Revolver

Raporteaza film nefunctional!

Dupa ce a petrecut şapte ani în detenţie solitară în care sora lui-in-lege este ucis, de încredere Trickster Jake Green (Jason Statham) este în afara sa se razbune pe Dorothy Macha (Ray Liotta), un sef cazinou corupt.
Dorothy Macha a fost implicat în jocuri de noroc ilegale peste tot în oraş. Cu ajutorul a trei goons, cunoscute ca “cele trei turbulenţe”, a controlat mai multe jocuri care au avut loc în subteran. Pe de o ocazie, chiar înainte de un joc mare, Macha pierde omul carte. Stiind despre abilitatea lui Jake, la masă, şi cele trei Macha turbulenţe-l cere să completaţi în loc. Jake atunci când refuză, ei hărţuiască fratele lui Jake, Billy, şi familia lui Billy, în scopul de a convinge Jake pentru a juca. El cedează şi se termină în sus câştigătoare. Ratat, un High Roller pe nume George, mama lui Jake insulte şi Jake răspunde de tragere-l în picior, aprindă un schimb de focuri, în care banii jocului dispare.
Două săptămâni mai târziu, numele lui Jake este menţionat la poliţie şi a fost adus pentru interogatoriu. Măsuri de precauţie, Macha trimite trei vârtejuri la casa lui Billy cazul în care acestea pun în pericol nepoata sa. Soţia lui Billy reacţionează slab în situaţia şi este împuşcat accidental. Jake nu se da numele Macha de la poliţie şi se termină până condamnat la închisoare şi este dat de alegerea timpului normal de 14 ani sau 7 ani în izolare. El alege din urmă.
În timpul său de şapte ani stagiu de închisoare în regim de izolare Jake învaţă a unei strategii specifice (denumit în continuare “Formula”), care se presupune a conduce utilizatorul pentru a câştiga fiecare meci. Formula în sine a fost descoperit de doi bărbaţi necunoscute, care locuiau celule adiacente pe fiecare parte a propriei lui Jake. Acestea sunt menţionate ca un expert de şah şi un escroc. În timpul primelor cinci ani ale lui de şapte ani de închisoare, cei trei bărbaţi comunicat gândurile lor pe trucuri de încredere şi mişcări de sah prin mesaje ascunse în interiorul cărţilor din bibliotecă, cum ar fi Matematica mecanicii cuantice.
Expert şah şi planul de escroc să părăsească celulele lor în acelaşi timp, şi promisiunea de a lua cu ei Jake. Dar când ei dispar din celulele lor, ei lasă în urmă Jake pentru a servi restul de doi ani de pedeapsa. Jake atunci când este eliberat, el constată că toate bunurile sale şi de bani au fost luate de către cei doi bărbaţi cu care el a tot ceea ce comune. Totuşi, el are Formula, şi el merge despre a face o multime de bani de la diferite cazinouri. Doi ani mai târziu, Jake a castigat o reputatie care duce la mai multe cazinouri frica sa freakishly bun “noroc”. Formula se aplica la orice joc, şi este adesea exemplificat prin stăpânirea aparenta lui Jake de şah. Povestea se invarte in jurul valorii de trezire epiphanic lui Jake, ca el învaţă cum să se aplice în Formula “joc” a vieţii.
Aproximativ doi ani de închisoare după eliberarea sa, Jake, Billy şi fratele lor alte Joe mers intr-unul dintre cazinourile lui Macha. El este recunoscut şi “toate mesele sunt închise” pentru Jake şi compania. Dar Macha prompt le solicită până la o zonă privată de cazinou sale în cazul în care un joc pentru role mari de are loc în prezent. Jake pariurile Macha o avere pe un cip aruncare, şi câştigă. Acest lucru doare Macha. Jake spune ca “nimic nu doare mai mult decât umilirea şi o pierdere de bani mic”. Macha suspectează că Jake, care pare a fi teamă de el, va fi lansat pentru mai multe răzbunare. Ca Jake şi fraţii săi să părăsească cazinou, un om mâinile lui Jake o carte şi îi spune că el îl poate ajuta. Jake, care are o teama de spatii inchise, decide să ia scari. În casa scării se uită la carte şi apoi se prăbuşeşte, care se încadrează în jos pe scări. Cardul este revelat pentru a citi “Ia Lift”. Jake este dus de urgenta la spital. Medicii raport, acesta este foarte bolnav, dar nu dezvăluie de ce a avut intreruperi de curent.
Macha pune un ordin pentru un hit pe Jake. Jake ajunge acasă, fără Billy, care urmează să fie salutat de către unul dintre hit-lui Macha. Cu toate acestea, la usa lui există o altă carte, care spune: “Ia asta”. În ceea ce curbe Jake pentru a prelua carte de gloanţele zboară peste spate. Ca de fotografiere continua, acelaşi individ misterios numit Zach (Vincent Pastore) soseşte şi salvează Jake, care este singura persoana pentru a supravieţui hit. Introduce Zach Jake la partenerul său, Avi (Andre Benjamin). Acestea ofera-i o afacere: ei vor lua toţi banii lui şi el va face ceea ce spun ei, fara intrebari. În schimb, ei vor proteja Jake de Macha. În cursul a propunerii lor, ele arată Jake dosarul său medical, pe care le-au obţinut misterios. Acesta indică faptul că pana de curent a avut loc din cauza o boală de sânge rară, care va provoca moartea sa în termen de trei zile. Jake suspectează un con. Bărbaţii misterioase mai târziu arată că banii vor fi folosite pentru finanţarea întreprinderilor lor rechin împrumut.
Sam aur este considerat a fi “rege”, în acest joc de sah de război gasca. El este figura final că toţi oamenii se presupune că aspiră să fie. Sam aur este dovedit a fi un cifru putere în cele din urmă, a cărui putere se acordă numai de către cei care investesc în el. El reprezinta ego-ul şi auto-investiţii. El este personificarea de lăcomie. Este arătat că Avi şi Zach lui Jake a fost “vecini” în timpul anilor săi de detenţie. Ei au forţat pe Jake la “induce dureri de cap de a se angaja inamic”, facandu-l sa dea bani departe în principiul că “nimic nu doare mai mult decât umilirea şi o pierdere de bani mic”. Acestea sunt provocând această formă de “iluminare prematura”, pe Jake, deoarece, potrivit acestora, el nu era pregătit să auzi cât de greu acest proces de eliberare a fost de gând să fie în timp ce în închisoare. Acesta a fost din cauza aceasta că au plecat fără el.
Avi încearcă să Jake ajunge să înţeleagă natura a ego-ului. El spune Jake “, cea mai mare con care [ego] a fost vreodată tras te face să creadă că el este voi.” Acest lucru este considerat a fi “con final”, în care nimeni nu vrea să rupă legătura lor cu ego-ul lor, pentru că ei refuză să conteste propria lor de investiţii pe tot parcursul vieţii în ea. În final, Jake, de asemenea, paşii de pe tabla de şah proverbiala de a face un efort conştient pentru a inversa tot ego-ul său îi spune să facă. Aceasta este considerată a fi cea mai adevărată şi aplicarea cea mai fundamentală a Formula. Personajele lui Jake, Zach, Avi si Sortare (Mark Strong), sunt considerate de a respinge în cele din urmă ego-ului de reguli “. Caracterul de Dorothy Macha este văzută sa cedeze in fata lor.