Saw II

Raporteaza film nefunctional!

Michael (Noam Jenkins), un informator, se trezeşte pentru a găsi două jumătăţi de o masca de vârf-umplută blocat în jurul gâtului său. O caseta video afirmă că el are un minut pentru a se elibera prin extragerea cheie din spatele ochiului drept, cu un bisturiu. El incearca sa se taie la ochi, dar el nu reuşeşte să-l taie în timp, şi este ucis atunci când se închide masca pe fata lui.
Detectivul Eric Matthews (Donnie Wahlberg) este chemat la scenă, după un mesaj pentru el este găsit, spunând: “Uită-te mai aproape, Detectiv Matthews”, şi el se uită la masca lui Michael, care-l conduce la o fabrica de oţel abandonat. El a mai târziu urmează Detective Kerry (Dina Meyer), si o echipa SWAT pentru a fabrica, în cazul în care se afla John Kramer (Tobin Bell), acum mai slabă din punct de vedere fizic cancerul în curs de dezvoltare. Monitoare de calculator pe biroul lui arata de opt persoane, printre care Daniel (Erik Knudsen), fiul lui Eric, si Amanda (Shawnee Smith), singurul supravietuitor cunoscut al jocurilor lui Ioan – prins într-o casă cu două ore să-l lase în faţa unui agent de nerv secretat în casa le ucide. John Eric asigură că va găsi pe fiul său într-o “stare sigur, securizat”, dacă el vorbeşte singur cu John. Eric fără tragere de inimă este de acord, în scopul de a cumpăra timp pentru echipa de tehnologie pentru a urmări semnalul, şi el se aşează cu John.
Cele opt victime – Amanda, Daniel, Gus (Tony Nappo), Obi (Tim burd), Jonas (Glenn Plummer), Addison (Emmanuelle Vaugier), Xavier (Franky G.), şi Laura (Beverley Mitchell) – trezi în închis cameră, şi li se spune de magnetofon care antidoturi au fost plasate in jurul casei pentru a le salva de la gaz. Unul este în interiorul siguranţă în cameră, iar combinaţia este pe “partea din spate a mintea lor”, şi că această combinaţie urmează “culoarea curcubeului”. Alte două sunt în cuptor subsol, al treilea este într-o uşă de oţel, cu cheia într-o groapă plină cu seringi, iar ultima este într-o cuşcă de sticlă.
Gus este ucis atunci când uşa camerei trage un pistol prin vizeta ei. Ei fac drumul lor spre subsol, în cazul în care o bandă le spune că Obi a fost un accesoriu la răpiri, şi Laura îşi dă seama că a răpit-o. OBI este ars de viu când el activeaza o capcană cuptor timp ce încerca să recupereze două dintre antidoturi. Jonas le duce la o uşă de la etaj, care Xavier reuşeşte să străpungă. Camera conţine o groapă plină cu seringi. Nu există un antidot în spatele unei uşi de oţel, a cărui cheie este în groapă. Testul este destinat pentru Xavier, dar el aruncă Amanda în loc de groapă, deşi ea găseşte cheia, Xavier nu pentru a debloca uşa în timp. Frustrat cu eşecuri ale grupului, el abandonează ceilalţi.
De-a lungul filmului, John Eric ofera atat conversaţie inactiv şi cuvintele criptice, care înfuria numai Eric. Ioan ne spune în cele din urmă Eric, care după ce a aflat de cancer, el a încercat să se sinucidă de conducere de pe o stâncă, dar a supravieţuit accidentului şi a decis să-şi petreacă timp el a plecat de testare altele. Când echipa de Tech soseşte, Ioan, de asemenea, dezvăluie, prin fişiere, cu condiţia ca celelalte sapte victime sunt infractori care Eric însuşi a Acuzat de crime de diferite şi că Daniel va fi în pericol în cazul în care descoperă că este fiul lui Eric. Eric distruge unele dintre documentele lui John Kerry la sugestia lui, deşi Ioan nu pare să aibă grijă.
Între timp, Xavier se întoarce la prima camera, care conţine un seif cu un antidot. El consideră că un număr de colorat de pe gâtul lui Gus şi îşi dă seama că toate cele opt dintre ele au părţi de asociere în condiţii de siguranţă de pe grumajii lor, care se potriveşte indiciu primul lor. El ucide Jonas într-o luptă şi începe vânătoarea ceilalţi. Laura cedează la agentul nervoase, şi Amanda şi Daniel Addison abandoneze după ce a aflat că el este fiul lui Eric, dar Amanda se întoarce imediat după ce a constatat corpul lui Jonas. Addison găseşte o cutie de sticlă, cu un antidot, dar braţele ei devin prinse în lamă de ras-căptuşite prize, şi Xavier lasă ei să moară după ce a citit numărul ei. Amanda şi Daniel a reveni la prima sala. Ei găsi un tunel care în cele din urmă le duce la baie de la primul film şi Daniel se prăbuşeşte în interior. Xavier curând le găseşte, dar Amanda puncte de faptul că el nu poate citi numărul de propriul său aşa că taie pielea de la gât lui să-l citiţi. El se mută de a ucide ei, dar Daniel, având în colaps pretinsă, atacuri şi fante de gât cu un ferăstrău.
După ce a văzut Xavier urmarind Daniel, ataca Eric John şi îl obligă să-l ia la casa cu arma în mână. Zona în care Ioan a fost aşezat este dovedit a fi un lift şi el şi Eric lăsaţi în ea. Echipa SWAT urmează semnal video de alimentare de la o altă casă, în care se joacă VCR imagini anterior înregistrate ale victimelor, dezvăluind că capcana casa de gaze a avut loc înainte de gasit pe John. Fabrica de două ore, timer-ul expira şi se deschide un seif mare, care relevă respiraţie Daniel într-o mască de oxigen, şi Kerry îl găseşte în această stare.
Între timp, lasă Eric Ioan, în maşina lui şi intră în casă. Localizează Eric baie şi este atacat de o figură de porc, mascate. El se trezeste pentru a găsi el însuşi legat de glezna la conducte, şi un magnetofon îi spune că Amanda este protejatul lui Ioan. Ea apare în uşă şi sigilii usa, lasand Eric să moară. Afară, un John insangerati zambeste ca el aude ţipetele lui Eric.