Reservoir Dogs

Raporteaza film nefunctional!

Filmul începe cu opt oameni mananca micul dejun, la un restaurant din Los Angeles. Şase dintre ele sunt cu pseudonime: dl Blond, dl Albastru, domnul Brown, dl Orange, dl roz, alb şi dl. Cu ei sunt gangster Joe Cabot şi fiul său, “Nice Guy” Eddie.
După ce părăsesc cina, acţiunea taie brusc la o masina de excesul de viteză, în care domnul White este încurajator domnul Orange, care a fost împuşcat în abdomen şi este sângerarea prost. Ei ajung la un depozit abandonat. Dl Pink ajunge viitor, şi el furios sugerează că jaful a grupului de diamant, orchestrat de Joe Cabot, a fost o configurare, ca urmare a răspunsului rapid de poliţie. Barbatii discuta, de asemenea, acţiunile domnului Blonde, care au ucis civili în mai multe magazine de bijuterii după ce alarma a fost declanşată. Dl alb este supărat că Joe Cabot, un vechi prieten al său, angajat o astfel de psihopat şi este de acord cu privire la posibilitatea de o configurare. Dl roz, de asemenea, arată că el a scăpat cu diamante şi le-a ascuns într-o locaţie sigură. Ei susţin peste dacă să ia domnul Orange, care acum este inconstienta, la spital, şi dl alb arată că el a spus domnul Orange numele său adevărat în primul şi în cazul în care a fost de la.
Dl. Blonde, care le-a fost vizionarea de la o distanţă, paşi înainte şi se termină în litigiu. Domnul White ia berates pentru Rampage de moarte, dar domnul Blonde respinge calm critica. El spune ceilalţi să rămână ca Nice Guy Eddie este pe drum. Dl blonda a capturat un ofiţer de poliţie, Marvin Nash, şi cei trei bărbaţi au bătut Nash, în încercarea de a afla cine este informator. Eddie, apoi ajunge la depozit, şi ordinele domnul Pink şi domnul alb să-l ajute în recuperarea de diamante furate şi să dispună de vehicule deturnate, în timp ce Dl. Blonde rămâne cu Nash şi inconştient Orange dl.
Singur cu dl Blond, Nash neagă orice cunoaştere de o configurare, dar Dl. Blonde este interesat şi doreşte să tortureze Marvin pentru propriul amuzament. Ca de radio joacă piesa Roata hotii “, blocat în Orientul Mijlociu cu tine”, Dl. Blonde face un dans ameninţător, aspră la faţa Marvin cu o lamă dreaptă şi secţionarea urechea dreaptă. El a douses apoi Marvin în benzină, dar înainte de a se poate aprinde, domnul Orange şi muguri de domnul ucide Blonde. Dl Orange spune Nash el este un politist sub acoperire, şi reasigură Marvin că o forţă de poliţie masiv este în poziţia în apropiere, dar este în aşteptare până la sosirea lui Joe înainte de a trece inch
Eddie, domnul roz, alb şi revenirea lui la depozit pentru a găsi blonda lui mort. Dl Orange susţine că domnul Blonda a fost de gând să ucidă pe toţi de ei şi ia diamante pentru el însuşi. După ce impulsiv trăgând scos pistolul şi uciderea Nash, Eddie respinge pretenţiile domnului Orange lui, spunându-i că dl Blonda a fost un prieten apropiat cu caracter personal, care a rămas mereu loial la el şi tatăl său. Aşa cum domnul Orange se lupta pentru a justifica acţiunile sale, Joe ajunge şi dezvăluie că dl Albastru este mort, şi acuză încredere domnul Orange a fi un informator, forţând domnul albă să-şi apere prietenul său.
Joe este pe cale de a executa dl Orange atunci când Dl. Alb trage arma lui pe Joe, şi Eddie în trenuri rândul arma pe domnul White. Un impas, rezultă mexican. Dintr-o dată Joe muguri de domnul Orange, ranind-l din nou, domnul alb muguri şi ucide Joe în răspuns, Eddie muguri de domnul White, ranind grav el, şi domnul alb muguri şi ucide Eddie.
Dl Pink, care a ascuns sub scări, pentru a evita schimbul de focuri, ia diamante şi fuge depozit. Sirene de poliţie şi strigând sunt audiate în afara, urmat de mai multe focuri. Aşa cum domnul albe leagane domnul Orange în braţe, domnul Orange arată că el este, de fapt, un politist sub acoperire. Acest devastat domnul White, care începe plângând în frustrare şi puncte de arma la capul lui Orange. Furtuna de poliţie depozit, cerand ca el picătură arma, urmat de focuri de mai multe, dar rămâne neclar dacă domnul Orange şi / sau domnul White sunt morţi ca filmul se termină.