Rec

Raporteaza film nefunctional!

REC urmează un reporter de televiziune, Angela Vidal, şi cameramanul ei, Pablo, care acoperă schimbul de noapte într-una din staţiile de Barcelona local de pompieri pentru seria de documentare de televiziune fictiv timp ce tu esti adormit. Pompieri primeşte un apel despre o femeie vechi, care este prins în apartamentul ei. Când ajung, Angela şi Pablo de film de poliţie de rupere jos uşa. Femeia devine extrem de agresiv si musca unul dintre pompieri. Între timp, locuitorii îngroziţi se adună în sala de intrare şi priviţi ca pompieri şi de focă militare în afara clădirii. Un pompier care a rămas în apartament bătrîna este muşcat şi a scăzut, prin casa scării, la etajul holului. Echipei de filmare, Pompierilor rămas şi al doilea pompier merge din nou si sunt atacat. Ordonatorul de impusca o femeie vechi. Echipajul Camera rămâne prins în interiorul clădirii, cu locuitorii şi continuă înregistrarea în ciuda presiunii de pompieri. Angela interviuri o fetiţă pe nume Jennifer, care locuieşte în clădire. Jennifer este bolnav cu ceea ce susţine mama ei este de amigdalită. Ea spune cainele ei, Max, este la medicul veterinar, deoarece el pare a fi bolnav, de asemenea.
Un inspector de sănătate poartă un costum HAZMAT ajunge şi încearcă să trateze vătămate, care a devenit brusc violent şi cu înverşunare, în ciuda rănilor lor critice. Inspectorul de sănătate explică faptul că intervalul de timp în care boala are efect variază în funcţie de tipul de sange. Inspectorul de sănătate, de asemenea, arată că undeva în cursul zilei precedente, un caine cu boala a fost dus la medicul veterinar, câinele a devenit violent şi a atacat şi a ucis alte animale de companie de la clinica. Câinele a fost eutanasiat, şi a fost urmărită înapoi la clădirea de apartamente. Jennifer, fata care a detinut câinele, apoi atacă brusc mama ei. Inspectorul spune locuitorii îngrijoraţi că această boală necunoscută, dar se infecteaza oamenii de virulent, care le determină să se transforme în sălbatici însetaţi de sânge. Mai multe persoane şi mai mult în clădirea devin infectate, şi Angela şi Pablo sunt nevoiţi să le lupta. În cele din urmă ei învaţă că există o cheie spre o uşă în atelierul de bloc, ceea ce duce la o ieşire prin intermediul sistemului de canalizare. Cu toate acestea, cheia este situat la etajul al cincilea în apartamentul managerului.
După ce a constatat cheie, Angela şi Pablo par a fi singurii supravieţuitori umane, toţi ceilalţi fiind mort sau infectat. Mai degrabă decât a face drumul lor spre atelier, ei sunt obligaţi să etaj mansarda de rămas infectat. Ei apoi căuta Penthouse şi descoperă că fostul proprietar a fost un agent al Vaticanului, care a fost acuzat de cercetarea şi de a izola un virus suspect considerat a fi cauza biologice de posesie demonica, care a fost confirmat ulterior să existe într-o tanara fata care a fost posedat . Agentul răpit şi adus la fata penthouse de a desfăşura activităţi de cercetare sale şi de a vindeca, eventual, ei, în acest timp virusul a reuşit să transforme şi să devină contagios. Agentul a decis să o sigileze, probabil pentru a lasa sa moara de foame şi de deshidratare. O uşă se deschide la mansardă şi Pablo foloseste camera sa de a privi în interior. Un băiat sare la aparatul de fotografiat şi rupe lumina ei. Pablo se pe viziunea de noapte pentru a vedea în întuneric şi descoperă uşa închisă, menţionat mai devreme de agent pe o bandă audio. Agentul a abandonat eforturile sale de a vindeca fata după ce a eşuat pentru a proiecta un vaccin şi sigilat-o în camera înainte de a părăsi oraşul. Fata, acum o figură ghoulishly emaciat, începe căutarea zona de bucatarie, conştienţi de prezenţa Angela şi a lui Pablo. Pablo încearcă să scape, dar şi excursii este violent atacat de fata, cauzand Pablo să renunţe la aparatul de fotografiat. Angela se ridică şi se execută, numai în călătoria şi fixaţi aparatul de fotografiat, de asemenea. Ea o caută, dar nu este în măsură să-l găsiţi. Camera continuă să înregistreze ca ţipetele fetei infectate sunt audiate pe casetofon şi Angela este târât în întuneric, tipand.