uri arată că în timp ce Lawrence a fost vorbit cu elevii şi o ordonată nume Hindle ZEP (Michael Emerson), despre un pacient pe nume John (Tobin Bell), care suferă de o tumoare inoperabila lobul frontal, a fost abordat de detectivi David Tapp (Danny Glover) şi Steven Sing (Ken Leung), cu privire la penlight său fiind găsit la locul de un puzzle “joc”. El a văzut mărturia de Amanda (Shawnee Smith), un dependent de heroină şi singurul supravietuitor cunoscut al jocurilor lui Jigsaw, care consideră că Jigsaw ajutat-o. Alte victime Jigsaw includ Pavel (Mike Butters), care a fost prins într-o cuşcă umplut cu sârmă de ras, si Mark (Paul Gutrecht), care a trebuit să obţină un antidot pentru otravă în corpul său de la un seif, combinaţia scrambled pe sala de pereţi, cu doar o lumanare pentru a lumina timp acoperite cu o substanţă inflamabilă şi având de a merge pe sticlă spartă.
Între timp, soţia şi fiica lui Lawrence, Alison şi Diana (Monica Potter şi Makenzie Vega), sunt tinuti captivi in casa lor de către un om care se uita, de asemenea, Adam şi Lawrence printr-un aparat de fotografiat în spatele oglinzii de baie. Casa este în acelaşi timp fiind urmarit de Tapp, care a fost evacuat de forţa şi de urmărire este acum Lawrence. El şi-a găsit Sing anterior vizuina lui Jigsaw folosind banda Amanda şi salvat Jeff (Ned Bellamy), dintr-o capcană de gaurit, cu toate acestea, Jigsaw a fugit după aspră gatul lui Tapp, şi va cânta, a fost ucis de o capcană căscăund pusca in timp ce-l urmăresc. În baie, Lawrence găseşte un telefon mobil care poate primi doar apeluri. El primeşte un apel de la Alison, care este ţinut sub ameninţare cu arma, spunându-i să nu am încredere Adam. Adam admite că a fost plătit pentru a lua fotografii de Lawrence, multe dintre care sunt în punga de ferăstrău. Lawrence îşi dă seama că Tapp a fost plata lui Adam. Ei au găsit, de asemenea, o fotografie de Zep în casa lui Lawrence, dezvăluind că el deţine captiv Gordons. Din nefericire, ceasul ajunge la şase, se seama de acest lucru.
ZEP se mută pentru a ucide Diana si Alison, Alison dar reuşeşte să-l copleşească. Cu toate acestea, ca Alison vorbeşte Lawrence pe telefon, Zep ei atacă şi focuri de armă de luptă a atrage atentia lui Tapp. El a ajunge la timp pentru a salva Alison şi Diana, dar scapă ZEP şi Tapp urmează, în cele din urmă îl urmăreşte în sistemul de canalizare, în cazul în care Tapp este impuscat dupa o lupta scurta. Lawrence, care se aude doar focuri de armă şi ţipă, este electrificată şi pierde raza de acţiune a telefonului. In disperare, el ferăstraie piciorul lui Adam si impusca cu revolverul cadavrul lui. ZEP intră intenţia de baie pe uciderea Lawrence, doar pentru a fi bătut până la moarte de către Adam, cu un capac rezervor de toaletă. În ceea ce Lawrence târăşte de baie cu promisiunea de ajutor, organismul lui Adam Cautari Zep pentru o cheie şi găseşte o altă înregistrare, care arată că Zep a fost, de asemenea, o victimă Jigsaw, el a fost obligat să deţină Gordons captive pentru a obţine un antidot pentru-lent acţionând otravă în corpul său. Ca banda se termină, cadavrul se ridica la picioare şi se dezvăluie ca Ioan, Killer Jigsaw reală. Informează Ioan Adam, care cheia de suspendare lui este în cadă, dar atunci când Adam sa trezit, el a scos din priza, rezultând în pierderea cheie. Adam încearcă să-l trage cu arma Zep, dar Ioan-l electrizeaza si el pierde indemana arma. Ioan apoi se stinge luminile şi garnituri, usa de la baie, lasand Adam să moară.