Rise of the Planet of the Apes

Raporteaza film nefunctional!

Va Rodman (James Franco) este un om de stiinta de la companie de biotehnologie Gen-Sys, care a fost încercarea de a dezvolta un tratament pentru boala Alzheimer şi este testarea unui medicament nou terapia genica pe cimpanzei. De droguri, un virus modificat, mutates de cimpanzei, oferindu-le un nivel de inteligenta umana. Un cimpanzeu femeie care crede că bebeluşul ei este ameninţată merge pe o ieşire violentă şi este împuşcat de către agenţi de pază. Seful lui Will Steven Jacobs (David Oyelowo) ulterior ordinele de manipulare de cimpanzeu, Robert Franklin (Tyler Labine), la eutanasierea cimpanzei rămase de testare. Franklin nu se poate aduce pentru a ucide copilul cimpanzeul şi în loc să-l dă Will, care-l ia acasă pentru a creşte.
Will tatăl lui Charles (John Lithgow), care suferă de boala Alzheimer, numele copilului cimpanzeul “Cezar”. Cezar (Andy Serkis), a moştenit inteligenţa mama lui de mare şi se dezvoltă rapid. Într-o zi, după ce a sperie copiii de aproapele lor, Hunsiker Douglas (David Hewlett), şi primeşte o taietura pe picior, îl va duce la Gradina Zoologica din San Francisco, în cazul în care primatologul Caroline Aranha (Freida Pinto) tratează prejudiciului său. Va începe să Cezar pe excursii la padure rasinoase la Muir Woods National Monument, dar dupa ce a vazut-o familie de ciobanesc german de, Cezar începe să respingă statutul său ca un om “animal de companie.” Atunci când pune în discuţie identitatea lui Cezar, îi va spune că mama sa a fost dat un medicament şi că motivul pentru inteligenţa lui este faptul că el afectat de droguri în timp ce încă în uter. Cezar devine mai conştient de identitatea lui biologică şi începe să se vedea la fel de diferite de la familia sa umană.
Un Will disperată testează un eşantion de cura sale pe tatăl său. La început, starea tatălui său îmbunătăţeşte, dar în cele din urmă se întoarce lui dementa. Confuz, el încearcă de a conduce masina Hunsiker lui, şi el daune, infuriindu-l Hunsiker. Cezar martori de confruntare şi de Hunsiker atacuri, determinând autorităţile să-l plaseze într-un adăpost primat condusă de John Landon (Brian Cox), în cazul în care el este tratat cu cruzime de către maimuţe şi alte şef de pază, Landon, fiul lui Dodge (Tom Felton). Cezar scapă din celula sa şi eliberează o gorilă pe nume Buck, ţinut în detenţie solitară. Cu ajutorul lui Buck, Cezar dominatia câştiguri peste celelalte maimuţe de către bate cimpanzeu sanctuarul lui alfa.
Va creează o formă mult mai puternic de virus pentru a relua tratarea tatăl său, şi Jacobs curăţă de testare pe cimpanzei, care creşte şi mai mult inteligenţa lor. Cu toate acestea, fără ştirea de oameni de stiinta, este fatal pentru om. Franklin este expus la virus nou şi începe strănut sânge. Încercarea de a contact va la el acasă, el infecteaza accidental Hunsiker, şi este mai târziu a descoperit mort în apartamentul său. Va încearcă să avertizeze împotriva Jacobs teste suplimentare, dar atunci când Jacobs refuză să asculte, va renunta la locul de muncă.
După moartea lui Charles “, Will mită Landon mai mare în eliberarea lui Cezar în custodia sa, dar Cezar refuză să plece. El a mai târziu scapă de la facilitatea de maimuţă pe cont propriu şi se întoarce la casa lui Will, unde fură canistre de noul virus şi eliberează pe întreaga suprafaţă de coteţ de la instalaţia, sporind inteligenta de maimuţe colegii sai. Maimuţe a pus un plan de evadare în mişcare. Dodge încearcă să intervină, ceea ce duce la o lupta cu Cezar. Fereste-te de şocuri Caesar, strigând “Nu!” la el, şi mai târziu îl ucide prin electrocutare. Furtuna maimuţele eliberat oraşul şi elibera maimutele rămase de la Gen-Sys, precum şi întreaga populaţie maimuta de o grădină zoologică.
O luptă teribilă după cum urmează maimutele forţa modul lor de trecut o blocada de poliţie de pe Podul Golden Gate pentru a scăpa în pădure Redwood. Buck sacrifică viaţa pentru a salva Cezar ca el vine în calea unui elicopter de poliţie (cu Jacobs la bord), aşa cum încearcă să tragă Cezar. Buck daune elicopter sever fortandu-l sa se prabuseasca pe pod. Un Jacobs încă în viaţă prins în cele din urmă elicopterul este ucis atunci când Koba, o maimuţă care urăşte oamenii, începe elicopter de pe pod. Ca maimutele găsească drumul lor în pădure rosu va ajunge şi Cezar avertizează că oamenii îi vor vâna în jos, şi roagă-l să se întoarcă acasă. Spre surprinderea lui Will, Cezar vorbeşte ca un om spunandu-i ca “Cezar este acasa”, printre colegii lui maimute. Imaginea finală arată maimuţele de alpinism la vârfurile copacilor Redwood, priviţi peste podul distrus Golden Gate şi San Francisco Bay.
Într-o scenă post-credite, Hunsiker ajunge la locul de muncă ca un pilot de avion. El a stranuta sângele ca el este infectat cu virusul a primit de la Franklin. Camera de bucătărie la un consiliu de umplut ecranul de zbor-statutul, zoom-in pe New York, ceea ce presupune răspândirea unei pandemii globale.