Saw III

Raporteaza film nefunctional!

De minute după naştere lui în baie, Eric Matthews (Donnie Wahlberg), scapă prin ruperea piciorului cu un capac rezervor de toaletă şi de alunecare-l de suspendare.
Şase luni de trecere, şi o altă scenă Jigsaw este descoperit de o echipa SWAT condusă de locotenent-Rigg (Lyriq Bent). Detectivi Hoffman (Costas Mandylor) şi Allison Kerry (Dina Meyer), sunt chemaţi la scena. În jocul său, Troy (J. Larose) a trebuit să rup lanţurile de la trupul său, în scopul de a scăpa de o bombă. Cu toate acestea, usa de la camera a fost sudate, făcând capcana inevitabilă. Acest lucru este observat de către Kerry, care este de vina-străbătut peste dispariţia Matthews “. Kerry este atacat în casa ei în acea noapte în timp ce revizuirea bandă Troia, şi mai târziu se trezeşte într-un ham prins în coaste ei. Ea preia cheia de la ham la un pahar de laborator de acid, dar aparatul ei ucide oricum.
Denlon Lynn (Bahar Soomekh), un medic deprimat, este răpit şi adus în faţa lui John Kramer (Tobin Bell), acum imobilizat la pat de cancer, de Amanda Young (Shawnee Smith). Ea este a spus că ea trebuie să păstreze în viaţă până la Ioan victima altă parte, Jeff (Angus Macfadyen), un om răzbunător în imposibilitatea de a face faţă cu moartea fiului său, a terminat jocul. John ar trebui să mor, sau ar trebui să Lynn încearcă să scape, guler în jurul gâtului ei vor trage cinci coji de pusca la capul ei, dar ea poate pleca în cazul în care ea este în măsură să-l ţină în viaţă până când Jeff este terminat. Jeff se trezeşte în mijlocul unei instalaţii meatpacking abandonat şi este informat că trebuie să fie supuse testelor, care îl va conduce la “omul responsabil pentru pierderea copilului său.”
În primul său test, Jeff intra intr-o rece, plimbare, în congelator şi constată Danica Scott (Debra McCabe Lynne) (care a fost martor la moartea fiului său, dar a refuzat să depună mărturie în instanţă). Ea este gol şi agăţat de încheieturile ei, care sunt legati strans deasupra ei. Ea este torturat de către cei doi poli verticale de pe fiecare parte a ei, din care opt duze de pulverizare cu apă rece pe tot corpul ei, la intervale aleatorii. Deşi ea a convinge Jeff să o ajute, ea ingheata la moarte înainte de a putea prelua cheia. În testul de-al doilea, Jeff eliberează cu succes judecător Halden (Barry Flatman), care a dat numai criminal, fiul său de şase luni în închisoare, din partea de jos a TVA-ului fiind umplut cu cadavre de porc lichefiate prin incinerarea jucării fiului său de a prelua o cheie. În testul de-al treilea, au găsit Timothy Young (Mpho Koaho), ucigaşul fiului său, legat de o maşină care va rasuci membrele sale şi unul gât câte unul, până se rupe. El preia o cheie de ataşat la un trigger pusca, dar ucide accidental Halden atunci când se descarcă, şi nu pentru a salva Timotei înainte de pauze gâtul lui. Cu toate acestea, testele sale complet, Jeff continuă progresează prin intermediul plantelor.
În timp ce Lynn efectuează o operatie pe creier improvizat destinate pentru a diminua presiunea asupra creierului său, Ioan hallucinates despre o altă femeie şi declară dragostea lui cu voce tare. Dificultate de a vedea acest lucru, Amanda lasă să monitorizeze progresul lui Jeff. Este arătat că Amanda a continuat reducerea se după Ioan a devenit ţintuit la pat, şi, isi aminteste ea devenind protejatul lui Ioan Adam şi răpirea Stanheight (Leigh Whannell). După ce Adam a fost sigilat în baie, ea a revenit şi ia dat o milă ucidere din culpa. Amanda găseşte, de asemenea, o scrisoare cu numele ei, conţinutul său în continuare dureros ei. Dupa operatie, John Lynn întrebări despre familia ei, şi Lynn arată că calvarul ei a dat o nouă apreciere pentru ei. Amanda dă vestea că Jeff a terminat testele sale, dar refuză să elibereze Lynn chiar şi atunci când Ioan pledează cu ea, ea nu crede în modus operandi lui Ioan şi concepute teste de ei pentru a fi inevitabilă, inclusiv a lui Troy şi a lui Kerry. Ea a plecat, de asemenea, Eric Matthews pentru mort după ce a scăpat de la baie şi sa luptat cu ea.
Jeff ajunge la fel de muguri de Amanda Lynn, şi de a trece la represalii de tragere Amanda în gât. Un intristat Ioan spune Amanda moarte, care testul a fost a ei: ea a fost testat pe ei dorinţa de a ţine pe cineva în viaţă, ştiind că nu şi Jeff Lynn s-au căsătorit. Amanda moare din rana ei şi John Jeff dă un test final, în cazul în care acesta poate alege între uciderea lui John, sau sa ierte el, Ioan oferă să cheme o ambulanţă pentru Jeff Lynn, dacă-l iartă. Spune Jeff Ioan îl iartă şi slash gâtului său, cu un fierastrau circular. Sigilii sickroom lui uşa în sine ca muribundul Ioan joacă un casetofon, care relevă faptul că Jeff nu a reuşit prin uciderea lui John, care a fost singura persoana care sa stie unde a fiicei lui Jeff, Corbett (Niamh Wilson). În scopul de a găsi ei, Jeff trebuie să joace un alt joc. Banda se termină ca Ioan moare, şi guler ucide Lynn simultan, lăsând o Jeff Screaming prins cu cele trei cadavre.