Ratatouille

Raporteaza film nefunctional!

Remy este un şobolan antropomorf, dotat cu simturi foarte dezvoltate de gust şi de miros. Inspirat de idolul său, recent decedat bucatar Auguste Gusteau, Remy visele de a deveni el însuşi un găti. Când clanul său este obligat să-şi abandoneze casa sa, Remy este separat de ei şi se termină în canalele din Paris. El a hallucinates spiritul de Gusteau şi ia sfatul lui de a privi în jurul valorii de exterior, în cele din urmă el însuşi la găsirea unui luminator vedere bucătăria restaurantului Gusteau lui.
Ca Remy ceasuri, Alfredo Linguini este angajat ca un băiat de gunoi de Skinner, proprietarul restaurantului Gusteau actuală şi fostul sous-chef. Când Linguini varsă o oală de supă şi încearcă să-l recreeze cu rezultate dezastruoase, Remy intră în bucătărie şi găteşte supă de perfectiune, mai degrabă decât să scape. Remy şi Linguini prinde misdirects atenţia bucătar de la el, în acelaşi timp luând în argumente de la Skinner. În timp ce ei se ceartă, supa este accidental servit şi dovedit a fi un succes. Colette tatou, personalul singura femeie bucatar, Skinner convinge să păstreze Linguini, care este misattributed cu crearea de supa. Linguini descoperă înţelegerea lui Remy si inteligenta, iar el se Remy acasă.
Remy descopera ca poate controla miscarile lui Linguini prin tragere de păr.
Remy şi Linguini gasi un mijloc de a depăşi incapacitatea de a comunica, ca Remy poate controla Linguini, ca o marionetă prin tragere la parul lui. Ascuns sub o tocă Blanche, Remy ajută Linguini demonstreze aptitudinile sale de gătit la Skinner. La care, atribuie Skinner Colette de a instrui bucătar noua lor în profesie şi practicile restaurantului.
Suspect de talente dobandita lui Linguini, Skinner află că băiatul este fiul lui Gusteau si mostenitorul corespunzătoare la restaurant. Remy descoperă dovezi şi, după ce scapă Skinner, o aduce la Linguini, care indeparteaza Skinner în calitate de proprietar. Restaurantul continuă să prospere, şi Linguini şi Colette a dezvolta o poveste de dragoste în devenire, lasand senzatia Remy lăsat pe dinafară.
Franţa top critic de restaurant Anton Ego, al cărui precedent revizuirea costurilor Gusteau este una dintre stele rating (şi în cele din urmă bucătar de viaţă), anunţă că va fi re-examinarea, la restaurant, seara următoare. După un argument între Remy şi Linguini, Remy conduce clanul său într-un raid pe oficiile restaurantului. Linguini le prinde şi le aruncă afară. Skinner, acum conştient de competenţe gourmet lui Remy, Remy surprinde într-o încercare de a folosi-l pentru a crea o nouă linie de produse alimentare congelate pentru el. Remy este eliberat de Django şi Emile, şi se întoarce la restaurant doar pentru a găsi Linguini, a fost în imposibilitatea de a găti fără el. Linguini, spotting şobolan, isi cere scuze pentru el, şi explică adevărul la restul personalului. Personalul apoi merge afară, crezând că Linguini este nebun. Colette întoarce mai târziu după ce a amintit motto-ul lui Gusteau, “Oricine poate să gătească”, de la o fereastra de librărie.
Django vine cu restul de ambalaj, oferind pentru a ajuta la determinarea după ce a văzut fiul său. Remy direcţionează sobolani să gătească pentru patronii Linguini in timp ce se execută în faţa casei. Pentru Anton, Remy şi Colette a crea o variaţie de Ratatouille, care aduce înapoi la amintiri Anton de gătit mamei lui. Dupa masa, cereri Anton pentru a vedea bucătar, Linguini, Colette şi aşteptaţi până când restul de meseni s-au lăsat să introducă Remy şi şobolani, la Anton. Anton scrie o auto-castigating si stralucitoare de revizuire pentru ziarul a doua zi, afirmând că bucătarul Gusteau este “nimic mai puţin decât cel mai bun bucătar din Franţa.”
În ciuda revizuirii pozitive, a lui Gusteau este închis ca urmare a rapoartelor de o infestare rozătoarelor, şi Anton pierde credibilitatea ca un critic. Cu toate acestea, Anton nerăbdare ajută finanţa un popular nou bistro, “La Ratatouille”, creat de Remy, Linguini şi Colette.