Salt

Raporteaza film nefunctional!

Evelyn Salt (Angelina Jolie) este torturat într-o închisoare din Coreea de Nord privind suspiciunea de a fi un spion american. Lansat ca parte a unui schimb de prizonieri, ea este îndeplinită de către CIA, colegul Ted Winter (Liev Schreiber). Atunci când ea se întreabă de ce ea a fost eliberată (așa cum este împotriva politicii CIA), de iarna ei informează că persistența problemelor de aprovizionare de prietenul ei, Michael Krause, renumit arachnologist (august Diehl), forțat agenția să acționeze. Sare admite lui Mihai că ea este un spion și avertizează el că “nu este în siguranță cu ea.” El, cu toate acestea, îi spune că vrea să-și petreacă restul vieții cu ea.
Doi ani mai târziu, la aniversarea nunții lui Salt, un dezertor rus, numit Oleg Orlov Vasilievici (Daniel Olbrychski), ajunge la CIA. Sare-l interoghează, cu iarnă și CIA de contrainformații Peabody agent (Chiwetel Ejiofor) observarea. Orlov îi spune despre “Ziua X”, un complot rus de a distruge Statele Unite ale Americii, prin utilizarea vorbitoare de limba engleza agenti de dormit formați din copilărie. Agent “KA-12″ va asasineze pe președintele rus Boris Matveyev (Olek Krupa)-un reformator, care si-a dedicat timpul său în birou pentru a îmbunătăți relațiile dintre Rusia și Statele Unite ale Americii-la funeraliile vice-președinte american. Orlov relevă faptul că KA-12 este numit “Evelyn Salt”.
Sare protestează inocența ei și insistă asupra asteptare soțul ei să-l avertizeze, dar el nu răspunde. Iarna este de acord fără tragere de inimă atunci când Peabody decide să rețină sare, dar ea scapă și face drum înapoi la apartamentul ei. Găsirea semne că Michael a fost rapita, sare ia armele ei și una de păianjeni lui Michael.
După sustrage urmăririi CIA, sare calatoreste la New York și a controalelor într-un hotel, unde a extrage veninul de păianjen. Sare face drum spre biserică, unde înmormântare are loc. În ciuda securitate strans, ea devine în afara și stabilește o taxa de demolare în timpul elogiu Vice President, cauzând Matveyev să cadă prin podea unde Sarea se așteaptă să finalizeze asasinat. Peabody o surprinde, dar ea scapă pe cale de a custodie. Raportul mass-media că președintele rus este mort în drum spre spital.
În drum spre barja where Orlov este ascuns cu KAs other, sare își amintește, într-o serie de flashback-uri, în creștere până în Uniunea Sovietică, unde Orlov mentorul ei instruit-o și alți copii să-l asculte în mod absolut și modul în care ea a devenit loc de dormit agent de KA-12. Orlov testează loialitatea ei să-l de ce a ucis Michael în fața ei. Ea prezinta aparent nici o emotie. Satisfăcut, apoi el slip ei pe următoarea parte a misiunii sale: ea este să ne întâlnim cu un alt agent de dormit, care va ajuta sa elimine președintele Statelor Unite. Înfuriat la moartea lui Michael și care doresc pentru a opri complot, sare ucide Orlov și apoi toate celelalte agenții de acolo.
Sare îndeplinește colegi KA agent de Shnaider (Corey Stoll), care folosește identitatea sa de acoperire a NATO ceh de legătură pentru a obține de sare, deghizat în ajutorul lui, în Casa Albă. Shnaider lanseaza un atac sinucigaș, apoi, cauzând Serviciul Secret și de iarnă pentru a muta Președintelui la un buncăr subteran. După o serie de mână-la-hand bătălii, sare reușește să intru. În camera principală, președintele (Hunt Block) și un alt bărbat, împreună da codul de activare pentru arsenalul nuclear al țării. Iarnă apucă apoi o armă și ucide pe toți, cu excepția președintelui, la care el ni se prezintă ca Nikolai Tarkovski, încă un alt agent de dormit KA, înainte de a bate-l. El se pregătește să lanseze rachete de la Mecca și Teheran, care ar ucide nouă milioane de musulmani. Lumea islamică ar fi înfuriat la atacurile nucleare. Acest lucru ar uni, de asemenea, sunniții și șiiți, împreună, care va avea repercusiuni grave și de a crea un război lent și dureros pentru Statele Unite ale Americii. Sare convinge de iarnă să o lase în. Închis camera pentru a permite accesul gloria, dar înainte de a face, el vede rapoarte de televiziune de știri, care este viu Matveyev Iarna mustră Sare pentru care se încadrează pentru Michael, în loc de a recruta el, și îi spune că el a fost cel aranjat Orlov să-l răpească soțul ei. Sare sparge în camera de control, în cazul în care lupta pentru fotbal nucleare. Sare și câștigă intrerupe greve tocmai la timp, înainte Peabody și agenții Secret Service ei de captare. Pe cale de ieșire din Casa Albă, în timp ce încă în cătușe, sare reușește să-l omoare în cele din urmă de iarna, care a supraviețuit luptei precedent, prin garroting-l cu cătușe ei.
Pe un elicopter a lua-o la custodia FBI, sare încearcă să convingă un sceptic Peabody, care mi-a salvat ziua. Ea îi spune că ea poate vâna restul agenților vagonul de dormit KA instruiți și plantate de către Orlov, ea vrea să se răzbune pentru că “au luat totul de la ea”. După ce a primit un SMS care spun ca amprentele de sare au fost găsite la barja corp-presărate, Peabody acceptă ea este de a spune adevărul. El a ascuns-o uncuffs, și ea sare în râul Potomac mai jos și scapă din nou. Încheierea filmului tachineaza un sequel, cu sare pe cale să omoare un alt agent de dormit.