Rebecca

Raporteaza film nefunctional!

Filmul începe cu o voce de femeie vorbind primele rânduri din romanul: “Noaptea trecuta am visat-am dus la Manderley din nou”, cu imagini ale unui conac ţară ruinată. Ea continua că ea nu poate reveni la Manderley – aşa cum nu mai există, cu excepţia ca o ruina.
Joan Fontaine joacă o tânără de 21 de ani (care nu este numit), un orfan, care funcţionează ca un însoţitor plătit de bogati Edythe Van Hopper (Florenţa Bates). În Monte Carlo, ea intalneste aristocratic vaduv Maximilian (Maxim) de Winter (Laurence Olivier), şi acestea se încadrează în dragoste. În câteva săptămâni, ei decid să se căsătorească.
Maxim ia mireasa noua sa Manderley, casa lui ţară, în Cornwall, Anglia. Funcţionarii accepta noua doamna de iarna ca de doamna noua casa. Excepţie este menajera, doamna Danvers (Judith Anderson), care este deosebit de neplăcut pentru a miresei. Ea este încă obsedat de frumuseţea şi rafinamentul prima doamna de Winter-omonim Rebecca-şi păstrează dormitor fostul ei ca un altar, preţuirea chiar şi lenjeria ei şi manual négligée scumpe. Rebecca a lui “vărul” Jack (George Sanders) (care, aşa cum vom descoperi doar mai târziu, a fost, de fapt, una dintre amantele sale) apare la casa atunci când Maxim este departe, şi ştie bine, evident, d-na Danvers, de asteptare ei de numele de “Danny “, care a fost numele de Rebecca animal de companie pentru ei.
Noul D-na de iarna este intimidat de doamna Danvers şi de responsabilităţile de a fi amanta noua Manderley. Ca rezultat, ea începe să se îndoiască de relatia ei cu sotul ei. Prezenţa continuă a Rebecca în casă începe să o bântuie, şi ea se convinge că Maxim este încă în dragoste cu Rebecca. Ea descoperă, de asemenea, că soţul ei are un temperament de foc, şi, uneori, erupe la acţiuni aparent inocente din partea ei.
D-na Danvers încearcă să convingă doamna de iarnă să sară de la moartea ei
Încercarea de a acţiona soţia perfectă, doamna de Winter Maxim sugerează că a găzdui o petrecere cu costume ca el a folosit pentru a face cu Rebecca. Maxim consimte fără tragere de inimă. Doamna de Winter planurile de emoţionat costumul ei în secret, dar doamna Danvers sugerează faptul că ea a copia rochia de Caroline de Winter, un stramos, al carui portret atârnă în hol la etaj. În noaptea de partid, doamna de Winter arată costumul ei de Maxim, care este atât de surprins şi supărat de la ei, strigând la ei pentru a schimba costumul ei. Doamna de Winter se grabeste la etaj, vede doamna Danvers meargă în camera lui şi urmează Rebecca ei. Acolo, ea se confruntă cu doamna Danvers despre ea, ştiind că Rebecca a purtat acelaşi costum, la o minge anterior. D-na Danvers trece la represalii, spunând că ea nu va avea loc Rebecca şi încearcă să convingă doamna de iarnă de a comite suicid. Dar doamna de Winter fixează din transă ei atunci când un agitaţie bruscă începe în afara – o navă a fost reperat naufragiului de pe coasta.
Doamna de Winter (după schimbarea hainele ei), grabeste jos de gazon din fata, unde aude vestea că, în timpul de salvare, o barca scufundata a fost găsit în largul coastei – corpul cu Rebecca în ea. Ea vede o strălucire îndepărtat de la cabană pe mal şi intră pentru a găsi Maxim. Maxim admite la noua lui soţie că el a identificat greşit mai devreme un alt corp, de Rebecca, în scopul de a preveni descoperirea adevărului. Din aproape de începutul căsătoriei lor, când Rebecca a rupt ştiri la el din propria ei natura promiscuu, el şi Rebecca au urât unul pe altul. Ei au fost de acord să o afacere sordidă: ea ar acţiona soţia perfectă şi hostess în public, conservarea onoarea familiei sale şi poziţia sa, în timp ce el a ignorat-o afacerile discret, efectuate. Rebecca, cu toate acestea, a inceput sa se “neglijent”, după un timp, de exemplu, să dispară pentru zile în şir la Londra şi apoi se întoarce ca şi cum nimic nu a fost greşit. Maxim a fost, de asemenea, conştient de aventura în curs de desfăşurare Rebecca cu Jack. Într-o noapte, aşteptându-se să găsească Rebecca şi Jack împreună, Maxim a venit până la cabana. Rebecca a fost aşteptam Jack. Ea a spus Maxim, care ea a fost insarcinata cu copilul lui Jack. În timpul argumentul care a urmat, ea a cazut, sa lovit cu capul, şi a murit. Maxim a corpului într-o barcă pe care el apoi abandonat.
Lepădându inocenţa ei de fată, soţia lui Maxim incepe imediat coaching-ul soţului ei cu privire la modul cel mai bine pentru a ascunde faptele de deces Rebecca lui din partea autorităţilor.
În ancheta poliţiei a urmat, oficialii întrebarea dacă prejudiciul evident deliberate a subliniat barca la sinucidere. Particular, Jack Maxim prezinta o scrisoare de la Rebecca îndemnându-l să o întâlnească agitat, care pare să sugereze că nu a fost sinucidere. El încearcă să şantajeze Maxim cu scrisoarea, dar Maxim spune poliţia despre încercare. Maxim vine cu toate acestea, sub suspiciunea de crimă şi de-a doua doamna de iarnă trebuie să facă faţă de perspectiva de a pierde soţul ei. Ancheta se concentrează asupra vizite secrete Rebecca la un medic Londra (Leo G. Carroll), care presupune Jack a fost ca urmare a sarcinii sale ilicite. Cu toate acestea, medicul legist interviu cu medicul, în prezenţa de Maxim şi Jack descoperă că Rebecca a fost greşit în a crede ea însărcinată, şi a fost, de fapt, suferă de cancer în fază terminală.
Dovezi medicului convinge medicul legist pentru a aduce un verdict de sinucidere. Numai Maxim şi soţia lui va fi în măsură să înţeleagă povestea completă: că Rebecca a minţit la Maxim despre a fi insarcinata cu copilul altui bărbat pentru a stimula-l, în deplină cunoştinţă de mândrie familiei sale şi uşor de-a trezit temperament, în uciderea ei – ca un mijloc indirect de sinucidere.
Ca Maxim se intoarce acasa de la Londra la Manderley, el găseşte pe foc conacului, incendiate de deranjate doamna Danvers. Cea de a doua doamna de Winter a scapat incendiului, dar Danvers moare în flăcări.