Resident Evil: Afterlife

Raporteaza film nefunctional!

Patru ani de la izbucnirea de T-virus, clonele Alice (Milla Jovovich), încercarea de a ucide Albert Wesker (Shawn Roberts), de la baza lui, în Tokyo. Wesker scapă şi distruge baza, uciderea tuturor de clone. Alice se află la bordul aeronavei Wesker lui, deşi el este capabil să-i dezbrace de puterile ei înainte de accidente de aeronave. Wesker este aparent ucis în accident.
Şase luni mai târziu, Alice călătoreşte în America de Nord într-un avion în urma emisiunilor de urgenţă de la un refugiu sigur cunoscut ca Arcadia, în Alaska. Alice este atacat de Claire Redfield (Ali Larter), după atac, Alice distruge dispozitivul de control Claire (mai târziu a arătat că au fost plasate pe ei de umbrelă) şi Claire descoperă că şi-a pierdut toată memoria ei. De călătorie doi la ruinele din Los Angeles, într-un Yak-52 avion, în cazul în care vor găsi un grup de supravietuitori care trăiesc într-o închisoare înconjurată de zombi. Luther West (Boris Kodjoe), conduce un mic grup, care include Wendell (Enel, Fulvio Cecere), Crystal Waters (Kacey Barnfield), Bennett (Kim Coates) şi Kim Yong (Norman Yeung), Angel Ortiz (Sergio Peris-Mencheta), şi Chris Redfield (Wentworth Miller), care este un prizonier sub Lockdown în instalaţie.
Cu ajutorul lor, Alice terenuri planul ei pe acoperişul închisorii şi învaţă că Arcadia nu este un loc fix, ci de fapt, un tanc de marfă care călătoresc de-a lungul coastei. Alice şi supravieţuitorii decid să găsească un mijloc alternativ de a face la Arcadia. Chris arată că el este fratele lui Claire. El insistă că el nu este un prizonier, dar de fapt, un soldat care a căzut victimă o glumă crudă de unii deţinuţi evadaţi şi susţine că el cunoaşte un traseu alternativ. În timp ce în duş, Alice este atacat de un grup de zombie Majini care au reuşit să tunel în închisoare. Wendell, care a fost încercarea de a se uita pe furiş pe Alice, este ucis de zombie. Alice, vazand ca sunt din opţiuni, decide să se stabilească Chris liber şi să părăsească închisoarea.
Chris arată că închisoarea păstrează un automobil blindat, care poate fi folosit pentru a scăpa. Cu toate acestea, un gigant topor-wielding monstru începe procesul de descompunere în afara porţii. Pentru a depasi problemele, Alice, Chris şi Crystal merg mai adânc în închisoare pentru a prelua arme suplimentare de arme, Luther şi Claire încercarea de a consolida poarta pentru a menţine Axeman şi alte zombi la golf, ca Alice, Chris şi Crystal face la arme, zombi le roi, copleşitoare şi devora Crystal. Înger informează Bennett şi Yong că vehiculul este lipseşte motorul său şi ar fi nevoie de o săptămână pentru a remedia. Panica, Bennett muguri de Angel, abandonează Yong, şi scapă cu avionul lui Alice. De mai jos, în cele din urmă Axeman descompune poarta, permiţând zombie pentru a intra în afara instalaţiei. Cu nici o altă alegere, grupul decide să utilizeze tuneluri săpate de-zombie pentru a scăpa în canalizare. Yong este brusc tăiat în jumătate de Axeman, pe care Alice şi Claire învinge apoi. Cei doi se intalnesc din nou cu Chris la sfârşitul canalizare, dar le pierd Luther la un zombie care-l trage înapoi în sistemul de canalizare.
Alice şi comandând Redfields o barcă şi de bord Arcadia, constatare este funcţional, dar aparent abandonat. Claire îşi recapătă brusc memoria ei, şi arată că Arcadia a fost o capcana Umbrella conceput pentru a răpi supravieţuitorilor pentru a fi folosite ca subiecte de testare. Trio-ul începe eliberarea de supravieţuitori, printre care K-Mart (Spencer Locke). Ca Alice merge mai adânc în navă, ea găseşte Wesker, reînviat de către T-virus si acum cu puteri incredibile, deşi el este în mod constant în război cu T-Virus pentru controlul corpului său. În scopul de a se calma, Wesker mănâncă în mod regulat ADN-ul uman proaspăt. El speră să obţină controlul permanent al virusului prin consumarea Alice, persoana doar pentru obligaţiuni cu succes T-virus la nivel celular.
Chris şi Claire ajunge şi ataca Wesker în timp ce Alice lupta doi caini si Bennett, care a sa aliat cu Wesker. Wesker uşor overpowers Chris şi Claire, dar Alice este capabil să învingă atât Bennett şi Wesker, cu ajutor de la K-Mart. Lăsând în acelaşi timp, ei bloca Bennett în cameră cu cadavrul lui Wesker, dar Wesker consumă Bennett şi scapă într-o aeronavă. El activeaza o bombă pe Arcadia, în încercarea de a distruge nava, dar Alice a ascuns bomba la bordul avionul lui, în loc, care explodează. Fără ştirea lor, o cifră paraşute departe de explozie, în timp ce Luther se desprinde din sistemul de canalizare, batute, dar în viaţă. Alice hotărăşte să transforme Arcadia într-un loc sigur reală şi transmite mesajul său pentru orice alţi supravieţuitori. Claire, Chris, K-Mart, Alice şi a se vedea în curând un elicopter se apropie Umbrella asalt escadron. Într-unul din elicoptere, Jill Valentine (Sienna Guillory), care a dispărut după ce Resident Evil: Apocalypse, se dictează atacul poartă acelaşi dispozitiv de control al mintii folosite pe Claire