Rec 2

Raporteaza film nefunctional!

Dr. Owen, un oficial de la Ministerul Sănătăţii, şi Grupo o Especial de Operaciones (GEO), echipa dotate cu camere video montate pe casca sunt trimise într-un bloc de apartamente în carantină pentru a controla situaţia. După ce se confruntă cu unele dintre infectate, Owen foloseşte mantra religioasă şi Rozariul pentru a le lupta. Se pare ca Owen este de fapt un preot trimis de Biserica pentru a obţine o probă de sânge de la fata Medeiros şi ajutor alt preot, în sarcina ei.
Când ajung la penthouse, au aflat că infectate pot călători peste tot în jurul clădirii, prin conductele de aer. Fata Medeiros este de negasit. Larra, unul dintre ofiţerii de OUG merge în conducta de aer şi găseşte o probă de sânge ei – singura care preotul a luat iniţial de la ei. Owen execută apoi un ritual religios, şi de sânge în mod spontan combusts, confirmând că acesta este sângele el caută, cu toate acestea, restul de sânge, de asemenea, stabileşte pe foc şi Larra scade, făcându-l inutil. Ei trebuie să obţină apoi o probă de sânge de la fata Medeiros însăşi.
Tatăl lui Jennifer, care a fost în afara obtinerea medicament pentru fiica sa (fata infectat din REC), reuşeşte să convingă un pompier să-l ia în clădire. Momente înainte de a clădirii este în carantină, trei adolescenti numit Tito, Mire si Ori sunt încurcaţi în jurul valorii de pe un acoperiş. Când poliţia carantină clădirii, le găsesc şi le escorta la stradă. Adolescenţilor avea acces la clădirea sigilat, prin sistemul de canalizare, cu toate acestea, poliţia le-au văzut şi se sigilează de ieşire a acestora. În interior, adolescenţii găsi tatăl lui Jennifer şi pompier.
După câteva decese de atacurile infectate, cele două grupuri găsi reciproc. Apoi, grupul constată Angela Vidal, reporter de la REC. Ea are aparatul de fotografiat cu ei. Tito devine muscat de infectat, şi ei l-au oprit. Owen, apoi îl obligă să-i spună unde este fata de Medeiros. Demonul care posedă Tito îi spune că ea este “în cea mai mare.” Owen cifrele că aceasta înseamnă că ea este în penthouse. Liderul echipei de OUG, susţine că au eliminat deja această zonă şi nu vedea nimic. Demon apoi dă un indiciu că “lumina” de la blind-urile le vadă calea. Atunci când Angela a fost întrebat cum a văzut fata de Medeiros, ea a spus ca a vazut prin viziune de noapte camerei. Owen deduce că unele lucruri pot fi văzute numai în întuneric. Înainte de a pleca, ei Mire şi bloca Ori într-o cameră de protecţie.
În cele din urmă, se întorc la mansardă. Atunci când se întorc la viziunea de noapte al camerei, o uşă pare că le duce la o cameră. În interiorul acea cameră şi cu lumini off, vor găsi în cele din urmă fata Medeiros. După unele luptă, Angela bate capul Medeiros “off cu o pusca. Owen este furios pentru că avea nevoie de proba de sange, dar toate Angela vrea să faceţi este să părăsească clădirea. În acest moment, singurii supravieţuitori rămase sunt Angela, Owen, şi Rosso, un ofiţer de OUG. Când Owen refuză să autorizeze ieşirea lor, Angela începe să-l bată să-l forţeze să facă acest lucru. Rosso-i spune să se oprească, dar ea trage si ucide-l. Apoi, este dezvăluit faptul că fata Medeiros a posedat Angela. După ce spune Owen că ea nu are nevoie de el pentru a ieşi ca ea poate imita vocea lui, îl ucide. Ea ia de radio său şi, prin vocea lui Owen, spune că misiunea este de peste şi că le pot lăsa să iasă. Ea, de asemenea, le spune că el locuieşte în urmă că el este infectat si singurul supravieţuitor este o femeie, Angela. Când a fost întrebat cum femeia a supravietuit, Angela înclină spre aparatul de fotografiat şi zâmbeşte.
Finalul de filmul original este afişat. Angela este târât de picioare în întuneric, dar reuşeşte să se strecoare înapoi în punctul de vedere al camerei. Fata Medeiros devine rapid pe partea de sus a ei. Apoi, ea introduce o organism de vierme, ca în gura lui Angela. Apoi, ea aude echipa de OUG şi Owen, şi ea se ascunde, marcând începutul filmului.