Requiem for a Dream

Raporteaza film nefunctional!

Graficele de film de trei sezoane, în viaţa de Sara Goldfarb (Ellen Burstyn), fiul ei Harry (Jared Leto), prietena lui Harry Silver Marion (Jennifer Connelly), iar prietenul lui Harry Tyrone Dragoste C. (Marlon Wayans).
Povestea incepe in vara, Sara Goldfarb, o văduvă în vârstă trăiesc singure în Brighton Beach, Brooklyn, isi petrece timpul uitam Infomercials găzduite de Tappy Tibbons (Christopher McDonald). După un apel telefonic anunţă că ea va fi invitată să fie un participant la un joc spectacol, ea devine obsedat cu recâştigarea aspectul tineresc ea are într-o fotografie de la absolvire lui Harry, momentul cel mai mandru ei. În scopul de a se potrivi în rochia ei roşie vechi, preferat de Seymour soţul ei decedat, ea începe a lua un regim de pastile baza de prescriptie medicala de amfetamină de slabire pe parcursul zilei şi un sedativ pe timp de noapte. În ciuda avertismentelor lui Harry cu privire la dependenta de amfetamine, ea cu pasiune insistă asupra faptului că şansa de a fi la televiziune a dat un motiv de a trăi. Atunci când invitaţia ei nu ajunge în toamnă, ea a creşte doza ei, dar începe suferă de psihoză amfetamina, halucinant, că ea este obiectul principal al jocului şi care arată frigider ei este un monstru ameninţător, de viaţă.
Harry este un dependent de heroina, împreună cu colegii dependenti de Tyrone şi Marion, el intră în comerţul ilegal de droguri în jurul valorii de Coney Island. Cu banii pe care îi face peste vara, Harry si Marion speră să deschidă un magazin de moda de design al lui Marion, în timp ce visele Tyrone de a face mama lui mândru de a scăpa de stradă. Cu toate acestea, la începutul toamnei, Tyrone este prins în mijlocul unei bande de droguri asasinat, şi Harry trebuie să utilizeze cea mai mare din banii lor pentru a posta cauţiune. Creşterea consumului de droguri şi violenţa legată de arestările face greu pentru a obţine medicamente, aruncarea Harry, Tyrone, Marion şi într-o stare de privare. Ce în ce mai disperată, Harry convinge Marion de a avea sex cu ea psihiatru în schimbul de bani, provocând o ruptură în relaţie. Între timp, braţul lui Harry este de a deveni infectate de tehnici de injectare neigienice.
În ceea ce desluseste bun-simţ a lui Sara, ea ia metroul pentru a vizita studioul de televiziune din Manhattan. Secretarul de la Studio solicită un spital şi Sara este involuntar angajat la o secţie de psihiatrie în care ea suferă de tratament care vindecă în pretenţii, urmata de terapie cu electrosocuri. Harry şi Tyrone stabilit în Florida pentru a obţine medicamente, dar din ce în ce braţul infectat lui Harry îi obligă să viziteze un spital din Carolina de Sud, în cazul în care sunt arestaţi pentru sărind peste cauţiune. Tyrone trebuie să se ocupe de munca grea, gardienii închisorii rasiste şi retragerea de droguri, ca Harry este dus la un spital penitenciar de a avea bratul amputat. Harry are un vis recurent de Marion aşteptare pentru el la un dig de la Coney Island, dar se trezeşte şi îşi dă seama că el este singur în închisoare cu un singur braţ. Înapoi în New York, Marion se întâlneşte cu un proxenet (Keith David), care dă de droguri în schimbul ei pentru sex şi pune-o în spectacole de sex pentru a oferi pentru obiceiul ei de droguri.
Lost in mizerie, fiecare personaj bucle într-o poziţie fetală. În visul lui Sara, ea câştigă premiul joc spectacol de mare şi Harry se întâlneşte acolo. În fantezia ei, Harry este un om de afaceri de succes şi sa angajat la Marion. Sara şi Harry îmbrăţişare şi să spună cât de mult se iubesc unul pe altul prin uralele mulţimii şi cu lumini stralucitoare etapă.