Real Steel

Raporteaza film nefunctional!

În 2020, boxeri umane au fost Mittal de boxeri robot. Charlie Kenton (Hugh Jackman) este un tren de boxerul care detine astfel de un robot, Ambush, concurând în meciurile nesancţionat şi expoziţii cu ea. La un targ rural, Ambush este distrus de tunete negru, un taur Apartenenţa la promotor Ricky (Kevin Durand). După ce a făcut un pariu care Ambush ar câştiga, Charlie acum Ricky datorează 20.000 dolari, care nu Pay Înainte de a părăsi ET.
Charlie este informat istoric ex-prietena lui a murit, şi ET Asta trebuie să se aştepte la o audiere pentru a decide soarta lui Max sa preteen istorie (Dakota Goyo). Lui Max bogat matusa Debra (Hope Davis), şi unchiul Marvin (James Rebhorn) vrea custodia complet, care Charlie le oferă în schimb 100.000 de dolari, jumatate in avans, pe termen lung că Charlie avea grijă de Max timp de trei luni, în timp ce perechea sunt departe de un al doilea aniversare.
Meet Charlie şi Max cu prietenul din copilarie al lui Charlie Bailey Tallet (Evangeline Lilly) Cine conduce sala de box a tatălui ei decedat, antrenorul lui Charlie vechi. Acolo, Charlie cumpara un robot de pasiv Mondial de box Liga (WRB) robot, o dată-Boy celebru zgomotos, şi aranjează pentru ca aceasta să lupte campion Circuitul ilegal, a Midas, care aparţine de a veni de la un prieten istoric Finn. Parţial din cauza lipsei de experienta cu Noisy istoric Atât lui Boy şi a lui proprie multǎ combinaţii, Charlie se termină prin a pierde controlul Boy zgomotos şi Midas-l distruge.
Charlie rupe Într-un Junkyard, cu Max sa fure resturi de ET care pot utiliza pentru a pune împreună un robot nou. Nu, Max cade peste un strat, în cazul în care “ET este salvat de la doom prin obtinerea agăţat pe braţul de un robot îngropat. Dupa ce Charlie Max înapoi pulovere, Max sapă în robotul intreg Called Atom. La insistenţa lui Max, Charlie se duce înapoi la sala de gimnastică a lui Bailey, unde “Ei descoperă ani Atom este învechită generaţie-2 bot sparring construit în 2014. Atom-a fost proiectat pentru a suferi daune masive, scopul nu este în măsură să se ocupe daune mult pentru sine. Atom aussi ARE “funcţia de umbra”, pentru deplasarea de la om. În parte datorită insistenţei lui Max Atât Charlie şi nevoie de bani, lupta duo-ARE ani Atom nesancţionat în aer liber, meciul împotriva unui robot de Chemat de metrou. Atom castiga, castiga înapoi o parte din banii lui Charlie.
Max upgrade-uri pentru mai târziu ia comenzi vocale Atom, folosind piese de la demolate lui Charlie roboţi, şi convinge pe Charlie sa iti dresezi Atom. Şir de victorii a lui Atom urma atrage atenţia un promotor din WRB, Cine oferă Lupta profesionale Atom Robot Impotriva Twin Cities. Charlie a acceptat, şi Atom castiga din nou, datorită experienţei de box a lui Charlie El permite de a localiza şi să profite de o movilă mic pumn în Twin Cities “. Savurand În atenţia lor noutate Ulterior, Max contestă WRB campion Zeus, proiectat de geniu Mashido Tak (Karl Yune), şi sponsorizat de bogat Lemcova Farra (Olga Fonda), care înainte de joc încearcă să cumpere Atom parvenit.
Ca Max si Charlie părăsească după lupta Twin Cities, Ricky şi oamenii săi atac ‘em, să fure şi câştigurile lor. Te simti vinovat, Charlie se întoarce la Max mătuşa şi unchiul istorie, senzaţie de siguranţă cu MAX va fi Refuzul ‘em şi a doua jumătate a banilor a fost promis. Bailey convinge ET-i că poate fi un tată mai bun. Debra Charlie permite să Max afară pentru o noapte trecută, la jocul lui Zeus-Atom. Daune Zeus rănit grav Atom, în timp ce se aussi pentru prima dată. Ricky, care a avut 100.000 dolari pariu Atom Finn Asta nu va dura prima rundă, încearcă să scape, ordinea este încolţit de Finn si colegii sai. In runda a patra a meciului de cinci runde receptorii atom de voce sunt deteriorate, şi trebuie să lupte Atom în ultima rundă de umbra-box de moda, copierea Charlie se mută de la culoar. Zeus, acum controlat de un Mashido furios manual, acesta consuma energie stergerea Atom defensivă, un nivel scăzut de energie şi de cotitură lent ca un rezultat. Leagane lupta în favoarea Atom ca ET copleseste slabit Zeus, bate Chiar campion jos aparent invincibil Scopul Atom uncie nu este în măsură să câştige înainte de runda se încheie. Judecătorii au declarat Zeus câştigător la puncte, obiectiv înfrângerea aproape părăseşte echipa Zeus umilit. Atom este etichetat “Poporului Champion” ca Charlie şi Max sărbători succesul lor.