Remember Me

Raporteaza film nefunctional!

În 1991, o fetiţă de 11 ani pe nume Alyssa “aliat” martori Craig uciderea mamei ei pe o platforma de metrou din New York City, de pe linia F La 18 Avenue Avenue şi staţia de McDonald crescute în Brooklyn.
Zece ani mai târziu, un aliat 21 de ani (Emilie de Ravin) este un student de la Universitatea din New York. Ea locuieşte cu tatăl ei detectiv exagerat de protectori, Neil (Chris Cooper). Tyler Hawkins (Robert Pattinson), un capricios, fără direcţie 21 de ani, este de clase de audit de la Universitatea din New York şi lucrează într-o librărie. El a avut o relaţie tensionată cu tatăl său de afaceri, Charles (Pierce Brosnan), de la sinuciderea fratelui lui Michael (după Tyler, care a primit numele lui Michael tatuat pe piept). Charles pare să ignore cel mai mic copil sa, Caroline (Ruby Jerins), cu care Tyler este foarte aproape.
Într-o noapte, Tyler şi colegul lui Aidan (Tate Ellington), se află în probleme cu Neil. Mai târziu, Aidan vede Neil cădere de pe Ally la NYU. El decide să se răzbune împotriva detectiv de convingerea Tyler sa doarma cu şi arunce în cele din urmă aliat. Tyler fără tragere de inimă este de acord să o îndeplinească. După ce a petrecut ceva timp impreuna, Ally si Tyler obligaţiuni peste pierderile în viaţa lor şi să înceapă să scadă în dragoste. După Ally doarme pe la casa lui Tyler, ea şi tatăl ei au o lupta, care se încheie cu Neil ei lovind. Ally, apoi se mută în Tyler şi cu Aidan. Între timp, Caroline, care este un artist în devenire, este prezentat într-un spectacol de arta. Tyler încearcă să convingă pe tatăl său pentru a participa la spectacol, dar el este fortat departe de afaceri. Tyler furios el se confruntă, după spectacol, care conduce o pană în continuare între cele două.
Mai târziu, prietenul lui Neil, un politist, recunoaste Tyler cu Ally pe un tren venind de la o vacanţă la plajă cu familia lui. Neil sparge în apartamentul lui Tyler şi se confruntă cu Tyler. Provoacă Tyler Neil prin mărturisirea cu planul de Aidan şi motivul său iniţial pentru Ally întâlnire, care, la rândul său, forţele Tyler să mărturisească totul să se alieze. Ea îl părăseşte furios şi se întoarce la casa tatălui ei. Cuplu rămâne înstrăinat până la Aidan vizitele ei de a explica faptul că doar el este de vina, si ca Tyler a fost sincer în dragoste cu ea. Ele sunt apoi dovedit a fi din nou împreună, aşa cum se plimba cu Caroline în parc.
Înainte de această reuniune, Caroline este bruscat de către un grup de colegi la o petrecere de ziua, au tăiat părul oprit, şi atunci când o tachineze in fata de Tyler, el se întoarce violent şi se termină în închisoare din nou. Charles este impresionat de faptul ca Tyler a fost pentru sora lui, şi ei încep să reconectaţi.
Mai târziu, Charles Tyler solicită să se întâlnească cu el şi avocaţii săi de la biroul său. Charles ia Caroline la şcoală şi este târziu, atât de Tyler aşteaptă în biroul său, în cazul în care vede, pe calculatorul lui Charles, un screensaver de poze cu Tyler, Michael, şi Caroline atunci când au fost tineri.
Caroline este indicat în clasă şi profesorul atrage atenţia asupra ei la bord, în cazul în care este descoperit ca data de 11 septembrie 2001. Tyler se uită la Manhattan de la fereastra biroului, care tatăl său se află în turnul de nord al World Trade Center. El sta la punctul exact care Zborul 11 a lovit turnul. După atacurile 9/11 teroriste începe, restul de familie (împreună cu Aidan şi aliat), sunt observate uita ingrozit la turnuri înainte de aparatul de fotografiat sau de bucătărie peste moloz, arătând jurnalul lui Tyler. Tyler este mai târziu înmormântat alături de Michael.
Unele timp mai târziu, Caroline (al cărui păr a crescut spate) şi Charles par a avea un sănătos relatie tata-fiica. Aidan, care a ajuns de la un tatuaj cu numele lui Tyler pe braţul lui, se lucrează din greu în şcoală şi Ally este de a lua în cele din urmă de metrou din nou, după ce a evitat de la moartea mamei sale. Filmul se încheie ca ea se uită la aparatul de fotografiat, cu un zâmbet mic, trist.