Robin Hood

Raporteaza film nefunctional!

Filmul este povestit de către cocoşul Alan-a-Dale, care explică faptul că Robin Hood şi Little John direct în Pădurea Sherwood, jefuit de la bogaţi şi dă la săraci locuitorii oraşului din Nottingham. Sheriff de Nottingham şi posse lui încearcă de multe ori pentru a prinde doi, dar nu reuşesc de fiecare dată. Între timp, Printul John si asistentul lui Sir Hiss, ajunge în Nottingham. Sir Hiss hipnotizat Printul lui John, fratele regelui Richard să plece pe cruciadelor, permiţând Printul John să ia tronul. Din pacate, printul este lacom şi imatur, chiar suge degetul mare ori de câte ori mama lui este menţionat. Robin şi Little John jefuiască Printul John deghizându-se ca ghicitoarele, fapt care ia determinat printul de a pune o recompensa pe capul lor şi face Sheriff colectorul său fiscal personal.
Sheriff impozitelor Friar Tuck si o familie de iepuri. Cu toate acestea, Robin dă înapoi nişte bani la iepuri, oferindu-şi pălăria kit de tir cu arcul la Skippy iepure tineri de ziua lui. Skippy şi prietenii săi testa kit de tir cu arcul, dar trage cu Skippy o săgeată în motive de Castelul lui Maid Marian. Copiii se strecoare în interiorul, reuniţi Maid Marian şi ei Lady Kluck insotitor. Maid Marian dezvăluie ea şi s-au Robin iubiti din copilarie, dar nu au vazut unul pe altul de ani de zile. Friar Tuck vizitează Robin şi Little John, explicand ca Printul John găzduieşte un turneu de tir cu arcul, iar câştigătorul va primi un sarut de la Maid Marian. Robin este de acord să participe la turneu deghizat ca o barză în timp ce Little John se deghizeaza ca Ducele de Chutney pentru a obţine aproape de Printul John. Sir Hiss descoperă identitatea lui Robin, dar este prins într-un butoi de bere de Friar Tuck si Alan-a-Dale. Robin câştigă turneul, dar Printul Ioan-l expune şi l-au arestat pentru executarea, în ciuda motivelor lui Maid Marian.
Little John ameninţă Printul John conduce la o lupta intre Robin, Micul John, Marian curatenie, Kluck Lady şi soldaţii prinţului John. În pădure, Robin şi Marian scădere Maid in dragoste din nou, ca bate joc de locuitori Printul Ioan, îl descrie ca “Regele fals a Angliei”. Înfuriat de insulta, Printul John triplete impozitele, privarea de libertate de cele mai multe locuitori, care nu pot plăti impozitele lor. Sheriff vizitează biserica Friar Tuck de a fura de la caseta de săraci, īnfuriind Friar Tuck, care este arestat de asemenea. Printul John intenţionează să stea Friar Tuck pentru a atrage în Robin şi-l omoare. Robin şi Little John se strecoare în, reuşind să elibereze toţi deţinuţii în timp ce Robin fura impozitele Prince lui Ioan, dar Sir Hiss trezeşte pentru a găsi Robin fugă.
Haosul după cum urmează Robin şi alţii încearcă să scape de la Sherwood Forest. Sheriff colţuri Robin, dând foc la castelul lui Ioan Prince, în timp ce Robin sare dintr-un turn într-un bazin de apă Orange de mai jos. Little John şi ceas Skippy ca piscina este bombardat cu săgeţi şi Robin este aparent împuşcat, doar pentru el să iasă nevătămat. Printul John pierde nădejdea şi este condus într-o furie oarbă atunci când Sir Hiss arată castelul mamei sale este pe foc. Regele Richard se întoarce în Anglia, plasarea pe fratele său şi cohortele lui în stare de arest şi permite Robin şi Maid Marian să se căsătorească şi se lasă cu Nottingham Little John şi Skippy în remorca.