Rango

Raporteaza film nefunctional!

Un cameleon PET (Johnny Depp) devine blocaţi în deşertul Mojave, după terariu său cade de la masina proprietarilor săi de accident. El se întâlneşte cu un armadilo nume roadkill (Alfred Molina), care se caută Duhul mistică de Vest şi direcţionează uscat cameleon pentru a găsi apă de la un oras numit Dirt. În timp ce pribegie în deşert, el restrictiv evită să fie mâncat de un vultur roşu-coada si are un cosmar ireal înainte de îndeplinirea Fasole iguana Desert (Isla Fisher), fiica unui fermier lui, care ia cameleon la murdărie, un oras vechi de Vest populate de deşert animale.
Utilizarea bravadă şi improvizaţie pentru a se potrivi în, cameleon se prezintă la locuitorii oraşului ca un vagabond pe nume greu Rango. El conduce rapid afoul de Bill monstru haiduc Gila Bad (Ray Winstone), dar evită un schimb de focuri atunci când Bill este speriat de întoarcerea lui Hawk. Rango este urmărit de şoim până când accidental bate jos un turn de apă gol care zdrobeşte prădător. Ca răspuns, primarul oraşului (Ned Beatty) numeşte Rango noul serif. Între timp, locuitorii oraşului care vă faceţi griji cu morţi şoim, pistolar Jake Rattlesnake (Bill Nighy), se va întoarce.
După ce a descoperit rezerve de apă de Dirt – stocate în banca oraş în interiorul unei sticle de apa rece – de a fi aproape de gol, o fasole sceptici cere Rango investiga. În acea noapte, cu toate acestea, Rango asistă involuntar un trio de aluniţă şi spărgători de prerie bancare caini, confundandu-le pentru prospectori. Orăşeni găsi sticla de apa furat doua zi, astfel încât Rango organizeaza o posse. Ei descoperă manager de bancă Merrimack (Stephen Root), mort în deşert de la înec, şi de a urmări hoţi de ascunzătoarea lor. Ei lupta clan de hoţi de pe sticla de apa furat intr-o cursa printr-un canion inainte de a descoperi sticla să fie gol. În ciuda tâlhari care pretind că au găsit gol, posse le aduce în oraş pentru proces.
Rango se confruntă cu primarul despre cumpararea lui de teren în jurul valorii de Dirt, care neagă orice ilegalitate şi arată Rango că el este construirea unui oraş modern, cu terenul achiziţionat. Primarul citaţie Rattlesnake Jake, care conduce Rango din oraş după umilindu-l şi făcându-l recunosc că tot ceea ce a spus despre oraşul însuşi este o minciună. Ruşine şi confuz cu privire la identitatea sa, Rango rătăceşte în deşert şi, într-o uluire, îndeplineşte Duhul de Vest (Timothy Olyphant), apărând ca un cowboy care conduce un coş de golf, şi care identifică Rango ca Omul fără nume. Duhul inspiră Rango, spunându-i, “Nici un om nu poate merge pe propria poveste.”
Cu ajutorul roadkill şi yuccas mistice în mişcare, Rango află că de alimentare cu apă Dirt lui este controlat de un caz de urgenţă supapă de închidere într-o conductă de apă la Las Vegas, pe care primarul a fost manipularea. Recrutarea de clan de hoţi de a-l ajuta, revine Rango la murdărie să strige Jake pentru un duel cu un singur glont, o diversiune pentru clanul şi yuccas poate transforma valva conductei de a inunda oraşul cu apă şi libere de hoţi acuzat pe nedrept. Primarul, cu toate acestea, forţele Rango să renunţe la viaţa de fasole care pun în pericol “, şi le blochează în interiorul băncii de sticlă bolta să se înece. Apoi, încearcă să tragă cu arma Jake Rango lui, doar pentru a descoperi-l gol. Rango are glonţ, pe care il foloseste pentru a sparge sticla si sparge seiful, eliberându-se şi fasole. Jake sfaturi pălăria lui de a trage Rango şi primarul în deşert să se răzbune pentru el dublu-trecere. Cetăţenii Dirt sărbători întoarcerea de apă şi să recunoască Rango ca eroul lor.